Italië, Colle Di Val D'elsa
... beschouwd, maar eerder als bewijs van de echtheid van de olie. Om zijn rauwe olie te produceren, heeft Fiorentini een selectie gemaakt van de beste olijfoliën in de Europese Gemeenschap om de olie te vinden die het meest geschikt is om gewoon zo te worden geconsumeerd: ongefilterd. Om de voedings- en sensorische eigenschappen van rauwe, versgeperste en ongefilterde olijfolie het beste te waarderen, moet deze bij voorkeur binnen korte tijd worden geconsumeerd.
Portfolio (8)
Italië, Imperia
...OLIJFOLIE SAMENGESTELD UIT GEZUIVERDE OLIJFOLIE EN EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE – PLUS 1 LT De officiële commerciële naam van dit product is niet simpelweg "Olijfolie", maar "Olijfolie samengesteld uit gezuiverde olijfoliën en extra virgin olijfoliën". Dit product is ontstaan uit de mengeling van gezuiverde olijfolie en onze goede extra virgin olijfolie. Calvi Plus Olijfolie is een eenvoudig en...
Portfolio (44)
Italië, Sommacampagna
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
Italië, Sant'agata De Goti
...In het Sannio Beneventano, een regio waar de olijventraditie tot de oudste van Italië behoort, produceert ons bedrijf in Sant'Agata de' Goti een uitstekende Italiaanse extra vierge olijfolie "Terre Caudine", uitsluitend gemaakt van olijven die zijn geoogst uit onze olijfgaarden. Aan de voet van de Monte Taburno, op een hoogte van ongeveer 200 m, produceren we een Italiaanse olie die wordt...
Portfolio (1)
Italië, Calatafimi Segesta
... de verfrissing van mensen en dieren, en een bron van leven. Onze bomen leven in een natuurlijke oase, een eikenbos van 212 hectare, het grootste in West-Sicilië. Angimbe is geïnspireerd door de omgeving die het omringt en daarom is NATURES ontstaan, de extra vierge olijfolie in zijn totale puurheid en natuurlijkheid. Ons doel is bij te dragen aan het consolideren en verspreiden van extra vierge...
Portfolio (3)
Italië, Carovigno
De MISSIE van deze START UP is om de oneindige hulpbronnen van dit gebied te verbeteren, geïnspireerd door de natuur en in al zijn schakeringen, zoals: De Extra Vergine Just Puglia Olijfolie verkregen uit de oude olijfgaarden van Carovigno. De SAMENWERKING met lokale kunstenaars en ambachtslieden, om producten van uitmuntendheid te garanderen, die ware, authentieke verhalen vertellen van de Mediterrane cultuur en traditie. Voedsel, Kunst, Cultuur en Design verweven zich perfect in de creatieve ruimte van justpugliafactory.
Portfolio (8)
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Rionero In Vulture
... landschap. We koesteren het landschap van de Vulture en besteden bijna manische aandacht aan de productie van dit waardevolle voedsel. Voor ons is het produceren van extra vierge olijfolie een kunst. Met onze sterke tradities willen we de evolutie van deze nobele passie voortzetten - door de rijkdom van het Italiaanse olijfoliekapitaal te combineren met een onverzadigbare nieuwsgierigheid en de...
Portfolio (2)
Italië, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Winnaar van de Internationale Wedstrijd "Olio Capitale" editie 2014 Het landbouwbedrijf CASTRO produceert extra vierge olijfolie. Sinds 2004 is het begonnen met het aankopen van kleine landbouwpercelen en deze om te vormen tot nieuwe aanplantingen van "Uliveti Nocellara dell’Etna". Een jong bedrijf met een zeer ambitieuze productieplanning die zich richt op de...
... agronomisch vlak, productkwaliteit en geven een toegevoegde waarde aan toekomstige generaties. De geteelde variëteiten zijn de Leccino, de Frantoio, maar de autochtone Itrana overheerst. Dankzij de zorgvuldige teelt, de aandacht voor de oogst en de zorg voor de persing, verkrijgen we een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, met een intense kleur, fris in de geur, met herinneringen aan olijf...
Portfolio (1)
Italië, Palo Del Colle
...Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit...
