Italië, Alessandria Della Rocca
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van Extra Vergine Olijfolie, met speciale kwaliteiten, rijk aan POLYPHENOLEN. Voor meer informatie, bezoek de website: www.ilsicano.it...
Italië, Cenate Sotto
Vismara is een landbouwbedrijf uit de regio Bergamo, gespecialiseerd in bijenteelt en olijventeelt, en dus in de productie van ambachtelijke honing uit heuvels en bergen, extra vierge olijfolie, en een breed scala aan biologische producten zoals pollen, koninginnengelei, propolis en honing snoepjes. Onze zeer fijne 100% Italiaanse honing, uitsluitend van lokale productie, is beschikbaar in tal van variëteiten: van lindenhoning tot bloemenhoning, van kastanjehoning tot acaciahoning.
Italië, San Cipriano Picentino
De familie Elia produceert sinds 1909 een extra vierge olijfolie van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van schudmachines voor de oogst en de persing binnen 24 uur, met een koudextractie-installatie met een molen. De olijfsoorten zijn Rotondelle en Frontoio. De gecertificeerde kwaliteitscontrole, de oogst en de verwerking met gecertificeerde traceerbaarheid (APROL Salerno, Op de Sporen...
... ambitieuze aspiratie is geweest: bijdragen aan de verspreiding van de cultuur en kennis van extra vierge olijfolie in zijn puurste vorm. LANDBOUWBEDRIJF SOMMA GIOVANNI PRODUCTIE EN VERKOOP VAN GROOTHANDEL EN DETAIL VAN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE, VIA NATIONALE EN INTERNATIONALE VERZENDINGEN.
Italië, Cisterna Di Latina
De Oil s.r.l. is het grote resultaat van een buitengewoon proces van generatiewisseling, een fascinerend verhaal dat begint in de jaren '60 met de ondernemingsvisie van oprichter Vittorio De Carolis. Het bedrijf, dat vanaf het begin een productiebeleid heeft gevoerd dat gericht is op private label-producten, hanteert momenteel een strategie die gericht is op het efficiënt waarderen van het merk De...
Italië, Greve In Chianti
Tenuta La Novella is een prachtige boerderij gelegen op een Chianti-heuvel met uitzicht op het oude stadje San Polo in Chianti, in het hart van het Toscaanse platteland. Sinds het begin van haar activiteiten is de productie gericht op authentieke en biologische producten. Vandaag de dag produceert Tenuta La Novella een van de meest gevierde biologische extra vierge olijfoliën van Toscane en drie etiketten van rode wijn, verkregen uit de typische druiven die al eeuwenlang op deze gronden worden verbouwd.
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
Italië, Modica
... opgegroeid met de adviezen van een hardwerkende, wijze man die in staat is de pracht van de natuur te respecteren. Nu smelten ervaring en studie samen, wat leidt tot een huwelijk dat producten garandeert die emoties oproepen voor de geur, het zicht en vooral de smaak. Met hen komt er een modernisering van het bedrijf en wordt er overgestapt van een traditioneel maalproces naar een continue installatie die heeft bijgedragen aan het verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van de Mallia-olie. DE MALLIA OLIE IS OOK BIOLOGISCH.
Italië, Chiaramonte Gulfi
Onze olie heeft maar één nadeel... HET IS VERSLAVEND! WE PRODUCEREN HOOGWAARDIGE OLIJFOLIE. In recepten waar de olie goed aanwezig moet zijn tussen alle ingrediënten, probeer onze olie.
Italië, Trevi
Familiebedrijf in de heuvels van Umbrië, al meer dan 20 jaar actief, produceren wij DOP, BIOLOGISCH, koudgeperste olie van hoge kwaliteit en grote waarde. In onze winkel in Trevi, een klein stadje nabij Assisi (Umbrië), vindt u ons assortiment oliegerelateerde producten: chocolade, zoete en hartige sauzen, zeep en vele andere lokale specialiteiten. Gratis proeverijen.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Grottole
Il Pastificio Italyca produceert ambachtelijke pasta, zowel verse als droge, die biologisch gecertificeerd is door Icea en uitsluitend 100% Italiaanse tarwe gebruikt. Momenteel produceren we 10 verse formaten (houdbaarheid van 3 maanden in de koelkast) en ongeveer 25 droge formaten. Onze website is www.pastificioitalyca.it, waar u ons verhaal en onze producten kunt bekijken. Daarnaast produceren we ook biologische extra vierge olijfolie, die eveneens gecertificeerd is door Icea. Het is mogelijk om een gepersonaliseerd etiket op de producten aan te brengen.
