Frankrijk, Cognac
...Origineel recept met de smaken van onze reizen door Azië. Deze biologische gin met citrusaroma's en een subtiele kruidige toets wordt verkregen door het infuseren van zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden. Jeneverbessen, kumquat, sinaasappelbloesem, bittere sinaasappelschil, rozijnen en Timut-peper zijn de belangrijkste ingrediënten van ons unieke recept. Na een langzame maceratie wordt...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon Potentieel voor bewaring : Ongeveer 15 jaar Vinificaties : Oogst ontsteeld, niet geperst. Fermentatie in betonnen vaten. Tussen de twee en drie weken maceratie met gecontroleerde extractie om een fijne en elegante tanninestructuur te verkrijgen. Rijping in vaten aan het einde van de malolactische fermentatie. Veroudering in vaten gedurende 12 maanden.
Portfolio (53)
Frankrijk, Ecos
...Maceratie: Cristal 5 weken. Sterkte: Hoog 4*. Referentie-id parfumontwerper: Moofk Bak R540 #GC216 (M/V). Vind alle referenties in onze eigen catalogus, je kunt het vragen door contact met ons op te nemen via deze website of direct op ons WhatsApp commerciële centrum.
Portfolio (1)
Frankrijk, Ancenis
...Deze kruidenmix is zorgvuldig samengesteld en volgt serieuze middeleeuwse recepten. Er wordt wijn of druivensap aan de fles toegevoegd. Eenmaal gefilterd, levert deze maceratie een buitengewone aperitief op: tonifiërend, zeer smaakvol, met een lange afdronk. Zonder enige toegevoegde aroma.
Portfolio (5)
Frankrijk, Roche La Moliere
... Samenstelling : Pinot Noir 100 % Bodem : Klei-kalkhoudende mergel Hoogte : 250 - 320 meter Expositie : Zuid-Zuidwest Oogst : Handmatig, September Teelt : Verantwoorde wijnbouw Vinificatie : Assemblage van pinot noir in maceratie en...
Bijpassende producten
Rosé Brut
Rosé Brut
Andere Producten
Wit Brut
Wit Brut
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint-Vérand
... van de druivensoort te beheersen. Snoei: goblet, zeer kort, waardoor de opbrengsten kunnen worden beheerst. Oogst: handmatig. Vinificatie: Traditionele Beaujolais-methode, semi-koolzuur, hele trossen. Met een maceratie van gemiddeld 8 dagen. Rijping in tank gedurende 6 tot 8 maanden. Proeven: Een wijn die niet pretentieus is! De neus wordt gekenmerkt door karakteristieke aroma's vann peony en kers. In de mond is hij stevig, vlezig. De tannines zijn aanwezig zonder ruw te zijn. De rondheid van de druivensoort komt hier naar voren met een mooie diepte.
Portfolio (18)
Frankrijk, Cognac
...Origineel recept met de smaken van onze reizen door Azië. Deze biologische gin met citrusaroma's en een subtiele kruidige toets wordt verkregen door het infuseren van zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden. Jeneverbessen, kumquat, sinaasappelbloesem, bittere sinaasappelschil, rozijnen en Timut-peper zijn de belangrijkste ingrediënten van ons unieke recept. Na een langzame maceratie wordt Koom Gin gedistilleerd in een Charentais distilleerderij om de aroma's en organoleptische kenmerken optimaal te extraheren.
Portfolio (4)
Frankrijk, Frejus
...om in te nemen of te gebruiken als gorgeldrank en mondspoeling. 100% PROROYAL BIO propolisextract is een hydro-alcoholisch extract dat verkregen is door koude maceratie van propolis in biologische alcohol en water. Neem 10 druppels per dag, 's ochtends of 's avonds, gemengd met 1 lepel honing of verdund in een beetje water. Goed schudden voor gebruik. Bewaren op een koele en droge plaats. Voedingssupplement.
Portfolio (80)
Frankrijk, Poitiers
...Licor 43 is een Spaanse likeur die wordt geproduceerd uit 43 ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hoewel het exacte recept geheim wordt gehouden, is bekend dat Licor 43 wordt verkregen door maceratie van de verschillende ingrediënten (specerijen, planten of fruit). Het geheel wordt vervolgens 6 tot 9 maanden in roestvrijstalen tanks bewaard, waarna een filtratie volgt voordat het in flessen wordt gedaan.
Portfolio (195)
Frankrijk, Colombes
...Premier gin rose in Frankrijk Gemaakt in Corrèze Distillatie in een koperen ketel van het type charentais Ingrediënten: Neutrale alcohol, jeneverbes, koriander, engelwortel, Jamaicaanse peper, kardemom, gember, koriander, cassia Maceraat van hibiscus Formaat: 50cl. Alcoholpercentage: 41,50 % vol. De kleur van de gin, verkregen door de maceratie van gedroogde hibiscus aan het einde van het productieproces, biedt een extra visuele ervaring.
