Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Het was februari 1982 toen Antonietta Sgarra, een jonge vrouw met vastberadenheid maar tegelijkertijd een grote dromer, besloot om het bedrijf op te richten dat, na jaren, in de handen van haar kinderen zou komen. Haar grote verlangen was om vrouwen, groot en klein, te kleden in dromen en hun intieme wensen te strelen met lichte, verfijnde en comfortabele lingerie... En vooral "Italiaanse". Slip...
Portfolio (47)
...De voorste delen van het varken hebben een fijne spierstructuur en een gelukkige balans tussen mager en vet. In het bijzonder de dorsale spieren van de nek, die het varken ontwikkelt tijdens het voeden en wroeten. Dit is het snede van de coppa die, na het zouten, peper, specerijen, rust, in natuurlijke darm wordt gestopt, aan de lucht van de heuvels wordt gedroogd en minimaal vier maanden wordt gerijpt. De plak zal eruitzien als een compact mozaïek, intens rood-roze wit, met een geurige aroma, zoete, delicate smaak, van grote verfijning.
Portfolio (10)
Italië, Annone Di Brianza
...Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Machine geschikt voor het zouten van vlees, zoals bresaola, coppa, pancetta, ham, enz. Gebruik roestvrijstalen of plastic containers. Elektropneumatische werking. Modellen met PLC-besturing en veiligheidsbarrières. Elektronische variatie van de omwentelingen. De machine kan werken in omgevingen met normale temperatuur en maakt het mogelijk om de zingtijden te verkorten in vergelijking met de traditionele methoden.
Portfolio (23)
Italië, Viterbo
...Coppa di testa, ook wel coppa in cassetta genoemd, wordt geproduceerd met het hoofdvlees en met toevoeging van edele delen van het varken. Dit product wordt gemaakt door de "oude norcini" en is vakkundig doorgegeven volgens het oude recept. Licht gekruid met citroen en sinaasappel, heerlijk als tussendoortje of op smaak gebracht met extra vergine olijfolie en chili als hoofdgerecht. Smaakvol.
Portfolio (7)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRESH EN VERGISTE WORST, RAWE PROSCIUTTO, NDUJA, ZOETE EN KRUIDIGE SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Deze versie van de Finocchiona IGP heeft een netto gewicht van ongeveer 500 g en is geheel verpakt in een natuurlijke darm. De Finocchiona IGP wordt geproduceerd met de beste delen van varkensvlees. Onder deze delen vinden we: schouder, ham, lende, coppa en spek. De verwerking wordt gekenmerkt door de toevoeging van aromatische zaden van wilde venkel, zout, peper en knoflook. Deze natuurlijke en...
Portfolio (10)
Italië, Castelnuovo Rangone
...Gesneden vleeswaren in schaal Gewicht van de enkele schaal: 100 g Productie: Continu Producten: Gekookte ham, rauwe ham, Milaan salami, Hongaarse salami, coppa, mortadella en bresaola.
Bijpassende producten
Gesneden vleeswaren in schaal
Gesneden vleeswaren in schaal
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
...Geen klassiek restaurant, geen pizzeria en ook geen agriturismo... We houden ervan om 'La Coppa' een Ruraal Proefcentrum te noemen. La Coppa is liefde, passie, lijden... Gabriella, Giorgia en de kleine Cesare (de Keizer) zetten vandaag voort wat Gabriele en Giacomo waren begonnen en zo graag droomden. Alles wat op tafel wordt geserveerd is typisch en strikt Marchegiano, te beginnen met de extra...
Italië, Cosenza
Advocaat MARIO COPPA Advocaat STEFANIA COPPA Advocaat MASSIMILIANO COPPA...
PAULETTI - COPPA - RECH - ZANELLA...
Italië, Spilamberto
Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van verse hammen. Een specialisatie die we hebben gediversifieerd met andere verse producten zoals schouders, filets, coppa, pancetta, enz.
Italië, Viterbo
VERWERKING EN HANDEL INVERSE EN BEVROREN VLEES 
EIGEN PRODUCTIE VAN HAM, COPPA, BACON EN WORST (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Italië, Biella
Italië, San Giovanni Teatino
Italië, Forio
Italië, Fiorenzuola D'arda
Italië, Novi Ligure
Italië, Tagliolo Monferrato
Italië, Pescara
Italië, Ponza
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play