Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Collégien
...Als u gewend bent om met producten zoals de "macaron" te werken, bent u zich bewust van de complexiteit van de bereiding ervan. Het is dankzij de samenwerking met vele patissiers in de laboratoria en chef Mathieu Blandin (wereldkampioen patisserie in 2013) dat het idee om deze machine te ontwerpen is ontstaan. De trillingen van de machine zorgen ervoor dat de punten van uw koekjes zich...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...Als u meel nodig heeft voor de bereiding van uw gerechten, bieden wij dit uitsluitend aan voor professionals in hoeveelheden van 1 kg tot 25 kg.
Portfolio (14)
België, Anderlecht
... meerdere bereidingen (Stop Synchro’) Gelijktijdige meerdere bereidingen (Multi Chrono’) Instelbare voorverwarming tot 300°C De ventilatiewaarde Alcor Cook is een gecombineerde oven voor het bakken van voorgebakken broodproducten, patisserie en gebak. De boost-stoomfunctie maakt ook de bereiding van snackproducten en cateringgerechten mogelijk. Hij is verkrijgbaar in 2 modellen: 6 of 10 platen 400×600. Hij accepteert ook GN1/1 geleiders, waardoor de capaciteit toeneemt tot 7 en 11 platen. Referentie: Alcor Cook Merk: Bongard...
Portfolio (190)
Frankrijk, Talant
...De Ronde Inox Pâtisserie 7cm Micro-Geperforeerd ht.2cm is ideaal voor een optimale bereiding van al uw desserts, om een ongeëvenaarde krokantheid te verkrijgen. Deze Ronde in Inox voor Pâtisserie heeft een micro-geperforeerd oppervlak om een betere warmteverdeling tijdens het bakken van uw deeg te garanderen. Het micro-geperforeerde systeem van deze ronde inox pâtisserie zorgt ervoor dat vocht...
Portfolio (192)
...De gepasteuriseerde vloeibare biologische eidooier is een veelzijdig en hoogwaardig ingrediënt, ideaal voor de bereiding van sauzen, crèmes en duurzame bakproducten. Het hoge droge stofgehalte garandeert een optimale opbrengst bij de productie van producten, met een uitzonderlijke textuur en smaak die elk recept verbeteren. Dit product wordt bijzonder aanbevolen voor de horeca, patisserie en...
Portfolio (15)
ufs.country_names.RU, Penza
...De thermische kookpan is bedoeld voor het maken van siroop, marmelade, marshmallows en chocoladeglazuur. Het is ontworpen voor de bereiding en verwarming van verschillende zoetwaren: - chocoladeglazuur; - siropen; - vullingen, jams; - marshmallow, marmelade; - gebrand deeg; - soepen, enz. Wij produceren kookpannen met een volume tot 2000 liter. De frame-mixer met schrapers, de DN40 afvoerklep...
Portfolio (12)
Frankrijk, Cohade
...Deze Italiaanse machine heeft verschillende functies: snelle bevriezing, LED-verlichting en automatische modi voor volledige controle. Kenmerken Capaciteit 3 X 10 liter Productie van 130 glazen (230 ml) per uur 1.400 Watt Tijd om de bereiding te bevriezen: 45 min Afmetingen Hoogte: 80 cm Diepte: 48 cm Breedte: 62 cm...
Portfolio (45)
Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
Duitsland, Osnabrück
... mengsel in de Frozen Yogurt machine doen. Ingrediënten: Suiker, dextrose, yoghurtpoeder, maltodextrine, fructose, citroenzuur, emulgator E 471, carboxymethylcellulose, natuurlijk aroma Allergenen: Melk en melkproducten Voor bereiding in de ijsbereiding en voor gebruik in de patisserie. Alleen voor commerciële verwerking. Niet goedgekeurd voor directe verkoop. Als grootafnemer vanaf 36 dozen stellen wij aparte staffelprijzen voor u op.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Fibermaé is onze lijn van mallen gemaakt van een geperforeerde en siliconen glasvezeldoek en een anti-aanbaklaag van silicone. De glasvezeldoek met open maas bevordert de circulatie van warme lucht en zorgt voor een gelijkmatige bereiding. Fibermaé is ideaal voor het bakken van broodjes, burgers, brioche, hotdogs of ciabatta... Je krijgt een mooie, krokante en goudbruine korst! Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Livron-Sur-Drôme
... het eten van frietjes zonder de geur van frituur in de keuken, en vooral krokante frietjes met slechts 3% vet? De Fourléo is de oplossing! Snel, economisch en milieuvriendelijk! De Fourléo kookmand wordt gebruikt op het spit van uw oven (met hetelucht), wat de vette bereiding van de friteuse voorkomt, omdat u slechts een lepel olie gebruikt. Bovendien krijgt u een gelijkmatige bereiding dankzij het systeem voor warmteverdeling en de rotatie van het spit.
