Frankrijk, Sarrola-Carcopino
...De Coppa van het Île de Beauté is gemaakt van Frans varkensschoudervlees dat minimaal 1,5 maand rijpt. Elk stuk weegt ongeveer 350g en heeft een lengte van 12cm. Verpakking: karton van 5kg voor ongeveer 14 stuks Bewaring: maximaal 18°C Houdbaarheidsdatum: 125 dagen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Laissac
...Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van het schouderstuk van het varken, deze Coppa biedt u een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Voor de rest doet de natuur zijn werk in onze droogkamers door deze mooie hele stukken vlees langzaam te drogen, met de hand gezouten en gepeperd. Deze ambachtelijke coppa komt na 3 tot 4 maanden uit de droogkamers, wordt fijn gesneden en krijgt een plek in zijn glazen pot voordat hij vacuüm wordt verpakt. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Het was februari 1982 toen Antonietta Sgarra, een jonge vrouw met vastberadenheid maar tegelijkertijd een grote dromer, besloot om het bedrijf op te richten dat, na jaren, in de handen van haar kinderen zou komen. Haar grote verlangen was om vrouwen, groot en klein, te kleden in dromen en hun intieme wensen te strelen met lichte, verfijnde en comfortabele lingerie... En vooral "Italiaanse". Slip...
Portfolio (47)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Finland, Turku
Frankrijk, Marseille
...Italiaanse AOP-charcuterie: speck, coppa, San Daniele-ham Groothandel in Italiaanse charcuterie voor professionals en industrie. Onze Italiaanse assortiment omvat verschillende specialiteiten uit de Italiaanse keuken, zoals bijvoorbeeld de Coppa, de Speck, of de beroemde San Daniele-ham. Om de beste producten van de Italiaanse charcuterie te kunnen distribueren, kiezen we voor gecertificeerde...
Portfolio (9)
Italië, Annone Di Brianza
...Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Gebruik roestvrijstalen of plastic containers. Elektropneumatische werking. Modellen met PLC-besturing en veiligheidsbarrières. Elektronische variatie van de omwentelingen. De machine kan werken in omgevingen met normale temperatuur en maakt het mogelijk om de zingtijden te verkorten in vergelijking met de traditionele methoden.
Portfolio (23)
... minimaal energieverbruik wordt gegarandeerd door de EC-technologie. De coppa 3 luchtreiniger bestaat uit 100% synthetische filtermedia die vrij zijn van glasvezels. Hij filtert 99,95% van de zwevende deeltjes uit de lucht. Het extra geïntegreerde kopermateriaal deactiveert betrouwbaar alle virussen en bacteriën.
Portfolio (6)
Italië, Viterbo
...Coppa di testa, ook wel coppa in cassetta genoemd, wordt geproduceerd met het hoofdvlees en met toevoeging van edele delen van het varken. Dit product wordt gemaakt door de "oude norcini" en is vakkundig doorgegeven volgens het oude recept. Licht gekruid met citroen en sinaasappel, heerlijk als tussendoortje of op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en chili als hoofdgerecht. Smaakvol.
Portfolio (7)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, Pessac
...Worst, salami, lonza, schapenham, geitenham, lokale specialiteiten, guanciale, pancetta, rauwe ham, coppa, Desulo-ham, wildzwijn, porcini-worst, cannonau-salami, olijven-salami...
Portfolio (8)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRESH EN VERGISTE WORST, RAWE PROSCIUTTO, NDUJA, ZOETE EN KRUIDIGE SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico is een typisch Spaanse worst, vergelijkbaar met magere coppa, met een fijne en licht gekruide textuur. De pure lomo iberico van Bellota “Cinco Jotas” wordt geproduceerd met de iliopsoas spier van het Iberische varken, dat semi-extensief wordt gehouden op de weiden van het Iberisch Schiereiland. Tijdens de “Montanera” (dit is de specifieke vetfase die uitsluitend betrekking heeft op...
Portfolio (10)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
Italië, Castelnuovo Rangone
...Gesneden vleeswaren in schaal Gewicht van de enkele schaal: 100 g Productie: Continu Producten: Gekookte ham, rauwe ham, Milaan salami, Hongaarse salami, coppa, mortadella en bresaola.
Bijpassende producten
Gesneden vleeswaren in schaal
Gesneden vleeswaren in schaal
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Spanje, La Muela
Aibar Selección is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie en distributie van hammen, vleeswaren, kazen, en meer. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en tegen de beste prijzen. We hebben een uitgebreid productassortiment, waaronder: iberische acorn ham, iberische hampoot, iberische salchichón, gerijpte chorizo, verse chistorra, guanciale, speciale pizza coppa...
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Bulgarije, Sofia
Fabrikant van premium ijs voor de horeca en detailhandel. We bieden een verscheidenheid aan ijs smaken van ons merk Arcobaleno voor hotels, restaurants en cafés, evenals Italiaanse ijsdesserts (taarten). We produceren ook Coppa della Maga: het gezonde, heerlijke en bekroonde volledig natuurlijke ijs zonder suiker (natuurlijke zoetstof stevia in plaats daarvan) en gluten.
...Geen klassiek restaurant, geen pizzeria en ook geen agriturismo... We houden ervan om 'La Coppa' een Ruraal Proefcentrum te noemen. La Coppa is liefde, passie, lijden... Gabriella, Giorgia en de kleine Cesare (de Keizer) zetten vandaag voort wat Gabriele en Giacomo waren begonnen en zo graag droomden. Alles wat op tafel wordt geserveerd is typisch en strikt Marchegiano, te beginnen met de extra...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
België, Casteau
...voor een ongeëvenaarde versheid; ons vlees wordt geselecteerd op basis van kwaliteitseisen. Bovendien worden al onze vleeswaren op de traditionele manier gedroogd, wat betekent dat we een langzame rijping toepassen die de unieke smaak en geur van onze producten garandeert. Onze charcuterie is zeer divers: verschillende soorten salami, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... en dit voor alle smaken, origineel of niet!
Frankrijk, Nogent Sur Oise
... catering PP D55, Gesneden chorizo D55, Coppa zout droog op traditionele wijze, Coppa zout droog, Gesneden coppa zout droog, Blok coppa zout droog, Stempel van coppa zout droog, Pancetta zout droog op traditionele wijze, Pancetta zout droog, Gesneden pancetta zout droog, Merguez, Hele portie merguez, Merguez stuk 5/10/15 mm, Pepperoni pizza PB D43 stick, Gesneden pepperoni pizza.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Oostenrijk, St. Johann Bei Herberstein
...4x beste Oostenrijker bij de internationale ijscompetitie 'Coppa d'Oro'. Klassieke melkijs smaken, ijs gemaakt van Zotter-chocolade in 4 verschillende variëteiten, alle fruitijsjes zijn veganistisch en lactosevrij.
Italië, Cosenza
Advocaat MARIO COPPA Advocaat STEFANIA COPPA Advocaat MASSIMILIANO COPPA...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play