Hongarije, Budapest
...# Overzicht De komijnzaadplant is verwant aan peterselie en is inheems in het Middellandse Zeegebied. Deze zaden hebben een doordringende citroensmaak en worden het vaakst in gemalen vorm gebruikt. Het is een zeer fundamenteel ingrediënt in de Midden-Oosterse en Indiase keuken en maakt het een favoriete specerij in verschillende etnische keukens. ## Veelvoorkomende toepassingen Gemalen...
Portfolio (59)
Tsjechië, Praha 1
... is de perfecte aanvulling op uw keuken. De veelzijdigheid en smaak maken het een essentieel ingrediënt voor een breed scala aan culinaire creaties. Mis de kans niet om uw kookkunsten te verbeteren met onze premium Premium Basmati Rijst. Bestel vandaag nog en geniet van de smaak van kwaliteit!
Portfolio (33)
Duitsland, Hamburg
... keuken. Onze producten worden als bulkgoederen verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale afnamehoeveelheid van 25 kg. Monsters kunnen worden verstrekt. Daarnaast is Plants2Market BIO en HACCP gecertificeerd en sinds eind september 2023 DIN EN ISO 9001:2015 voor het eerst gecertificeerd. De volgende producten bieden wij ook aan: Acerola Veldboon Veld-heeft Afrikaanse zwarte boon Alant Alpha-liponzuur Amla Artisjok Ashwagandha Astaxanthine Valeriaan Bamboe Beta Glucaan BIO berkenblad BIO Braziliaanse mandelgiste BIO brandnetel BIO broccoli...
Portfolio (225)
Bulgarije, Otets Paisievo
... gebruikt in veel keukens, vooral in de Indiase, Mediterrane en Mexicaanse keuken. Komijn is een belangrijk ingrediënt in veel gerechten zoals curry's, chili en verschillende soepen en gebakken goederen. De olie kan worden gebruikt om het aroma en de smaak van voedsel te verbeteren. Verzameling: Budjak Cat. Nummer: SS-001...
Portfolio (187)
...Oriëntaalse en Indiase specerij specialiteiten, vlees, vis, groenten, rijst, soepen - Hela Tandoori Masala, 330g Voor de Aziatische, voornamelijk Indiase keuken, bijvoorbeeld voor vlees, vis, groenten, soepen en sauzen, rijst- en noedelgerechten. Zonder toevoegingen die op menu's moeten worden vermeld (volgens §9 van de "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland). Hela. Wij zijn uw...
Portfolio (91)
Polen, Brzozów
...mangaan, koper en fosfor, evenals aanzienlijke hoeveelheden B-vitamines.&nbsp;<strong>Ingrediënten:</strong> witte basmati rijst&nbsp;<strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energiewaarde 1555kJ/367kcalVetten 1,03g waarvan verzadigde vetzuren 0,29gKoolhydraten 80,89g waarvan suikers 0,33gEiwit 7,51gVezels 1,8gZout &lt;0,01g&nbsp;<strong>Gebruik</strong>Kook de rijst in water in een verhouding van 1:2. Een essentieel ingrediënt voor het bereiden van het gerecht genaamd pilau rijst, afkomstig uit de Indiase keuken. Het kan zowel een bijgerecht zijn als een ingrediënt in hoofdgerechten.
Portfolio (781)
Nederland, Amsterdam
...Biologische citroengraspoeder is eigenlijk een specerij die gemaakt wordt van gedroogd, geurend citroengras. Ook wel bekend als Cymbopogon citratum, wordt het traditioneel gebruikt in de Sri Lankaanse, Thaise, Indiase, Maleisische en Indonesische keuken. Het is echter ook een diuretisch en revitaliserend tonic dat vanwege zijn therapeutische eigenschappen wordt gebruikt.