Portfolio (2)
Italië, Cortona
Onze boerderij is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige extra vierge olijfolie en gedroogde peulvruchten zoals bonen, kikkererwten en linzen. Onze ervaring en bedrijfsuitrusting stellen ons ook in staat om onderhoudsdiensten aan te bieden voor tuinen, olijfgaarden en groene gebieden, snoeiwerk en grondbewerking met landbouwmachines.
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
Italië, Biancavilla
... zorgt voor een hogere kwaliteit van het eindproduct en het behoud van de boom en de vrucht zelf. De extractie, de persing, gebeurt koud binnen 8-12 uur na de oogst. Dit is een cruciale stap voor de garantie van een hoogwaardig product. De opslag gebeurt in speciale aseptische roestvrijstalen containers, waar natuurlijke sedimentatie plaatsvindt; vervolgens wordt de extra vierge olijfolie opgeslagen in roestvrijstalen silo's, in afwachting van verpakking. Het historische bedrijf Cuscunà is de enige die de mogelijkheid biedt om één of meerdere olijfbomen te adopteren.
Portfolio (8)
De Cooperativa ACLI - Racale opereert in het lage Salento en is gespecialiseerd in de productie en commercialisering van landbouwproducten. In onze olijfolieperserij onderscheidt de uitstekende kwaliteit van onze extra vierge olijfolie zich door een aangename geur en een kenmerkende smaak, dankzij de handmatige oogst, de zorgvuldige selectie van de vruchten, de continue extractiemethode en de...
Italië, Seminara
Productie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie zonder pesticiden en insecticiden.
Italië, Greve In Chianti
Tenuta La Novella is een prachtige boerderij gelegen op een Chianti-heuvel met uitzicht op het oude stadje San Polo in Chianti, in het hart van het Toscaanse platteland. Sinds het begin van haar activiteiten is de productie gericht op authentieke en biologische producten. Vandaag de dag produceert Tenuta La Novella een van de meest gevierde biologische extra vierge olijfoliën van Toscane en drie etiketten van rode wijn, verkregen uit de typische druiven die al eeuwenlang op deze gronden worden verbouwd.
... dankzij de terroir, de overvloed aan zon, de rijke regenval en een variabel klimaat. Vandaag de dag vertegenwoordigen de gewilde I BIO Zimarino, extra vierge olijfolie, gewonnen uit cultivars die sinds de oudheid bekend zijn om hun waardevolle sensorische en organoleptische eigenschappen, een Made in Italy agrovoedingsproduct van de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Onze landbouw is niet intensief...
Italië, Caccamo
Onze olie is verbonden met het gebied waarin het wordt geproduceerd. We verkopen 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, zowel biologisch als gecertificeerd uit de gezonde bodem, en geëxtraheerd uit een koude persing. In onze producten probeer de scherpe smaak van de ruwe grond te proeven, de geuren van de zonovergoten aarde, en ook de omarmende warmte van het Sicilaanse volk.
Portfolio (2)
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
123344455556666666666677888888888766555555555555666777766666667))))667777766655555544446778888888888888...
De Coöperatieve Cantina produceert al 50 jaar wijnen, zowel witte als rode, met de Bianco di Pitigliano Doc als bijzonder belangrijk. Frantoio produceert extra vierge olijfolie OLIO TOSCANO IGT. Onze wijnen zijn opgenomen in de beste Italiaanse wijngidsen, van Luca Maroni tot Gambero Rosso, en we zijn meerdere keren onderscheiden op verschillende gelegenheden: in 2006 ontvingen we zelfs de Best...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... verwerken om de integriteit van het product te waarborgen. Een voortdurende update van de installaties om de technologische innovatie na te jagen die van extra vierge olie een steeds meer uitmuntend product maakt. Onze missie "Onze uiterst zorgvuldige analyse van alle productieprocessen, onze zorg en toewijding voor elke individuele plant zijn de garantie voor de zeer hoge kwaliteit van onze...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Stelt het Consortium voor de bescherming van Toscaanse IGP extra vierge olijfolie voor, met bijzondere aandacht voor de uitgevoerde activiteiten en de communicatie van nuttige informatie over de unieke kenmerken die de Toscaanse extra vierge olijfolie tot een van de meest gevierde producten van Toscane maken. Via de traceerbaarheidstool kunnen consumenten ook de authenticiteit van het product dat ze hebben gekocht controleren.
Italië, Rionero In Vulture
Oliemolen. Productie van extra vierge olijfolie.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play