Frankrijk, Saint Romain La Motte
... en de witte kleur zullen uw gerechten de verfijning geven die ze verdienen, zonder opdringerig te zijn. Peper stelt ons lichaam in staat om een grotere hoeveelheid maagsappen te produceren dan normaal. Dit heeft als voordelen dat het de eetlust stimuleert en een goede spijsvertering bevordert. De grootste deugd van Sartha witte peper is zijn vermogen om een unieke smaak aan uw gerechten toe te voegen! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Vietnam...
Portfolio (30)
Frankrijk, Val De Cognac
...Via deze beperkte serie wil ik u een Ti'punch aanbieden die zowel zacht als warm is! De rum met een subtiele smaak wordt verheven door dit originele recept van zure kersen, vergezeld van een vleugje van de beroemde "zozio" peper. Voor een warme en ondeugende ontsnapping… Samenstelling: Franse biologische witte rum gerijpt in oude Cognacfusten, Biologische kers (EU), Biologische en eerlijke...
Portfolio (29)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Gouden robe met groene reflecties. Noten van witte bloemen (acacia, meidoorn) met hints van amandelen en specerijen (cannelle, peper). Smaakvol, elegant, de mond is gestructureerd met een mooie afdronk.
Portfolio (60)
Frankrijk, Soreze
...Witte peper in korrels. De zeer hoge versheid van onze pepers garandeert constante smaken en aroma's. In een zak van 1 kg. REF:EPIPOBG1 Hoofdingrediënt: peper Netto gewicht: 1 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: grof zout van het eiland Ré, 5 bessen (witte peper, zwarte peper, piment, roze peper, groene peper) Er kunnen sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten aanwezig zijn Referentie: SEL0002...
Portfolio (200)
Frankrijk, Renaison
...Onze witte peper komt uit Indonesië: het is in wezen zwarte peper die van zijn buitenste schil is ontdaan, wat de kracht en soms de bitterheid van de smaak van zwarte peper verwijdert. Aroma: Milde peper, Citroen, Hazelnoot Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (56)
... door de zeewinden van de nabijgelegen Golf van Thailand. De vruchten van deze plant worden in trossen geoogst op verschillende rijpheidsniveaus. De witte peper wordt groen geoogst (zoals de zwarte peper), en vervolgens ondergedompeld in een bad met helder water, waardoor de epicarp (schil) loskomt en alleen de kern van de bes behouden blijft. Netto gewicht: 250 gr Ingrediënten: witte kampot peper Botanische soort: Piper nigrum Oogstperiode: Februari - april...
Portfolio (50)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Paris
...De subtiele combinatie van verse zalm en gerookte zalm, samen met verse dille, maakt dit product een onmiskenbare klassieker. Ingrediënten : Verse zalm 44%, gerookte zalm, room, visfumet, ui, olijfolie, dille, zout, agar agar, witte peper. Netto gewicht: 90 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Xuria Bitxi is een krachtige en uitgesproken witte bier. Perfect in balans, biedt het een ronde mondgevoel met een mix van 3 granen. De tarwemout voegt een beetje pit en zoete tonen toe, terwijl de havermout een romige kant biedt. Met zijn licht troebele kleur biedt het fruitige aroma's van citrus, ondersteund door een pittige toets van roze peper.
Portfolio (58)
Frankrijk, Saint Maur Des Fossés
...De multi-reducerende gel is samengesteld uit verschillende innovatieve actieve ingrediënten, waaronder een afslankolie van roze peper met krachtige lipolytische eigenschappen. Het is speciaal geformuleerd om effectief de ongewenste rondingen (dijen, billen, heupen, buik, armen) te bestrijden en het hele lichaam te tonifiëren met behulp van het concept van cryotherapie. Deze gel verbetert de uitstraling van de huid, maakt deze glad en tonifieert.