Portfolio (115)
Duitsland, Bad Bentheim
...Koriander (Coriandrum sativum): Koriander Hele zaadjes BIO van VehGro. Koriander staat in Nederland ook bekend als Ketoembar. Het is een populair kruid in de Indiase, Aziatische, Latijns-Amerikaanse en Noord-Afrikaanse keuken. De smaak van verse koriander is omstreden. Waarschijnlijk bepalen uw genen of u tot de korianderliefhebbers of -haters behoort. Korianderbladeren worden echter door bijna...
Portfolio (549)
Verenigd Koninkrijk, Basildon
... toegevoegd, maar verdwijnt tijdens het kookproces. Het zout heeft ook een kenmerkende smaak, die is beschreven als vergelijkbaar met hardgekookte eidooiers. Deze hartige umami-smaak wordt daarom vaak gebruikt in recepten zonder eieren om een eismaak toe te voegen. Kala Namak wordt voornamelijk gebruikt in de Indiase keuken als een condiment, meestal bij snacks. Het wordt gebruikt in chutneys, raita's...
Portfolio (50)
ufs.country_names.RU, Saratov
... keuken. Traditioneel is het gebruik van kikkererwten vooral relevant voor het Middellandse Zeegebied. Kikkererwt wordt gebruikt om kikkererwtenmeel te produceren, dat in het bijzonder in de Indiase keuken wordt gebruikt. En bijvoorbeeld in de Italiaanse keuken wordt het gebruikt om platte taarten, farinata, te maken, maar de volumes van de kikkererwtenteelt in Italië zelf zijn onbeduidend. Witte zaadvariëteiten worden voornamelijk voor voedsel gebruikt. Hittebehandeling kost meer tijd dan voor linzen en erwten. Kikkererwtzaad dient als een bron van zink en foliumzuur.
Portfolio (40)
Martinique, Rivière-Pilote
...Kurkuma, met zijn warme en zoete smaak, kan al je gerechten aanvullen, van voorgerechten tot desserts, en voegt kleur en een exotische smaak toe aan je koken. Het is een essentieel kruid in de Indiase keuken, maar ook in de oosterse keuken.
Portfolio (31)
Frankrijk, Schiltigheim
... vetplanten en prachtige gekleurde vogels zal het behang Colline aux oiseaux zowel in een woonkamer als in een slaapkamer, keuken, badkamer of zelfs een commercieel pand (hotel, restaurant, winkel…) zijn plek vinden. Maatwerk service: Ons team biedt een maatwerk service aan om elk decor aan te passen.
Portfolio (165)
... toevoegingen. - Veelzijdig inzetbaar: Perfect voor Indiase, Aziatische en gezonde recepten. - Natuurlijke kleur- en smaaknuance: Geeft uw gerechten een bijzondere toets. Geef uw maaltijden het gouden geheim van de keuken met Kitchen Yoga.
Portfolio (10)
Frankrijk, Levallois Perret
...Deze milde curry is niet heet en is een traditionele en harmonieuze mix van verschillende specerijen, waarvan de belangrijkste gember, koriander, kardemom, kruidnagel, fenegriek, mosterdzaad, anijs, venkel, knoflook en vooral kurkuma zijn, die het zijn kenmerkende gele kleur geeft. Toepassingen van Indiase Curry in de keuken: Deze curry wordt gebruikt om romige currysauzen te maken voor bij: kip...
Portfolio (28)
Duitsland, Oyten
... zijn heldere kleur en pittige smaak is kurkuma een echte schat in de keuken. Met biologisch kurkumapoeder kunnen oosterse en Aziatische gerechten authentiek worden gekruid, maar ook als waardevolle toevoeging aan shakes, smoothies of bowls heeft kurkuma zich bewezen. Het pittige aroma van het poeder geeft elke curry de juiste smaak. In zoete dranken zoals een amandelmelk-shake of natuurlijk 'Gouden Melk' voegt kurkuma stimulerende accenten toe. Bij biologische producten: DE-ÖKO-006 Oorsprong: Niet-EU-landbouw Verpakking: 25 kg zakken...