Portfolio (5)
...De vloeibare gepasteuriseerde eidooier is ideaal voor de horeca, patisserie en bakkerijen, dankzij het hoge droge stofgehalte dat een optimale opbrengst biedt bij de bereiding van producten. Dit product, verkrijgbaar in flessen van 1/2 liter en 1 liter, evenals in bag in box van 10 en 20 liter en containers van 1.000 liter, biedt veelzijdigheid en efficiëntie in de keuken. De pasteurisatie garandeert de voedselveiligheid, waardoor chefs en bakkers heerlijke gerechten kunnen creëren zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van het ingrediënt.
Portfolio (8)
Frankrijk, Rungis
...Feestelijke reeks: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Herkomst Frankrijk Groothandel in gekonfijte vruchten. GEKONFIJTE VRUCHTEN in bulk Gekonfijte vruchten worden in de patisserie gebruikt voor de decoratie van taarten. Ze kunnen ook alleen worden gegeten, als dessert of snoep. De bereiding bestaat uit het vervangen van het water in een vrucht door suiker door osmose, waarbij de schaarste van water de conservering waarborgt.
Portfolio (249)
Frankrijk, Cornillé
...Dankzij de hoge temperatuurvastheid, de neutrale smaak en geur, garandeert de verfijnde rundvet PRADINE® alle soorten bereiding (frituren, fondue ...) zonder de kwaliteit van de voedingsmiddelen aan te tasten. De omega-9/ verzadigde vetzuurbalans maakt van PRADINE® een gezonde en oxidatieweerstandige voedingsvet. Even flexibel als palmolie of boter, is PRADINE® ook een nuttig ingrediënt voor professionals in de bakkerij, patisserie, banketbakkerij en kaasbereiding. Afkomstig uit onze Franse gebieden, is PRADINE® een duurzame alternatieve voor palmolie.
Portfolio (17)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Domjean
... komt overeen met 18 porties. Toepassingen: Fruitbasis: 1 kg fruitpuree, 1 kg room, 140 g Gelée bavaroise, 260g water. Los de dessertgelatine op in koud water en verwarm de oplossing tot 60-65°C terwijl je roert. Meng de bereiding met de koude fruitpuree. Klop de room op. Niet te stevig kloppen, de consistentie moet luchtig zijn. De opgeklopte room kan vervangen worden door Italiaanse meringue...
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Bereiding voor instant cacaodrank met weinig vet Referentie: 3173286091561...
Portfolio (187)
Italië, Campo San Martino
... professionals en bedrijven in de sector. Koelkasten, temperatuurverlagers, cook and chill-systemen, toonbankkoelingen, smaak-eilanden, gekoelde tafels, pizza-banken: Afinox biedt zijn klanten complete lijnen voor de bereiding en presentatie van voedsel in verschillende toepassingsgebieden: restaurants, hotels, catering, patisserie, fastfoodketens, bedrijfsrestaurants. Technologische innovatie...
Portfolio (90)
Italië, Foligno
... producten is zeer veelzijdig, zowel vers als in ATP met een houdbaarheid van 10, 23 en tot 90 dagen, zodat we beter kunnen inspelen op de behoeften van de klant. Onze drie productlijnen dekken, in GDO en DO, zowel de verkoop in zelfbediening als het gebruik in de gastronomie-bakkerij als grondstof voor de bereiding van pizza in het verkooppunt. In de cateringsector hebben we referenties die kunnen voldoen...
