Italië, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, opgericht in 1996, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de commercialisering van olijfolie van verschillende oorsprongen en herkomsten, en bovendien een van de grootste opslagcentra voor olijfolie in Italië met bijna 8 miljoen liter capaciteit. Kwaliteit staat centraal in de bedrijfsfilosofie en daarom beschikken we over geavanceerde...
Italië, San Gimignano
Fattoria La Torre, wijn, restaurant, kamerverhuur in San Gimignano Siena Italië. Fattoria La Torre in San Gimignano is vernoemd naar de oude middeleeuwse toren uit de tiende eeuw die, tot op de dag van vandaag, het agrarische dorp van het landgoed La Villa op de heuvels van San Gimignano kenmerkt. Het bedrijf is gelegen in het hart van een van de meest suggestieve en fascinerende landschappen ter ...
Portfolio (6)
Biologische Extra Vergine Olijfolie Calua - Productie en Verkoop van Biologische Extra Vergine Olijfolie. De wens is om de kwaliteit van onze productie van BIO Extra Vergine Olijfolie buiten de lokale grenzen bekend te maken. Onze missie is om zorg te dragen voor de consument. Vanuit de passie van Nicolò, de stamvader van de familie Sorrentino, die al meer dan veertig jaar voor zijn olijfgaard...
Portfolio (6)
Italië, Sant'agata De Goti
... verkregen door het eenvoudig malen van de olijven die rechtstreeks van onze bomen in Sant'Agata de Goti zijn geplukt, waar de cultivars Ortice, Racciopella en Ortolana overheersen. Juist vanwege de kenmerken en de kwaliteit van deze olijven wordt er op biologische wijze een olie geproduceerd met een gele kleur en smaragdgroene reflecties, met een aangename, goed uitgebalanceerde bittere en pittige nasmaak.
Portfolio (1)
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
Italië, Marsala
...De kwaliteit van onze extra vierge olijfolie begint met de zorg voor de boom, zonder het gebruik van chemische producten voor de plant of herbiciden voor de grond, en gaat vervolgens verder met de olijvenoogst en het malen in de molen. We hebben ervoor gekozen om alleen historische variëteiten van Sicilië te verbouwen; Onze "blend" is verkregen uit de drie typische "cultivars" van Trapani...
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Manerba Del Garda
De cosmeticalijn EDYLLIUM is biologisch gecertificeerd door BDIH Cosmos Organic. Het resultaat van jarenlange research, de lijn is gebaseerd op Extra Vergine Olijfolie DOP Garda uit biologische teelt, een natuurlijk actief ingrediënt met uitgesproken cosmetische beschermende en antioxidante eigenschappen. De producten zijn geformuleerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en kenmerken zich...
Portfolio (7)
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
Italië, Campello Sul Clitunno
...innovatie en traditie. Ons productportfolio omvat D.O.P. UMBRIA extra vierge olijfolie, Moraiolo monocultuur en biologische varianten, die inspelen op verschillende consumentenvoorkeuren. Gelegen in Campello sul Clitunno, is onze faciliteit van 4.000 m² uitgerust met geavanceerde verwerkingscapaciteiten, wat zorgt voor strenge kwaliteitscontroles. Via een robuust nationaal en internationaal...
Portfolio (9)
Italië, Castelleone Di Suasa
... gecertificeerde biologische olie. Met dezelfde passie en aandacht bieden we ook de dienst van het malen van olijven voor derden aan. Sinds 2003 heeft L’Olivaio zich constant bewezen in alle regionale en nationale wedstrijden voor extra vierge olijfolie, waaronder Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso en Slow Food. In 2016 traden twee jonge partners toe tot het bedrijf: Davide Morganti...
Aziende Agricola Miceli Domenico verkoopt online Biologische Extra Vergine Olijfolie. Verschillende formaten beschikbaar. Produceert ook: Gemalen Siciliaanse Oregano in zak, Onbehandelde Siciliaanse Carob, Siciliaanse Amandelen met schil, Noten met schil, Gedroogde Verveners, Granaatappels en Citrusvruchten. Bezoek ook onze website om alle promoties met betrekking tot onze typische Siciliaanse producten te ontdekken. Verzending door heel Europa met een expreskoerier.
Italië, Cisterna Di Latina
... vertegenwoordigen. Onder de strikt biologische producten van de landbouwonderneming zijn er de hoogwaardige kiwi's met gele en groene pulp, extra vierge olijfolie verkregen uit drie verschillende cultivars: itrana, leccino en frantoio, kiwi- en citroenjam, naast een biologische wijnproductie van inheemse en internationale druivensoorten. De gebruikte variëteiten zijn Bellone, Malvasia Puntinata uit Lazio...
