Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Collégien
...Als u gewend bent om met producten zoals de "macaron" te werken, bent u zich bewust van de complexiteit van de bereiding ervan. Het is dankzij de samenwerking met vele patissiers in de laboratoria en chef Mathieu Blandin (wereldkampioen patisserie in 2013) dat het idee om deze machine te ontwerpen is ontstaan. De trillingen van de machine zorgen ervoor dat de punten van uw koekjes zich...
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...Als u meel nodig heeft voor de bereiding van uw gerechten, bieden wij dit uitsluitend aan voor professionals in hoeveelheden van 1 kg tot 25 kg.
Portfolio (14)
Frankrijk, Talant
...De Ronde Inox Pâtisserie 7cm Micro-Geperforeerd ht.2cm is ideaal voor een optimale bereiding van al uw desserts, om een ongeëvenaarde krokantheid te verkrijgen. Deze Ronde in Inox voor Pâtisserie heeft een micro-geperforeerd oppervlak om een betere warmteverdeling tijdens het bakken van uw deeg te garanderen. Het micro-geperforeerde systeem van deze ronde inox pâtisserie zorgt ervoor dat vocht...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cohade
...Deze Italiaanse machine heeft verschillende functies: snelle bevriezing, LED-verlichting en automatische modi voor volledige controle. Kenmerken Capaciteit 3 X 10 liter Productie van 130 glazen (230 ml) per uur 1.400 Watt Tijd om de bereiding te bevriezen: 45 min Afmetingen Hoogte: 80 cm Diepte: 48 cm Breedte: 62 cm...
Portfolio (45)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Fibermaé is onze lijn van mallen gemaakt van een geperforeerde en siliconen glasvezeldoek en een anti-aanbaklaag van silicone. De glasvezeldoek met open maas bevordert de circulatie van warme lucht en zorgt voor een gelijkmatige bereiding. Fibermaé is ideaal voor het bakken van broodjes, burgers, brioche, hotdogs of ciabatta... Je krijgt een mooie, krokante en goudbruine korst! Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Livron-Sur-Drôme
... het eten van frietjes zonder de geur van frituur in de keuken, en vooral krokante frietjes met slechts 3% vet? De Fourléo is de oplossing! Snel, economisch en milieuvriendelijk! De Fourléo kookmand wordt gebruikt op het spit van uw oven (met hetelucht), wat de vette bereiding van de friteuse voorkomt, omdat u slechts een lepel olie gebruikt. Bovendien krijgt u een gelijkmatige bereiding dankzij het systeem voor warmteverdeling en de rotatie van het spit.
Portfolio (5)
Frankrijk, Rungis
...Feestelijke reeks: ECORCE CITRON LAMELLE 1KG - Herkomst Frankrijk Groothandel in gekonfijte vruchten. GEKONFIJTE VRUCHTEN in bulk Gekonfijte vruchten worden in de patisserie gebruikt voor de decoratie van taarten. Ze kunnen ook alleen worden gegeten, als dessert of snoep. De bereiding bestaat uit het vervangen van het water in een vrucht door suiker door osmose, waarbij de schaarste van water de conservering waarborgt.
Portfolio (249)
Frankrijk, Cornillé
...Dankzij de hoge temperatuurvastheid, de neutrale smaak en geur, garandeert de verfijnde rundvet PRADINE® alle soorten bereiding (frituren, fondue ...) zonder de kwaliteit van de voedingsmiddelen aan te tasten. De omega-9/ verzadigde vetzuurbalans maakt van PRADINE® een gezonde en oxidatieweerstandige voedingsvet. Even flexibel als palmolie of boter, is PRADINE® ook een nuttig ingrediënt voor professionals in de bakkerij, patisserie, banketbakkerij en kaasbereiding. Afkomstig uit onze Franse gebieden, is PRADINE® een duurzame alternatieve voor palmolie.
Portfolio (17)
Frankrijk, Domjean
... komt overeen met 18 porties. Toepassingen: Fruitbasis: 1 kg fruitpuree, 1 kg room, 140 g Gelée bavaroise, 260g water. Los de dessertgelatine op in koud water en verwarm de oplossing tot 60-65°C terwijl je roert. Meng de bereiding met de koude fruitpuree. Klop de room op. Niet te stevig kloppen, de consistentie moet luchtig zijn. De opgeklopte room kan vervangen worden door Italiaanse meringue...
Portfolio (6)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Bereiding voor instant cacaodrank met weinig vet Referentie: 3173286091561...
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Jean De Monts
... bereiding van gerechten (professionele mixer, blender, Robot-Coupe...). Ontdek ook onze apparatuur voor hotels, van wasruimte-uitrusting tot keukenmateriaal en bagagewagens. Wij bieden een klantendienst die beschikbaar en luisterend is, evenals een service na verkoop die tot uw beschikking staat als u hulp nodig heeft bij het installeren van uw CHR-apparatuur. Tot snel bij Negoce CHR!
Frankrijk, la Trinité
... dranken, patisserie, chocolade, waters uit de wereld, koffie en koffiezetapparaten, charcuterie, echte hoogwaardige parmaham. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele afspraken op uw gemak. Levering: villa's, jachten, privéjets, luxe cruises.
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play