Italië, Reggio Emilia
... en voortdurend nieuwe voorstellen en innovaties te ontwikkelen. Producten en diensten: De voortdurende research en strenge controles maken de kwaliteit van PreGel-producten onbetwistbaar en wereldwijd erkend. Daarom betekent kiezen voor PreGel het aanbieden van het beste ambachtelijke ijs en het serveren van patisserie van hoge kwaliteit. Elke innovatie wordt ondersteund door communicatietools die de verkooplocatie belonen en kwalificeren. De klant wordt continu begeleid door technici en specialisten.
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Italië, Ercolano
EXPERTS IN KWALITEIT Al 50 jaar leverancier van grondstoffen en halffabricaten voor de patisserie, bakkerij, ijssalon en detailhandel.
Italië, Aci Sant'antonio
...Producent van halffabricaten voor patisserie en gastronomie. Onze producten zijn: baba', savarè, bignè, bignè met cacao, met koffie, met pistache, met aardbei, met tomaat, met pittige paprika, met asperge, met inktvisinkt, brood voor sandwiches, brood voor sandwiches met actieve kool, met hennepmeel, met 5 granen, met volkorenmeel, pancarrè en gastronomische panettone. Van de baba', savarè en bignè, naast de klassieke droge lijn, is er ook een zachte lijn met een lange houdbaarheid en hiervan zijn wij de ENIGE WERELDWIJDE PRODUCENTEN.
Italië, Settimo Milanese
...Fin vanaf 1930 produceert het basis- en pasta's voor ijs, met bijzondere aandacht voor de selectie van grondstoffen en het zoeken naar ideeën die kunnen concurreren met de kleine patisserie als antwoord op de verschillende markten. De markt vereist expertise en voorbereiding. Anselli werkt samen met de ijsbereiders voor de realisatie van nieuwe verkooppunten. Het helpt bij het vinden van de...
Italië, Guardamiglio
... mengsels; horizontale en verticale ijsmachines, zowel tafel- als vloermodellen, voor de productie van ijs en sorbet; gecombineerde machines voor ijssalons en patisserieën; multifunctionele machines en kookmachines voor de patisserie; machines voor softijs en slagroom; tafelijsmachines, ideaal voor de horeca. Frigomat exporteert over de hele wereld en maakt in de meeste landen gebruik van een netwerk van dealers en distributeurs die betrouwbare en tijdige technische ondersteuning kunnen bieden.
Italië, Belpasso
... (juist gedoseerd), spuitzak en instructies voor de bereiding. De verpakking hoeft niet gekoeld te worden en heeft een houdbaarheid van 16 maanden. Dit vergemakkelijkt het transport en het verbruik. De vulling is gemaakt met de hoogste technologieën die worden gebruikt bij de verwerking van ricotta, juist om ervoor te zorgen dat deze lang houdbaar blijft zonder toevoeging van chemische componenten...
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint Jean De Monts
... bereiding van gerechten (professionele mixer, blender, Robot-Coupe...). Ontdek ook onze apparatuur voor hotels, van wasruimte-uitrusting tot keukenmateriaal en bagagewagens. Wij bieden een klantendienst die beschikbaar en luisterend is, evenals een service na verkoop die tot uw beschikking staat als u hulp nodig heeft bij het installeren van uw CHR-apparatuur. Tot snel bij Negoce CHR!
België, Beernem
In 1991 opgericht is Creades ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf enig in zijn genre. De consument vraagt voortdurend een ruimer en vernieuwend assortiment. Om banketbakkers, restaurateurs en cateraars te ondersteunen biedt Creades tal van mogelijkheden om aan die eisen te voldoen.
Verenigd Koninkrijk, London
... gebouwd met behulp van de nieuwste energiezuinige condensing units. De geweldige Masterchef van Ottfreezer, onemachine voor koken, mengen, koelen voor de bereiding van hartige gerechten, gelato, patisserie. Installatie en service uitgevoerd door professionele ingenieurs volgens de hoogste normen. Kookapparatuur inclusief het geweldige Rational 5 Sense zelfkookcentrum. Pizzaovens en deegmixers...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play