Portfolio (9)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Wijn van dorst. Fermentaties met inheemse gisten zonder toevoegingen. Maceratie van 3 weken. Te drinken met vrienden! Domein: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellatie: VIN DE FRANCE Regio: BORDEAUX Kleur: Rood Druivensoorten: 15% Merlot, 35% Malbec, 50% Cabernet Sauvignon Teeltwijze: Biologisch Karakter: Licht / Fruitig Inhoud: 75cl Jaargang: 2020 Gewicht: 1 kg...
Portfolio (100)
Frankrijk, Roubia
...{"CÉPAGES":"Druivensoorten\nDominante Syrah.\nDegré : 14,5°\n\nVINIFICATION\nDeze cuvée is het resultaat van een zorgvuldige selectie van druiven uit onze oudste Syrah-percelen, met de hand geplukt in kistjes. Het wordt gevinifieerd bij gereguleerde temperatuur en na een maceratie van 20 dagen met regelmatige pigeages, wordt het overgebracht in nieuwe Franse eiken vaten voor een rijping van 8 tot...
Portfolio (28)
Frankrijk, Lardier Et Valença
...We hebben een zeer efficiënte eenheid ontwikkeld voor de productie van olie-extracten (of olie-maceraten). We bieden verschillende soorten extracten aan (Zonne-maceratie, Olijfolie, Zonnebloemolie) die geschikt zijn voor uw dieetproducties. Vraag ons als u op maat gemaakte olie-extracten (Olie-maceratie) wenst.
Portfolio (97)
Frankrijk, Cologne
... gedistilleerd in Occitanie. De maceratie van passievrucht brengt een exotische rondheid in de mond. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Gewicht 4kg Afmetingen 15 × 15 × 40cm Alcoholpercentage 32% Volume 2,5L Ingrediënten Rum*, passievrucht*, rietsuiker* *uit biologische landbouw...
Portfolio (23)
Frankrijk, Vallouise Pelvoux
...De Borage Baardolie van Vallouise is een verzorging op basis van plantaardige oliën uit de biologische landbouw. Bij dagelijks gebruik voedt, verzacht en verfraait het uw baard. Het gebruik van baardolie zorgt voor een zachte baard en een delicate, mannelijke houtachtige geur, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor uw haren en huid. De Borage-maceratie wordt in ons laboratorium geproduceerd, met planten die ter plaatse worden gekweekt. Deze olie is gecertificeerd als Cosmos Natuurlijk door Ecocert Greenlife volgens de Cosmos-norm.
Portfolio (25)
Frankrijk, Douvres La Delivrande
... beschermen: Biologische sheaboter: beschermt, verzacht en herstructureert beschadigde huid. Biologische monoi olie maceraat: Maceratie van Tiaré bloemen in biologische virgin kokosolie, verrijkt met een 100% natuurlijke "Tiaré" geur. Voedt, verzacht, kalmeert en beschermt de huid, verbetert de stevigheid. Biologische jojoba olie: Geschikt voor alle huidtypes, het is beschermend, verzachtend en hydraterend. Regenererend, het behoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid en bestrijdt de tekenen van huidveroudering.
Portfolio (156)
Frankrijk, Campagne-Lès-Hesdin
...Een luxe cocooningcrème! Met zijn comfortabele textuur die diep voedt, biedt de Slow Comfort Precious crème verlichting en kalmte voor huiden die zwaar zijn belast door externe invloeden (kou, wind, vervuiling…). De ideale keuze voor reactieve huiden! Afkomstig van een dubbele maceratie van vanille en Ayurvedische kruiden, biedt het onmiddellijke comfort! De etherische oliën van Néroli zullen uw huid en geest kalmeren. Handgemaakt in Frankrijk. Gewicht: 50g...
Portfolio (29)
Frankrijk, Ponteilla
...{"VINIFICATION":"Druiven worden afzonderlijk gevinifieerd. Oogst ontsteeld, temperatuur gecontroleerd; 4 weken maceratie.","CENTILISATION":"75 cL","CEPAGES":"55% Grenache noir, 25% Syrah, 20% Carignan","ANNEE":"2018","Année":"2018","APPELLATION":"Côtes du Roussillon Rouge","Cépages":"55% Grenache noir, 25% Syrah, 20% Carignan","ALCOOL":"14.7% Vol / Alc","Alcool":"14.7% Vol / Alc"}...
Portfolio (7)
Frankrijk, Lardier Valença
...Geneeskrachtige plant die de circulatie bevordert. Biologisch, vers plantenextract (niet bevroren). Maceratie op de oogstlocatie (Oorsprong Frankrijk). Glazen fles van 50 ml.