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
Uit de passie voor de authenticiteit van de smaken en ingrediënten van de Middellandse Zee ontstaan de extra vergine olijfolie Diliberto en de biologische extra vergine olijfolie Biologic-Oil, gemaakt van typische cultivars uit het Nisseno-gebied, met de hand geoogst en verwerkt volgens traditionele methoden. Met de ambachtelijke zorg van vroeger en met voortreffelijke Siciliaanse grondstoffen...
Portfolio (2)
Productie en distributie van 100% Made in Italy natuurlijke cosmetica, Essenza di Riviera, geïnspireerd door de traditie van natuurlijke cosmetica en de essenties van de Italiaanse Riviera, op basis van de beste biologische extra vierge olijfolie. Crèmes en natuurlijke behandelingen voor schoonheid en verzorging van het gezicht en lichaam. Ecologische cosmetica met biologische olijfolie en DOP...
Portfolio (1)
Italië, Amelia
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
Italië, Moscufo
Onze eeuwenoude olijfboomgaard, gecultiveerd volgens de principes van de biologische landbouw en geregistreerd in de lijst van producenten van de oudste D.O.P.-zone van Italië, de Aprutino-Pescarese, produceert een extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit. Fruitig en aromatisch, met een kleur variërend van lichtgroen tot goudgeel en een bijzonder lage oliezuurwaarde. De delicate smaak past bij alle soorten gerechten, omdat het de smaak van individuele voedingsmiddelen niet overweldigt en wordt gewaardeerd door liefhebbers van goede biologische olijfolie.
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
“Via del Monte Oliveto” is een landbouwbedrijf gelegen op de heuvels van Assisi, in de regio Umbrië, Centraal Italië, waar de zwakste mensen hun vaardigheden kunnen delen door het land te bewerken. Volgens de missie van het bedrijf onderwijzen we elkaar en samen bevorderen we nieuwe werkgelegenheden die niemand uitsluiten van de kans op sociale erkenning. Onze activiteit wordt ondersteund door de ...
Portfolio (2)
... met externe adviezen van onderzoekscentra, universiteiten en laboratoria, evenals ervaringen die al meer dan 100 jaar in de familie worden doorgegeven, produceert hij kwaliteitswijn, olie en conserven. Tot op heden volgt het bedrijf Apulian Selection, dat werkt volgens de biologische landbouw, de productienorm reg. CE 834/2007 en is het concessiehouder van het merk Producten van Kwaliteit Puglia...
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Marina Di Gioiosa Ionica
DE LANDBOUWONDERNEMING BARLETTA VAN BARLETTA MARIA CATERINA PRODUCEERT OLIJFOLIE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT UIT CALABRIË, GEEXTRAHEERD UIT DE GERACESE OLIEBOOM, VRIJ VAN ARTIFICIËLE VERTROUWEN. ONZE HELE PRODUCTIE IS 100% BIOLOGISCH EN GARANTIE MADE IN ITALY.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
Italië, San Michele Di Serino
... de Verenigde Staten tot Canada, van Australië tot Japan, van Zuid-Afrika tot de landen van de Europese Unie en andere gebieden op de vijf continenten. De verkoop concentreert zich voornamelijk op extra vierge olijfolie en omvat biologische extra vierge, D.O.P. extra vierge en monovarietale extra vierge. Het aanbod wordt aangevuld met: olijfolie, olijfolie-pomace, zonnebloemolie, pindaolie, maïsolie, sojaolie, druivenpitolie, rijstolie en diverse zadenoliën. De verpakte olijfoliën zijn voornamelijk van Italiaanse oorsprong. Naast het eigen merk produceert het bedrijf 120 private labels.
... doorgegeven. We hebben zo de erkenning verkregen van "Sidel CAB SpA" Certificering Biologische Landbouw, code 5767, een autoriteit op het gebied van certificering en inspectie, goedgekeurd door het Ministerie van Landbouw, Voedsel en Bosbouw en het Ministerie van Economische Ontwikkeling. We zijn beloond voor het nastreven van een productiemethode die volledig respect heeft voor de...
Italië, Lucca Sicula
... uw vragen te beantwoorden. De extra vergine olijfolie wordt door ons geproduceerd en verpakt en koud geëxtraheerd in continue cyclusmachines. De variëteiten zijn Biancolilla van Caltabellotta en Nocellara. De amandelen maken deel uit van de gedroogde vruchten.
Portfolio (3)
De Agrarische Onderneming Borsellino beheert al vijf generaties lang met passie en respect voor de natuur de familielanden, met een focus op de productie van biologische citrusvruchten (sinaasappels uit Ribera, mandarijnen, citroenen en grapefruits), biologische extra vierge olijfolie, biologische honing en biologische jam. Leonardo, de eigenaar, is verantwoordelijk voor het directe beheer van...
Italië, Montesarchio
... alle behoeften, van 100% Italiaanse evo tot biologische olijfolie en communautaire olijfolie. De DE GREGORIO produceert zowel voor eigen rekening als voor private labels. In 2016 worden er ook schoonheids- en lichaamsproducten onder het merk De Gregorio geproduceerd.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play