Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: Guérande-zout, witte peper, zwarte peper, groene peper, piment, roze bessen. Gewicht: 55G Referentie: SEL5BAIES Gewicht: 55G...
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
...Biologische hoogwaardige durumtarwegries en biologische AOP Espelette-peperpoeder (2,5%). Allergenen: Bevat GLUTEN, mogelijke sporen van ei en soja. Hoe te koken: Voeg toe aan kokend water gedurende 4 tot 6 minuten. Gemiddelde voedingswaarden per 100g: ENERGIE - 1526kj / 360kcal EIWITTEN - 13g Koolhydraten - 71g waarvan suikers 1,4g VETTEN - 1,8g waarvan verzadigde vetzuren 0,3g Vezels - 4,4g ZOUT - 0,01g Ean13:3701511702380 Referentie:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongezuiverd zout - 2,5 % Espelette-peperpoeder - Water - *Producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Deze mosterd met Espelette-peper is ideaal om sauzen en vinaigrettes op smaak te brengen. Het is perfect voor het kruiden van vlees en vis. Smeer het op je grillgerechten, braadstukken en lamsbout om ze sappig te houden. Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g & 200 g.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...Maïsbladeren, hazelnootolie, Cervioni-hazelnoten, Himalaya-roze zout, zwarte peper Allergenen: hazelnoten, sporen van gluten ARTIKELDETAILS Ideaal om uw vlees, vis of kaas te paneren en kan ook over uw salades worden gestrooid.
Portfolio (27)
Frankrijk, Saint-Omer
...De must van de Franse gastronomie, met al het ambachtelijke vakmanschap van Maison Val de Luce. Netto gewicht 50 Lijst van ingrediënten Eendlever (herkomst Frankrijk of EU) 98%, zout, witte peper, suiker. THT 2027 Samenstelling Eendlever (herkomst Frankrijk of EU) 98%, zout, witte peper, suiker. Netto gewicht:50...
Portfolio (189)
Frankrijk, Objat
...Een assortiment van 7 specialiteiten met foie gras om te smeren bij het aperitief. Natuurlijk, zout/zoet, gekruid Toast Gaillard naturel Toast Gaillard vijg Toast Gaillard Espelette-peper Toast Gaillard Sichuan-peper Toast Gaillard eekhoorntjesbrood Toast Gaillard kastanjes Toast Gaillard zwarte truffels uit de Périgord...
Portfolio (7)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Frankrijk, Rouen
...Potten die gebruikt kunnen worden om een verscheidenheid aan uw kruiden te bevatten: peper, zout, specerijen, kruiden. Dankzij het deksel blijven uw kruiden beschermd tegen vocht en stof. Met deze potten voegt u een chique en elegante touch toe aan uw keuken. Gewicht: 1.000 g Afmetingen: 29 × 20 × 20 cm Kleur: Wit, Groen, Zwart, 3 Kleuren Houten basis: L 29cm x B 10,5cm Pot: 9cm x 8,7cm...
Portfolio (160)
Frankrijk, Thiais
...Deze machine is ontworpen voor het wegen, het verpakken in serie en in kleine doses (sticks) van vrij stromende producten zoals zout, suiker, peper, gemalen koffie, saus, enzovoort... Kenmerken Vulhoeveelheid: 1 tot 100 gr (ml) Uitvoercapaciteit: 1800 tot 7200 eenheden/uur Afmetingen van de capsule: 20 -200 x 17-40 mm (l x b)...
Portfolio (82)
Frankrijk, Vienne En Arthies
...Onze collecties van bestek, individuele stukken en serveerstukken zijn verkrijgbaar in tafelaccessoires. Boterdoos, smeermes, servetring, meshouder, zout en peper, eierdop... vormen zoals: kaviaar kom, schalen, cloche, dienblad... Maatwerk ontwerp, personalisatie. Brons en/of verzilverd messing en/of verguld. Productie op bestelling. Personalisatie op aanvraag. Made in France.
Portfolio (6)
Frankrijk, BRIE
...zout en peper, sommigen kiezen ervoor om het op te fleuren met een snufje cayennepeper. Gebruik van de cheddar saus Aangezien cheddar een van de meest verkochte kazen ter wereld is, is het gebruik van cheddar saus zeer gevarieerd. We vinden het vaak terug in sandwiches zoals hotdogs of hamburgers, maar ook op Mexicaanse gerechten zoals nacho's, taco's en tortilla's.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mitry Mory
...Glasgivreur 2-in-1 van het merk Trudeau: Givreur met geïntegreerde citruspers, om uw glazen perfect te decoreren, met zout, suiker of peper. Praktisch ontwerp dat zichzelf sluit voor gemakkelijke opslag. Vaatwasmachinebestendig. Givreur ontworpen voor glazen van alle maten. Citruspers ontworpen om het maximale sap te extraheren. Efficiënt ontwerp om verspilling van zout, gearomatiseerde suiker of peper te minimaliseren. Sluit voor gemakkelijke opslag.
Portfolio (265)
Frankrijk, Lalinde
...Ontworpen en geproduceerd in de regio Nantes, vervaardigd uit roestvrij staal om het snijden van vlees na het koken te vergemakkelijken. De basis van beukenhout, geleverd in ruwe staat voor een presentatie op tafel met bakjes voor zout en peper, wordt vervaardigd door werknemers met een handicap binnen een ESAT. Het geheel wordt zorgvuldig gepresenteerd in een elegante kraftdoos, samengesteld...