Italië, Cassino
een Italiaans bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van enkele van de belangrijkste uitmuntendheden van de Italiaanse agrovoedingssector de belangrijkste producten die aan klanten worden aangeboden zijn: mozzarella, buffelkaas DOP, koe- en schapenkaas, 100% Made in Italy extra vierge olijfolie, pasta, tomatensaus, conserven ..... en andere voedingsproducten het bedrijf is op zoek naar klanten en partners die ook voedingsdistributeurs kunnen zijn.
Italië, Campobello Di Mazara
L’Agricola Norrito s.r.l. is een bedrijf, opgericht door mensen die de landbouw beschouwen als een essentieel element van een wereldwijde economie. Producenten van tafelolijven en olijfolie sinds drie generaties, zijn ze tegenwoordig ook olijfoliepersers en verpakkers. In dit nieuwe project zijn alle mogelijkheden van het bedrijf benut, op het gebied van korte ketens en gecontroleerde kwaliteit...
Wij produceren en verkopen direct bevroren extra vierge olijfolie uit Salento in Puglia. We bieden ook online verkoop van olijfolie aan.
De boerderij Faggeto produceert voornamelijk extra vierge olijfolie. Het gehele productieproces vindt plaats op de boerderij, van de oogst tot het malen van de olijven in de eigen olijfmolen. De olijfmolen werkt continu en de extractie gebeurt volledig koud. Daarnaast produceert het bedrijf bakproducten die voornamelijk zijn gemaakt met extra vierge olijfolie en meel van de granen die wij...
Het Olijfolie Museum: het eerste ooit gerealiseerd in Italië. Het is een parcours met historische en educatieve waarde, dat bedoeld is om essentiële aspecten van de olijfcultuur en de cultuur van zijn waardevolle vrucht over te brengen. Er zijn antieke en ongebruikelijke gereedschappen te zien die in de oliemolens werden gebruikt van 1700 tot het begin van 1900, naast gebruiksvoorwerpen en...
Italië, Roma
...extra vierge olijfolie, pasta, met en zonder truffel. Wij bieden drie lijnen van Italiaanse excellentie aan: de eerste gericht op truffelliefhebbers "LINEA TRUFFLEAT", de tweede gericht op caviarliefhebbers "LINEA CAVIAREAT" en de derde voor liefhebbers van uitstekende Italiaanse keuken "LINEA UGOLINI". Lijn TRUFFLEAT – Het ontmoetingspunt voor truffelliefhebbers: exclusieve truffelproducten...
Portfolio (9)
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Italië, Caltabellotta
Na mijn afstuderen in de natuurwetenschappen probeer ik mijn boerderij te leiden, gelegen in Caltabellotta (prov. AG) Sicilië, met een oppervlakte van 18 hectare, voornamelijk beplant met olijf- en amandelbomen. Ik produceer extra vierge olijfolie in biologische conversie (die vanaf volgend jaar onder de Dop Val di Mazzara valt) en uiteindelijk geschenkte amandelen in verschillende...
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
Olijventelers en producenten van hoogwaardig extra vierge olijfolie: 1) DOP Colline Teatine - Don Vincenzo 2) Monovariëteit Ascolana tenera - Per Liliana 3) Monovariëteit Leccino - Don Nicola 4) Traditioneel, mengsel van oliën...
Sapori Verde produceert en verkoopt hoogwaardige voedingsproducten: extra vierge olijfolie, olijfolie van Taggiasche-olijven uit Ligurië, Ligurische Pigato-wijn, Ligurische Vermentino-wijn, en Genovese pesto DOP volgens een oud Genovese recept. De producten zijn te bestellen via internet, telefoon en bij thuisproeverijen. Betaling kan met creditcard of bij ontvangst van de goederen, zonder verzendkosten.
Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, dolcedo
...Ambachtelijke olijfolieproducent gelegen in het uiterste westen van Ligurië. Ruime keuze aan typische producten zoals jam, pesto, tonijn, olijfolie en extra vergine olijfolie van hoge kwaliteit uit Taggiasca. Veel soorten olijvenpasta, artisjokken, tomaten, paprika's, paddenstoelen, walnoten, en natuurlijk pesto alla genovese, pesto alla salvia, pesto arrabbiato, pesto met brandnetels en pesto...
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Italië, Palagiano
Leone di Puglia is een Italiaanse boerderij gelegen in het hart van Puglia, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige landbouwproducten (Navel sinaasappels, clementines, Mikawa, extra vierge olijfolie). De velden bevinden zich in een klein natuurlijk paradijs, ver weg van de moderne en geïndustrialiseerde wereld, en worden met liefde beheerd door onze familie van boeren, die altijd hun...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play