... de productie van deze Merlot. Alles wordt in het werk gesteld om u een kwalitatieve wijn te garanderen die de typiciteit van zijn druivensoort respecteert. DÉGUSTATION Robe: intense rode kleur met paarse reflecties. Nez: expressief met tonen van geconserveerd rood fruit. Bouche: genereus, rond en vol van aroma's van vers fruit met een vleugje zachte specerijen. Een Merlot die naar meer smaakt! ACCORDS METS & VINS De Star Merlot past perfect bij een bord met charcuterie, gegrild vlees, witte vleesgerechten in saus, fish and chips en karaktervolle kazen.
Portfolio (96)
... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Arengosse
... knapperige textuur, biedt dit zeezout van hoge kwaliteit de perfecte basis voor onze creatie. Kwaliteitsrode Wijn: De infusie van rode wijn voegt een aromatische diepte toe, waardoor een symfonie van smaken in elk zoutkorreltje ontstaat. Verse Sjalotten: De zorgvuldig geselecteerde sjalotten brengen een heerlijke subtiele uiensmaak in deze mix. Aanbevolen Gebruik: Gegrild Vlees: Strooi royaal over je steaks, gegrild vlees en gevogelte voor een explosie van smaken. Gourmet Salades: Voeg een snufje toe om de smaak van je salades te versterken. Referentie:SEL0016...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Emilion
... gebruik bij gegrild vlees." 2015 : Gouden Medaille Concours de Lyon 2019 "Mooie diep robijnrode kleur. Diepe neus, bloemige tonen en kleine rode vruchten. In de mond een soepele, sappige Bordeaux, met de nadruk op het fruit.
Portfolio (34)
Frankrijk, Paris
...Een van de smeersels uit het assortiment Apéritif des Sept Collines. Goed geroosterd, licht gekruid Een heerlijke smeerbare pasta met een intense champignon smaak. Te smeren op brood voor een aperitief, of te gebruiken in de keuken, met gevogelte of op gegrild vlees. Samenstelling: Champignons de Paris oorsprong Frankrijk (79%), boter (20%), zout van Guérande, peper. Afmetingen: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Netto gewicht: 100 g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...Aromatische plant van de Middellandse Zee, soms Pèbre d’ail of Pèbre d’Ase genoemd, wat in het Provençaals "Ezelpeper" betekent. De bladeren worden sinds de oudheid als specerij gebruikt om gegrild vlees, sauzen en groenten op smaak te brengen en als spijsverteringsmiddel om een opgeblazen gevoel na de maaltijd te voorkomen. Vroeger werd de Sarriette beschouwd als een magische afrodiserende plant.
Portfolio (41)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Le Plessis Robinson
...Het oog en de ervaren hand van de slagers van Grand Caractère onthullen de aroma's en bevestigen de malsheid van dit wereldwijd beroemde Amerikaanse vlees. Het intense vetmarmering maakt het zeer gemakkelijk om te bereiden. Gegrild, gebakken of geroosterd, afhankelijk van de stukken. Je zult het geweldig vinden om het boven een open vuur te bereiden voor een authentieke ervaring die al zijn...
Portfolio (9)
Frankrijk, Colmar
...Unieke druif in de Elzas voor het produceren van rosé- of rode wijnen. Zeer aangenaam, het is de trouwe metgezel van vlees, wild, gegrild voedsel en kazen. Kleur: kersrood met robijnrode reflecties. Knappe structuur met ronde tannines. Druivenrassen: 100% Pinot Noir Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 20 jaar Rijping: 12 maanden in eiken vat Alcohol: 13,5% Suiker: <2 g/L Totale zuurgraad: 3,8 g/L Serveertemperatuur: 16°C in de winter, 12°C in de zomer Bewaarpotentieel: 8 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Malataverne
... geschiedenis. VINIFICATIE Mechanische nachtelijke oogst. Korte schilweking. Persen. Gecontroleerde alcoholische fermentatie met geblokkeerde malolactische fermentatie. Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks, met gecontroleerde temperaturen. Alcoholpercentage 12,5% vol. Allergenen (sulfiet) Bevat sulfieten. Deze rosé wijn is ideaal voor maaltijden met vrienden, in combinatie met gegrild vlees op de plancha en groentetians.
Portfolio (188)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mandelieu
...Ideaal voor aperitief, op uw salades, vis en gegrild vlees. Netto gewicht: 0,180 KG Capaciteit: 0,180 KG...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Zout uit de Camargue met 3 biologische pepers. Grof zout uit de Camargue met 3 biologische pepers Samenstelling : Zout 92%, 3 pepers 8% (biologische zwarte peper, biologische koriander, biologische roze bessen) Gewicht 125g blikken verpakking Deze mix is speciaal ontworpen voor vlees en vis op de grill. Een snufje op elke kant die gegrild wordt, zal een uitzonderlijke smaak geven. Echte...