Portfolio (50)
Frankrijk, Levallois Perret
...Ras el hanout is een krachtig aromatische en weinig pittige kruidenmix. Het heeft een bijzondere, warme en zachte smaak. Het is een mengsel van smaken waarvan de belangrijkste zijn: hete peper, koriander, karwij, knoflook, munt, laurierblad en zout. Gebruik van Ras el hanout in de keuken: Het geeft smaak aan couscous, tajines, pastilla's, groentegerechten, schaaldieren, witvlees en vis. De voordelen van Ras el hanout: Het heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en antioxidante eigenschappen...
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... gerechten en geeft ze een verfrissende toets. Receptidee: Gegrilde Zalm met Dille Ingrediënten: 4 zalmfilets 2 eetlepels dillezaad Sap van een citroen Zout en peper naar smaak 2 eetlepels olijfolie Referentie: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfolio (127)
Frankrijk, Bordeaux
...vergelijkbaar met het gouden haar van een mooie surfer of de peper-en-zout baard van een vader. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen fantasie ;) ! In ieder geval hebben we het al voorgesteld in een veelheid van landelijke en rustieke combinaties. Zijn natuurlijke kleur, met beige en zandtinten, past perfect bij een breed scala aan kleuren en kan zowel in zomerse als herfstige composities worden gebruikt. Natuur: gedroogde bloem Kleur: natuurlijk Afmetingen: hoogte van ongeveer 60 cm...
Portfolio (172)
Frankrijk, Besancon
...Deze mix stelt je in staat om zelfgemaakte hamburgers vol smaak te maken. Deze mix kan ook worden gebruikt om je vlees op smaak te brengen. Het bestaat uit paprika, zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, zoete chili en zout.
Portfolio (28)
Frankrijk, Guenange
...Deze saus geeft een verfijnde smaak aan de meeste gerechten. We prijzen de balans tussen de kracht van de peper, het citroensap en de suiker, die een Aziatische diepte aan onze culinaire creaties geeft. Ingrediënten: Suiker, water, peperpuree (15%), knoflook, zout, limoensap, stabilisator: xanthaangom, kleurstof (paprika-extract), azijn (sulfieten), conserveermiddel (kaliumsorbaat). Gemaakt in Engeland 142 ml 6.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pasta voor samosa's 300 g bloem 100 g gesmolten boter 150 ml water 25 g maizena Vulling aardappel 2 aardappelen 150 g doperwten of naar keuze 1 ui 2 eetlepels plantaardige olie 2 teentjes knoflook, gehakt ½ theelepel garam masala ½ theelepel gemalen koriander 1 theelepel gehakte gember ½ theelepel kurkuma zout, zwarte peper ½ citroensap 1 theelepel rode peperpoeder 2 eetlepels fijngehakte koriander ½ rode peper, in plakjes...
Petite TPE gelegen in Fontanes in het Zuidwesten van Frankrijk, zijn wij fabrikanten van vleesproducten, op basis van eend en varkensvlees uit het Zuidwesten. Wij zijn een conserverij van foie gras, beheerd door Michel Monteil, een meester-ambachtsman. Wij verwerken edele producten (de beste stukken van het label rouge varkensvlees, de zwarte truffel uit Périgord, Sichuan-peper, Guérande-zout, en...
Frankrijk, Montagne
De wijngaarden DELBECK zijn zowel gespecialiseerd in de productie van wijn als in de productie van wijnzout. De wijngaarden DELBECK produceren witte, rosé en rode wijnen met de appellaties Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Rouge, Bordeaux Blanc en Bordeaux Rosé. Ze produceren ook Poivrine en zout op smaak gebracht met Fleur de Merlot, Fleur de Cabernet, Fleur de Syrah, Fleur de Pinot en Fleur de Sauvignon. Poivrine is een gastronomisch condiment dat bestaat uit peper en wijn.
Frankrijk, Halsou
... in verschillende vormen: gedroogd zout en fleur de sel met piment d'Espelette, olijfolie met piment d’Espelette, en ook crème en gelei van piment d'Espelette. Onze pepers worden tussen augustus en december geoogst, vervolgens gereinigd, gedroogd, gesorteerd en gezeefd, alles volledig met de hand. Ze worden in open velden gekweekt en ondergaan geen enkele fytosanitaire behandeling, in...
Portfolio (1)
SUCOSA is gespecialiseerd in de productie, verpakking en distributie van suiker uit biet en suikerriet in porties (zakjes, sticks en verschillende andere formaten) en andere poederproducten (zout, peper) evenals gepersonaliseerde verfrissende doekjes. We hebben een productiecapaciteit van 6.000.000 eenheden per maand per formaat.
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Ainhoa
Sinds 1998 is GAEC SEGIDA gespecialiseerd in de productie en commercialisering van Piments d’Espelette AOP. Van zaad tot eindproduct beheert het bedrijf de productie met de inspanning om te voldoen aan de kwaliteitscriteria van zijn klanten. Het bedrijf biedt de volgende producten aan: poeder van Piment d’Espelette AOP, verse touw van Piment d’Espelette AOP, gedroogde touw van Piment d’Espelette AOP, puree van Piment d’Espelette, gelei van Piment d’Espelette en zout met Piment d’Espelette.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play