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische kurkumapoeder "Provence d'Antan" van Araquelle, decoratieve metalen doos. Om kurkumapoeder te verkrijgen, wordt de rhizoom gedroogd en vervolgens tot poeder vermalen. Het maakt deel uit van vele kruidenmengsels in de Indiase keuken, zoals curry, Antilliaanse colombo, raz-el-hanout uit de Maghreb en paëlla. De peperachtige smaak is zeer aromatisch. Netto gewicht: 40g Ronde metalen doos...
Portfolio (198)
Turkije, Istanbul
...Alkanetwortels Natuurlijk Pigment. Ratanjot of Alkanetwortels uit Afghanistan FOB (Mazar-e-Sharif, Afghanistan) prijs: $1.800,00 - Prijs geldig tot: 05.02.2021 - Op voorraad PRODUCTBESCHRIJVING: De wortel wordt gebruikt om kleur te geven aan wijnen en alcoholische tincturen, aan plantaardige oliën en aan vernissen. Alkanet wordt traditioneel gebruikt in de Indiase keuken onder de naam “Ratan Jot” en geeft zijn rode kleur aan sommige versies van het currygerecht Rogan Josh.
Portfolio (5)
...wat letterlijk betekent: lagen van gekookt deeg. Parathas zijn een basisvoedsel in de Punjabi keuken en zeer populair in de Noord-Indiase keuken. In Punjab is het gebruikelijk om het platbrood te vullen met verschillende groenten of vlees. Een paratha is meestal veel dikker dan de roti. Dit komt omdat de layering-techniek het brood veel dikker maakt. Het layeringproces is vergelijkbaar met...
Portfolio (50)
Frankrijk, Renaison
...Masala is de Indiase naam die "specerij" of "specerijenmix" betekent (in het Westen zeggen we curry - curry is gewoon een mengsel van specerijen en geen specerij op zich). Onze Tandoori Masala is een Indiase specerijenmix voor koken op hoge temperatuur: traditioneel is dit een bereiding in de tandooroven die tot 500 graden C kan bereiken! Tegenwoordig kan een oven of grill/barbecue deze typische keuken nabootsen.
Portfolio (56)
ufs.country_names.RU, Golitsyno
...Koriander zijn lichtbruine ronde zaden van de plant Coriandrum sativum, bekend als koriander, die worden gebruikt als kruiden voor zoete en hartige gerechten. Toepassen als geheel of gemalen tot poeder. Koriander, ofwel, in andere woorden, cilantro-zaden, is een populaire specerij in de Chinese, Indiase, Pakistaanse, Midden-Oosterse en Europese keuken.
Portfolio (13)
... is bijzonder geschikt voor de oosterse en Aziatische keuken. Hij past goed bij Indiase curry's, rijstschotels, maar ook als geurige bijgerecht voor alle hartige gerechten. Onze Lotao Deli Volkoren Basmati-rijst is een langkorrelrijst uit Pakistan, die volgens strenge biologische richtlijnen wordt verbouwd en in ongeveer 35 minuten gaar is. De Volkoren Basmati is 100% puur en rijk aan waardevolle voedingsstoffen. De licht aardse eigen smaak met volkoren smaak past perfect bij alle vis-, vlees- en groentegerechten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... koriander, een onmisbaar ingrediënt in al zijn streken, met name in Indiase masala's of als basis voor mengsels in de Thaise keuken. Een kleine omweg naar Oceanië en zijn droomeilanden met de sublieme vanille uit Tahiti die van elk van uw desserts (en zelfs van uw gerechten) een echte zoetheid zal maken. Hier zijn we aan het einde van de reis met kardemom, die ons naar Midden- en Zuid-Amerika zal brengen, met zijn citroenachtige en frisse smaken om al uw recepten te begeleiden. In de hoop dat deze wereldreis u heeft verwent. Netto gewicht: 210 g...
