Italië, Montesarchio
Achter deze naam schuilt een verhaal, een verhaal dat gaat over een jongen, zijn passie voor extra vierge olijfolie en zijn familie, een familie van olijfoliemolenaars die deze naam synoniem heeft gemaakt voor kwaliteit, professionaliteit en liefde. De oorsprong van de olijfoliemolen De Gregorio gaat terug tot 1950. Tegenwoordig produceert het een olijfolie van uitstekende kwaliteit, een...
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Sammichele Di Bari
...De Azienda Agricola Prime in Sammichele di Bari vertegenwoordigt een van de uitmuntendheden van het Apulische gebied in de productie en verkoop van Extra Vergine Olijfolie, kersen en abrikozen. De meer dan twintig hectare grond van de Azienda Agricola Prime in het gebied van Sammichele di Bari worden dag na dag verzorgd, wat leidt tot een "geïntegreerde" productie, dat wil zeggen een systeem van...
... olijfolie cru's van de regio, zich verenigde in een pionierspact voor product excellence, ver vooruit op de nationale en Europese wetgeving. Een pact, vandaag de dag net als toen, gebaseerd op strikte regels en een rigoureuze kwaliteitscontrole. Geschiedenis, traditie, authenticiteit, respect voor het gebied en het milieu zijn de principes die het hele productieproces van Laudemio sturen, van de...
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
Italië, Cortona
Onze boerderij is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige extra vierge olijfolie en gedroogde peulvruchten zoals bonen, kikkererwten en linzen. Onze ervaring en bedrijfsuitrusting stellen ons ook in staat om onderhoudsdiensten aan te bieden voor tuinen, olijfgaarden en groene gebieden, snoeiwerk en grondbewerking met landbouwmachines.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Stelt het Consortium voor de bescherming van Toscaanse IGP extra vierge olijfolie voor, met bijzondere aandacht voor de uitgevoerde activiteiten en de communicatie van nuttige informatie over de unieke kenmerken die de Toscaanse extra vierge olijfolie tot een van de meest gevierde producten van Toscane maken. Via de traceerbaarheidstool kunnen consumenten ook de authenticiteit van het product dat ze hebben gekocht controleren.
Italië, Rionero In Vulture
Oliemolen. Productie van extra vierge olijfolie.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
Italië, Senigallia
... olijfoliefabriek. Het landbouwbedrijf Mazzola heeft een Vrijwillig Traceersysteem aangenomen en heeft daardoor de CSQA Traceercertificering voor zijn Extra Vierge Olijfolie verkregen, in overeenstemming met de norm "UNI EN ISO 22005:2008" met betrekking tot de traceerbaarheid in de agrovoedingsketens.
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Seminara
Productie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie zonder pesticiden en insecticiden.
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
De Coöperatieve Cantina produceert al 50 jaar wijnen, zowel witte als rode, met de Bianco di Pitigliano Doc als bijzonder belangrijk. Frantoio produceert extra vierge olijfolie OLIO TOSCANO IGT. Onze wijnen zijn opgenomen in de beste Italiaanse wijngidsen, van Luca Maroni tot Gambero Rosso, en we zijn meerdere keren onderscheiden op verschillende gelegenheden: in 2006 ontvingen we zelfs de Best...
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
Italië, Loreto Aprutino
...De landbouwonderneming "Delia Orsini", gelegen in het olijfgebied van Loreto Aprutino (PE), beroemd om zijn olijfgaarden en onderdeel van het productiegebied van de met Beschermde Oorsprongsbenaming (DOP) "Aprutino Pescarese" olijfolie, produceert al jaren een extra vierge olijfolie waarin de liefde voor traditie en de voortdurende zorg voor kwaliteit samenkomen. De geteelde olijfvariëteit is de...
Italië, Ponte
Il Frantoio Romano is ontstaan rond het midden van de 19e eeuw in Ponte, een gemeente gelegen in het heuvelachtige gebied van Beneventano. Alberto Romano behoort tot de vierde generatie en heeft zich in de oliesector gevestigd, dankzij de passie en inzet die al meer dan een eeuw van vader op zoon worden doorgegeven. Il Frantoio Romano, door de kunst van de productie van extra vierge olijfolie...
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
... vier hoofdlijnen: "Lijn land", "Lijn zee", "Lijn zoet" en "Lijn drank", waarmee we de volledige vraag van de markt naar kwaliteitsproducten uit Sicilië dekken: pesto's, patés, ingelegde producten, specerijen, ansjovis, tonijn, bottarga, crèmes, honing, typische likeuren, ambachtelijke pasta, Siciliaanse arancini, warme gerechten, Siciliaanse cannoli, Siciliaanse brioche, Siciliaanse wijnen, typische Siciliaanse zoetigheden, Siciliaanse olie, enz. Kies voor Kwaliteit, Versheid en Authenticiteit...
Productie van hoogwaardig extra vierge olijfolie van Italiaanse olijven.
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Italië, Milano
...De olijfolie die we in ons gebied produceren, wordt verkregen uit kwaliteitsolijven en is minstens "10 keer" fruitiger en smakelijker dan een "commerciële" extra vierge olijfolie van goede kwaliteit. Een extra vierge olijfolie met deze kenmerken kan niet voor een lagere prijs worden verkocht!!! Op Ebay zoeken we voor de aankoop van verschillende artikelen de beste prijs, een regel die geldt voor...
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play