Italië, Trentola-Ducenta
...Maak je ontbijt compleet met een perfecte cappuccino. Je kunt zowel warme als koude melk opschuimen en dit combineren met romige koffie die je met je Aroma-machine hebt bereid. Onze melkopschuimer is klein van formaat en heeft een afneembare kan voor eenvoudige reiniging, zelfs in de vaatwasser. Kies tussen de kleuren witte wolk en zwarte schoolbord en stem het af op je Aroma-machine.
Portfolio (8)
...Ook deze zijn vergelijkbaar met de klassieke Piadine, maar verrijkt met eieren, melk en verschillende andere ingrediënten. Volg de leer van onze grootouders; de hoeveelheid volkorenmeel die wordt gebruikt, zorgt voor een zeer delicate, maar tegelijkertijd smaakvolle product. Handmatig uitgerold volgens de familietraditie.
Portfolio (10)
...Het is de jongste Parmigiano Reggiano, die net 12 maanden oud is geworden. Dit is de minimale rijpingstijd zodat het Consortie de D.O.P.-benaming kan toekennen. De kaas is nog zacht en glad, bijzonder geschikt voor wie de zachtere en zoetere smaken van melk verkiest. Door experts wordt het 'vers' of 'voor het koken' genoemd, omdat het nog niet de korreligheid heeft die kenmerkend is voor meer gerijpte varianten.
Portfolio (3)
Italië, S.spirito Di Bari
...BESCHRIJVING BEVINDINGEN (0) Ingrediënten: VIKKEN (28%) (gedroogde vijgen, rijstmeel) – HONING – SUIKER – AMANDELEN (17%) – SESAM – EIWIT – INULINE – MALTODEXTRINE – SOJAMEEL – MAÏSZETMEEL – AROMA Kan sporen bevatten van: PINDAS – NOTEN – MELK 1 REEP – THT 6 MAANDEN Voedingswaarden per 100g product...
Portfolio (7)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Comacchio
...Il Tantafrutta is een nieuwe lepel-sorbet, direct klaar voor gebruik, geserveerd in de vorm van quenelles of bolletjes. Het is een lichte, smakelijke en natuurlijke afsluiting van de maaltijd, gemaakt met ongeveer 50% fruit; het is glutenvrij, bevat geen melk of melkproducten, geen kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn op een...
Portfolio (3)
Italië, Roma
...Uiterlijk: compacte crème Kleur: rood Geur: typisch Smaak: natuurlijk, typisch en aangenaam Toestand: vast Allergenen: Het product bevat allergene stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten: MELK. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (Verzurende stof: E270). Voedingswaarden per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Vetten: 1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten: 21 g waarvan suikers 15 g Vezels: 0,6 g Eiwitten: 1,8 g Zout: 2,0 g...
Portfolio (9)
Italië, Cadorago
...De 4yo'-lijn is een assortiment van starterculturen voor het maken van yoghurt, hoog geconcentreerd en specifiek ontwikkeld voor toepassingen met thermofiele gefermenteerde melk. Het assortiment van yoghurt- en gefermenteerde melkculturen 4yo’ is beschikbaar in lyofiliseerde of bevroren mengsels: ga naar de website van Sacco System om de volledige productspecificatie te downloaden: https://www.saccosystem.com/cat3/it/lattiero-caseario/18/fermenti-lattici/86/fermenti-lattici-per-yogurt-4yo/166/...
Portfolio (4)
...AMANDEL MELK in een glazen fles, zonder conserveermiddelen, zonder smaken, glutenvrij, cholesterolvrij, lactosevrij. Vacuum verpakt Flessen van 250 ml en 1000 ml Houdbaarheid: ÉÉN JAAR VANAF PRODUCTIEDATUM...
Bijpassende producten
Amandelmelk - Amandelmelk
Amandelmelk - Amandelmelk
Portfolio (1)
...We selecteren de beste verse melk, afkomstig van boerderijen met inheemse Siciliaanse rassen, en zorgen voor elk detail van het productieproces om een breed scala aan kazen te produceren, waaronder de zogenaamde historische kazen zoals de Pecorino Siciliano Dop en Piacentinu Ennese Dop, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. Ons belangrijkste doel is om onze klanten, zowel Italiaans als buitenlands, te bedienen. We hebben 20 verschillende smaken.
Bijpassende producten
Famyfood Kazen - Primo Sale
Famyfood Kazen - Primo Sale
Portfolio (1)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, Campo San Martino
...Salzburg en Melk behoren tot de Arneg vitrines met een sterke innovatieve identiteit op het gebied van functionaliteit en elegantie. De nieuwe vitrines met rechte glazen zijn ontworpen en ontwikkeld om een waardevol antwoord te geven op de vraag naar vernieuwing in stijl en design.
...Mozzarella Julienne/gebroken voor pizza, gemaakt van gepasteuriseerde melk en levende melkzuurbacteriën INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koemelk, zout, stremsel.
Portfolio (10)
Italië, Bronte
... (vanilline). Bedekking: suiker, plantaardige vetten (palm, palmolie), pure hazelnootpasta 10% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), magere melkpoeder, lactose, hazelnootstukjes 5%, E322, aroma's (vanille en melk).