Portfolio (30)
Zwitserland, Muri B. Bern
... het Indiase subcontinent. Op de markt is de "witte waar", dat wil zeggen de lichte, grote en hele noten, het meest gewild. Cashewnoten hebben een bijzonder hoog gehalte aan de essentiële aminozuur tryptofaan, dat essentieel is voor de productie van serotonine. Hun smaak is zoetig-notig en minder scherp dan die van pinda's of walnoten. Cashewnoten maken deel uit van de Aziatische keuken en zijn bij ons bekend en geliefd als bakproduct, snack of in salades.
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Citroengras betovert ons met zijn geur afkomstig uit Indonesië. Bijgenaamd de "Indiase verbena", biedt citroengras een krachtige, citroenachtige geur die zowel in de keuken als in infusies geweldig tot zijn recht komt. De medicinale eigenschappen zijn sinds de oudheid bekend en worden nog steeds gebruikt in de fytotherapie tegen koorts, pijn, griepachtige symptomen en stress. Onderzoek heeft ook...
Bijpassende producten
Citroengras
Citroengras
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
ufs.country_names.RU, Moscow
... specerijen toe te voegen aan pilaf, granen, zoete vullingen voor taarten en pannenkoeken, enz. Gebruik voor Gerechten uit de Indiase en Aziatische keuken, bakproducten en gebak, pittige soepen, desserts, glühwein, koffie en thee. Smaak Pittig, branderig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 40 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Frankrijk, Plaisir
...Zwarte zout, ook bekend als kala namak, is een soort zout dat wordt gebruikt in de Indiase en Pakistaanse keuken. Het wordt geproduceerd door zout te verhitten met reducerende middelen en kruiden, wat resulteert in een zwartachtige kleur en een kenmerkende smaak. Zwarte zout bevat verschillende mineralen en sporenelementen, waaronder ijzer, calcium en magnesium. Het wordt vaak gebruikt om smaak...
Bijpassende producten
Zwart Zout
Zwart Zout
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Frankrijk, Caudecoste
...Gember is een plantensoort afkomstig uit India, van het geslacht Zingiber en de familie Zingiberaceae, waarvan de wortelknol in de keuken en de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Deze wortelknol is een specerij die veel wordt gebruikt in een groot aantal Aziatische keukens, en in het bijzonder in de Indiase keuken. Het wordt ook in het Westen gebruikt voor het maken van ginger ale en desserts zoals speculaas. Ontdek onze Gember bij NEVERDY.
Portfolio (28)
Spanje, Torrent
... curcumine wordt verkregen door oplosmiddelextractie van gedroogde rhizomen van Curcuma Longa L. (curcuma) van Indiase oorsprong. De curcumine wordt gekristalliseerd, gedroogd en tot poeder vermalen om de zuiverheid te bereiken. Curcuma kan in verschillende vormen worden geproduceerd, waaronder als oplosbare en dispergeerbare poeders of als vloeistoffen die oplosbaar en dispergeerbaar zijn in water en kan indien nodig sterk geconcentreerd zijn.
Portfolio (31)
Frankrijk, Guenange
...Een zoet-zure saus geïnspireerd op de Indiase keuken, prachtig vervaardigd door het merk Encona. Als liefhebbers van pittige/zoete smaken zijn we betoverd door deze zachte en smaakvolle Creoolse saus die perfect past bij gerechten op basis van rijst, gevogelte en groenten. De balans tussen mango pulp, passievrucht en Habanero-peper is perfect beheerst! Ingrediënten: Water, mangopuree, suikersiroop, pepersaus (Habanero, water, zout, azijnzuur), geconcentreerd sap van passievrucht, maïszetmeel, zout, aroma. Gemaakt in Engeland 142 ml 3.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
...Kimyonzaad; behoort tot de schermbloemenfamilie en kan worden aangeduid als het zaadgedeelte van een eenjarige kruidachtige plant. De wetenschappelijke naam van kimoon is cuminum cyminum. Kimoon is niet alleen een veelgebruikte specerij in de Indiase keuken, maar wordt ook veel in ons land gebruikt. Wat zijn de voordelen van kimoonzaad? - Ondersteunt het immuunsysteem. - Helpt bij het reguleren...
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play