Portfolio (198)
Frankrijk, Saint-Omer
...Een set van Kruidenschaafjes, perfect voor speciale gelegenheden. Het bestaat uit drie potloden en een voedselveilige slijper. Een exclusief plantaardig recept, bereid in Alès in de Cévennes. Basilicum (BIO) is ideaal voor de Mediterraanse keuken, rode vruchten, rauwkost, geitenkaas en citrusvruchten. Zwarte truffel is ideaal voor wortelgroenten, risotto's, kazen, eieren en gegrild vlees...
Portfolio (189)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Mietesheim
...Delicaat, zacht en subtiel gearomatiseerd, deze mosterd is ideaal voor verfijnde vinaigrettes of mayonaise en als bijgerecht bij wit vlees of koude gevogelte. Bijzonder smakelijk met gegrild varkensvlees of kalfsvlees, of als deglazuurmiddel met room, ... het subtiele nootachtige aroma zal je blijven verrassen. Ingrediënten: Mosterdzaad, water, azijn, notenpasta (gekookte noten: 63%, water, zonnebloemolie, aroma): 5%, zout, suiker, aroma (noten), conserveermiddel: natriumbisulfiet Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
...Le SAGARNO (lit. appelwijn) von Txopinondo is een gefermenteerde drank op basis van appel, die minimaal 6 maanden op zijn droesem in een vat rijpt. Verfrissend en fruitig, het is het beste om goed koud (ongeveer 12°C) te genieten bij gegrild vis of vlees. Wij produceren het volgens een ambachtelijke, traditionele methode met appels uit de regio en daarbuiten. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN...
Portfolio (8)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...-kwaliteitverhouding die perfect zal passen bij charcuterie, wit vlees en gegrild vlees! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: 64% Merlot 36% Cabernet-sauvignon AOC: Bordeaux supérieur Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...{"Nez":"kleine zwarte vruchten, witte peper, specerijen\n","Accord metvin":"rode vleesgerechten, wild, gegrild vlees, tapas\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl\n","Label":"Beschermde Geografische Aanduiding","Cépage":"Druivensoorten: Grenache, Syrah\n","Bouche":"aroma's van kleine zwarte vruchten, fijne en strakke tannines in de jeugd\n...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Fijnheid en versheid van het fruit. Een jurk van een roos die streeft naar paarse beelden, die een mengeling van versheid van rode vruchten, zachtheid van appel en peer en zuurheid van rode bessen uitdrukt in een vette en ronde context. Serveren: vers, 8 -10°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met een knapper, gegrild vlees, vis, Aziatische keuken. Ideaal in de zomer met salades van fruit en seizoensgroenten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, La Rochelle
...Een zoete mix van zeezout en Provençaalse kruiden, het Grill Zeezout wordt aanbevolen voor het op smaak brengen van uw gegrilde gerechten, uw ovengebakken vlees...
Portfolio (91)
Frankrijk, Roubia
... vruchten. Mond Intens, zijdezacht, lichte tonen van cassis, genereuze tonen van kers, genereuze tonen van rode vruchten, elegante tannines, fijne tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Gegrild rood vlees, Witte vlees, Gevogelte, Wild, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 18° Kleur: Rood Druivenras: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De marjolein, ook wel "ezelpeper" of "bonenplant" genoemd, is lange tijd gebruikt als vervanging voor peper en om gerechten op smaak te brengen. Waarschijnlijk afkomstig uit Azië, houdt marjolein bijzonder van het mediterraan klimaat. Ze is zeer gewild als begeleiding bij gegrild vlees, en wordt ook gebruikt voor therapeutische en culinaire doeleinden. Marjolein bevat krachtige antioxidanten zoals magnesium en mangaan. Het heeft ook spijsverterings- en ontspannende eigenschappen.
Bijpassende producten
Zevenblad
Zevenblad
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Als topping op uw pizza's, in uw salades, in uw warme of koude sandwiches. Te genieten als aperitief op canapé's of als bijgerecht bij uw gegrild vlees. Ingrediënten Paprika (80%), olijfolie (16%), knoflook (2%), zout, zuurteregelaar citroenzuur (E330).
Portfolio (142)
Frankrijk, Levallois Perret
...Het is een harmonieuze mix van verschillende specerijen, waarvan de belangrijkste zijn: koriander, knoflook, kurkuma, munt, rode peper en zout. Gebruik van Vlees Specerijen in de keuken: Of ze nu gegrild worden in de pan, in de oven, op de barbecue, in een sausgerecht, bouillons, of in welke kookvorm dan ook, deze mix is perfect! Bestrijk het vlees met olie (olijfolie) en voeg de specerijen toe...
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken. Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier. Referentie: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play