Portfolio (311)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druiven geoogst op een zeer mooie rijpheid. Maceratie van 24 uur bij lage temperatuur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lichtroze kleur. Harmonieuze neus van kleine rode vruchten. Heerlijke, zachte mond met een finale vol fruit en pittige, peperachtige tonen. ACCORD METS/VIN : Aperitief, charcuterie, pizza, fruitdesserts. TEMPERATURE DE SERVICE : Tussen 6 en 8°C. Carton van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Porto Vecchio
...We bereiden deze Sint-Janskruidolie rond de zomerzonnewende, rond 21 juni, omdat de plant op dat moment de beste eigenschappen vertoont. Zonne-maceratie van de bloeiwijzen van Sint-Janskruid in biologische sesamolie. Let op dat onze maceraat van Sint-Janskruid een zeer lage dosis etherische olie van lavendel en palmarosa bevat om de geur in balans te brengen. Het is erg aangenaam. LET OP: Deze...
Portfolio (50)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
...Appellation: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Syrah Sol: De druiven komen van de marne-schist heuvels aan de zuidkant van Caudiès. Leeftijd van de wijnstokken: Aanplant in 1997. Elaboratie: De druiven van de drie percelen worden afzonderlijk verwerkt en pas later samengevoegd. Na het ontsteelen van de gehele oogst, wordt de maceratie en de extractie van tannines en anthocyanen voorzichtig...
Portfolio (9)
Frankrijk, Pont D Ain
...Voor liefhebbers van anijsnoten, hier is een maceratie van steranijs, ook wel 'badiane' genoemd, en de beroemde Vanille uit Madagascar die zoetheid en rondheid aan deze cuvée toevoegt. Staat: Nieuwe product Land: Frankrijk Productieregio: Normandië Appellatie: Liqueur met Calvados Oogstjaar: 2020 Alcohol: 26° Inhoud: 50cl...
Portfolio (95)
Frankrijk, Saint Cannat
...TERROIR & ESTATE Mix van klei en kalksteen. Opbrengst 36 hl per hectare DRUIVENVARIËTEN Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% WIJNMAKING Traditioneel bewerkte grond (zowel mechanisch als met de hand) doordachte grondbehandeling. Handmatige druivenoogst. Trossen worden met de hand geselecteerd in de wijngaard. Ontsteeld en geperst. Directe persing of koude schil-maceratie (12°). Fermentatie...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Een elegante en krachtige rode wijn. Afkomstig uit een assemblage met een meerderheid van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot, is de cuvée "Tradition" de Prestige cuvée van het château. Na een klassieke Bordeaux vinificatie met lange maceratie, worden de wijnen volledig gerijpt in nieuwe eiken vaten gedurende 12 tot 18 maanden. Hierdoor komen er vanille-, geroosterde en...
Portfolio (21)
Frankrijk, Montpellier
... bacteriën op de huid verwijderen. Het zorgt dus voor een grondige reiniging. De toegevoegde calendula-maceratie in overvetting is ideaal om gevoelige huid te kalmeren. De calendulabloemen zijn rijk aan ontstekingsremmende actieve stoffen. SKU: SAV4 Gewicht: 100 g Afmetingen: 70 × 70 × 23 mm...
Portfolio (11)
Frankrijk, Brue Auriac
...Kleur: Rood Jaargang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druivensoorten: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. VINIFICATIE: Verantwoorde wijnbouw Koude pre-fermentatieve maceratie, Fermentatie bij 20-25°C, Schilweking 2 weken, rijping in eikenhouten vaten (228L – gemiddelde toast) 16 maanden PROEFNOTITIE: De neus toont intense aroma's van geconserveerd zwart fruit, cassis en braam, subtiel...
Portfolio (7)
Frankrijk, Candillargues
... de planten - Bepaling van het droge gewicht & maceratie van de plant - Persen van de planten & filtratie - Controle & registratie - Voorbereiding van de complexen - Controle, registratie & opslag - Verpakking in flessen De sector "FYTOTHERAPIE" voor Phytofrance is het gebruik van de verse plant na extractie, in vloeibare vorm.
Frankrijk, Nice
... tot 7 ton per hectare zorgvuldig wordt gehandhaafd om de superieure kwaliteit van de druiven te waarborgen. Met een totale productie van 15.000 flessen van 0,75 liter, heeft deze droge rode wijn uit het oogstjaar 2015 een alcoholpercentage van 12,5%. Het vinificatieproces toont een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De druiven, met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, hebben een fermentatie ondergaan in open vaten van 225 liter, met een maceratie van 20 dagen, gevolgd door een rijping in roestvrijstalen tanks gedurende 10 maanden.
Portfolio (2)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. DOSAGE : 9 g/l PROEFNOTITIES : Onder zijn elegant gekleurde en heldere jurk onthult deze champagne delicate en complexe aroma's van rode vruchten. Zijn smakelijke mond met tonen van frambozen en zure kersen komt naar voren bij het aperitief. De gesmolten tannines en de wijnachtigheid van deze rosé, verkregen door maceratie, maken het ook een maaltijdchampagne.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play