Portfolio (74)
Frankrijk, Paris
...Geurnoot: Eau de parfum (parfumconcentratie 20%). Olfactorische familie: Kruidig bloemig. Voor vrouwen en mannen. Korte beschrijving van het parfum: De zon op zijn hoogtepunt, een onweerstaanbare eccentriciteit, een verrassende audaciteit... Olfactorische piramide, Topnoten: Himalaya-wierook, roze peper. Hartnoten: Engelse roos, groene peper. Basisnoten: violet, witte cederhout...
Portfolio (24)
...Een dosis verslaving met de combinatie van roze peper, oranjebloesem en peer, verleiding in het hart met jasmijn, koffie en amandelmelk, en tenslotte sensualiteit in de basis dankzij vanille, amber, witte muskus en patchouli.
Portfolio (33)
Frankrijk, Montpellier
...Wij bieden u deze zeldzame peper aan die afkomstig is uit een bijna-wilde omgeving. Onze witte peperkorrels komen uit Andriafiamena Andavakoera, een beschermd gebied in het noorden van Madagaskar. Ze worden geoogst na volledige rijpheid, na de natuurlijke val van hun natuurlijke omhulsel. Wij bieden uitsluitend de korrels van kwaliteit G1 en G2 aan. We selecteren ze na een zorgvuldige sortering...
Portfolio (8)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Witte bonen gekookt*(55%), kookwater, zonnebloemolie*, tomaat*, ui*, zout, knoflook*, rozemarijn*, tijm*, paprika*, peper*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw Gebruikstips Ideaal om te smeren op volkorenbrood. Je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals chiazaad of knapperige groenten. Plaats de pot een uur in de koelkast voor het proeven. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 688 kJ (166 kcal) Vetten: 9,5g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,1g Koolhydraten: 11,1g Waarvan suikers: 1g Eiwitten: 5,7g Zout: 0,6g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Biguglia
...Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 103.2 energie (Kj) = 437.9 vetten (g) = 0.1 / waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 gluciden (g) = 24.3 / waarvan suikers (g) = 20.4 eiwitten (g) = 0.7 / zout (g) = 1.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Witte uien van SISCO (2B) 54.5%, suiker, witte azijn, water, zout, knoflook verdikkingsmiddel: xanthaangom, Timut-peper 0.005% Netto gewicht: 30 cl Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Venissieux
...De mooie en turbulente tuberoos heeft zich omringd met een heilig bloemenkoor. Rozenbes, jasmijn en iris vermengen hun sensuele en vrouwelijke noten met de bedwelmende bloei van deze witte koningin. En uit dit gesprek tussen artistieke en delicate bloemen ontstaat een goddelijke essentie met het karakter van een diva. Topnoot: Rozenbes, Peper Hartnoot: Jasmijn, Roos, Iris, Tuberoos Basisnoten: Benzoë, Vanille, Houtachtige noten Geheime naam: EXQUIS ARTISTE Gewicht: 0.400 kg...
Portfolio (78)
...Een geur met karakter, een magische en unieke samenstelling gewijd aan de majestueuze landen van Afrika. Het portret dat wordt geschetst, is dat van een verhaal dat zich afspeelt op een avond in Afrika, verteld door de rokerige noten van wierook. Dit delicate parfum, op basis van rozenbessen, kardemom en peper, biedt u dit aan. Deze geur overspoelt de zintuigen. Het doordringt zo snel en intens in de geest. GEURFAMILIE: Houtachtig, Kruidig BELANGRIJKE INGREDIËNTEN: Zwarte Peper, Wierook, Kardemom...
Portfolio (36)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Zeldzaam zijn de keukens zonder peper in de kast. Het geeft pit aan vlees, vis, en je groentegerechten... Het parfumeert je soepen, foie gras, aardbeien- of watermeloensappen... met peper. DE VOORDELEN: Peper is geen medicijn, maar sommige van zijn stoffen helpen de spijsvertering door de afscheiding van spijsverteringssappen te stimuleren en helpen bij een opgeblazen gevoel.