Portfolio (56)
Italië, Citta' Della Pieve
...Deze complete masker rondt de behandeling af na de gezichtsreiniging met orchidee melk en kamille tonic. Bevat twee soorten klei, groene en witte, die de huid de mineralen geven die ze nodig heeft. De groene klei heeft zuiverende en kalmerende eigenschappen. De groene kleur komt door de aanwezigheid van ijzer, dat de verwijdering van toxines vergemakkelijkt door de huid grondig te reinigen. De witte klei heeft verhelderende, verzachtende en matterende eigenschappen.
Portfolio (9)
Wij zijn aanwezig in de belangrijkste wereldwijde gebieden voor de verwerking en bewerking van tomaten en fruit. We bieden complete lijnen voor de bereiding van tomatensaus en ketchup. We realiseren complete lijnen en enkele machines voor de productie van vruchtensappen, zowel troebel als helder, die in hun natuurlijke staat kunnen worden behouden of geconcentreerd, proceslijnen voor alle soorten ...
Portfolio (6)
De masseria is ontstaan in 1954, dankzij de vastberadenheid van papa Vito en mama Marietta, als een kleine boerderij die zich bezighoudt met de veeteelt en de verwerking van melk. In de loop der tijd, met de hulp van de kinderen Francesco, Nicola en Mario, is het bedrijf gegroeid tot een landgoed van 177 hectare. Vandaag de dag is Masseria Chinunno een multifunctioneel bedrijf: veeteeltbedrijf...
Italië, Eboli
... basis van melk (mozzarella, ricotta, scamorza); het heeft zich vervolgens tot het publiek gericht omdat de oppervlakte de ontwikkeling van aanvullende businessmogelijkheden toelaat: met de realisatie van rustplaatsen, bediend zowel met restaurantactiviteiten als met verstrekking, via een bar/ijssalon met focus op ambachtelijke producten. De kernactiviteit van het bedrijf is de productie van mozzarella, ricotta en scamorza.
Italië, Aidone
...gerijpte kazen of simpelweg mozzarella, die zich onderscheiden door hun authenticiteit, smaak en hygiënische veiligheid. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. In het teken van de meest gekwalificeerde traditie selecteert het de beste melk uit de provincie Enna en Sicilië, "benut" het klimaat voor de natuurlijke rijping van de zogenaamde "historische" zuivelproducten, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. WE PRODUCEREN DE BESTE SICILIAANSE KAAS.
De masseria is ontstaan in 1954, dankzij de vastberadenheid van papa Vito en mama Marietta, als een kleine boerderij die zich bezighoudt met de veeteelt en de verwerking van melk. In de loop der tijd, met de hulp van de kinderen Francesco, Nicola en Mario, is het bedrijf gegroeid tot een landgoed van 177 hectare. Vandaag de dag is Masseria Chinunno een multifunctioneel bedrijf: veeteeltbedrijf...
Italië, Ripalimosani
... canditeren van fruit, terwijl de LINEA TARTUFO de voorbereiding van dit kostbare ingrediënt vereenvoudigt met zijn lavatartufi. Tot slot omvat de LINEA LATTE specifieke installaties en machines voor de verwerking van melk en de productie van kaas, waardoor het productieproces efficiënt en van hoge kwaliteit is!
Portfolio (6)
Italië, Alberobello
...Stevige structuren, gebouwd om lang mee te gaan. Tegen absoluut concurrerende prijzen. Voordelig. Robuustheid. Flexibiliteit. Diensten: Maatwerk ontwerp, Personalisatie. Sluiten... Categorieën en zoekwoorden industriële automatisering liftplatform zuivelindustrie hefsystemen transportbanden transportbanden melk- en zuivelproducten mini-kaasfabriek hydraulisch liftplatform hydraulisch platform...
Portfolio (3)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Sassano
... later naar de Po-vlakte, waar de grootste productie van Italiaanse melk zich bevindt. Vandaag de dag ontwikkelt het bedrijf zijn operationele basis op een oppervlakte van 32.000 vierkante meter, van waaruit dagelijks een hoeveelheid van 250.000 liter melk, zowel van koeien als van buffels, wordt beheerd en in het hele land wordt gedistribueerd. Diano Latte werkt samen met Diano Trasporti, een transportbedrijf, oorspronkelijk een tak van het moederbedrijf, dat nu onafhankelijk is en beschikt over meer dan 50 voertuigen die op nationaal niveau opereren.
Sinds 1936 is Barletti Trasporti actief op het nationale grondgebied voor het transport van wijnen en afgeleiden producten, het transport van most, het transport van bulkwijn, drinkwater, en het transport van biologische en voedingsmiddelen van allerlei aard. Het biedt diensten voor waternoodsituaties zowel aan publieke instellingen als aan particulieren. Het gebruik van slangen en pompen maakt he...
Italië, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Fabriek in Sonnino In de fabriek in Sonnino, die actief is sinds 1987, worden de volgende producten vervaardigd: mozzarella van koe, ricotta, boter, verse kazen, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Fabriek in Pontinia De fabriek in Pontinia is de eerste fabriek die door het bedrijf is gebouwd, waar mozzarella van buffel, ricotta en boter van buffel wordt geproducee...
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Borgo San Lorenzo
Plastitalia houdt zich voornamelijk bezig met de verwerking van kunststoffen, in het bijzonder voor de voedingssector. We produceren gepatenteerde containers voor zuivelproducten en yoghurt. We bieden diensten aan voor haalbaarheidsstudies van nieuwe producten met de fasen: ontwerp, industrialisatie, productie. We produceren apparatuur en machines voor de zuivelindustrie: multifunctionele automati...
Italië, Bibbiano
De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat e...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play