Portfolio (28)
Frankrijk, Grigny
...Ingrediënten: Tarwe meel -30%, groenten (paprika, rode ui) -20%, rundvlees -19%, water, spek -8%, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zonnebloemolie, zout, suiker, witte wijn, glutamaat, sesamolie, peper, gemberpoeder, tapiocazetmeel, E412 guargom. Gemiddelde voedingswaarden per 100g product: Energie 820kJ /196kcal, vetten 8,0g (waarvan verzadigde vetzuren 2,4g), koolhydraten 21,96g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
... onderhout die snel plaatsmaakt voor een fruitige frisheid van citroenachtige citrus, wat doet denken aan Sichuan-peper, met een vleugje bloemige noot. Het is een peper met een mooie lengte in de mond. Gemengd met de Fleur de Sel uit het Witte Land, biedt het een ideale combinatie voor uw vlees en vis, evenals voor gestoomde aardappelen en vele andere groenten. SKU:FSF150...
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...De zachte en fruitige smaak van vruchtensapazijn voegt een verrassende exotische toets toe aan uw gerechten. Subtiel gebruikt in ratatouille en gegrild vlees, zal deze azijn u verbazen! Ingrediënten: Witte azijn 8° (41%), tomatenpulp, rode paprika pulp, suiker, gelatine: pectine, poeder van Espelette-peper (0,01%).
Portfolio (80)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Mazion
...PROEFNOTITIES : FLORAAL, FRIS EN GEBRAND. NEUS Poederachtige witte bloemen, rijpe abrikoos, verse rabarber en munt combineren met een asachtige mineraliteit en een snufje witte peper. MOND Een zachte aanzet in de mond die snel explodeert in bruis, benadrukt door zuurheid en bitterheid. De afdronk toont een doordringende spanning gekenmerkt door gember, tabak en geroosterde tonen.
Portfolio (11)
Frankrijk, Bagnolet
... zoete en omhullende zachtheid voor een zachte en warme geur. Doelgroep: Deze geur is gericht op degenen die zich willen onderscheiden door hun verfijning en elegantie. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor een gewone dag, Blanc Imperial is de perfecte keuze voor wie zich zelfverzekerd en elegant wil voelen. Topnoten: Bergamot, peper, wierook, perzik Hartnoten: Roos, viooltje, iris, jasmijn Basisnoten: Ceder, tonkaboon, vanille, gourmand, amber, muskus...
Portfolio (85)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Aubervilliers
... is een originele cocktail die zoete en zoute tonen combineert om de zintuigen op elk moment alert te houden. De geur opent met een sprankelende combinatie van popcorn, witte peper en kastanje die ons meeneemt naar een bedwelmend bloemenboeket. Aan deze initiële impact voegt zich een verfijnde basis van witte houtsoorten en romige vanilletonen toe, wat een geur creëert die zowel elegant als...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint-Omer
...De must van de Franse gastronomie, met al het ambachtelijke vakmanschap van Maison Val de Luce. Netto gewicht 50 Lijst van ingrediënten Eendlever (herkomst Frankrijk of EU) 98%, zout, witte peper, suiker. THT 2027 Samenstelling Eendlever (herkomst Frankrijk of EU) 98%, zout, witte peper, suiker. Netto gewicht:50...
Portfolio (189)
Frankrijk, Jarnac
... vaten. 21 jaar vertegenwoordigt het perfecte moment voor deze eaux de vie om al hun rijkdom en hoog-aromatische stijl te ontwikkelen. De eerste noten van hazelnoot, gedroogde abrikoos en vijg worden gevolgd door geuren van cacao, honing en zachte specerijen, witte peper en koriander, om te eindigen met subtiele tonen van leer en een sigarenkistje. De delicate smaak eindigt met smaken van...
Portfolio (12)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Welkom op Sicilië, een wijnregio met een sterke identiteit die zich uitdrukt door zijn unieke terroirs en vele lokale druivensoorten. Op de hellingen van de Etna cultiveert Giovanni Rosso met veel succes de Nerello Mascalese. Zijn cuvée Etna Rosso biedt fijne en levendige aroma's. Je vindt er violet, bergamot, garrigue en natte steen, evenals tonen van witte peper. In de mond is hij sappig en delicaat. De afdronk is zowel robuust als smaakvol. Te proeven met arancini, een Basquese kip of een ratatouille.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play