Nederland, Emmen
...Voor soft serve of schepijs. Vanille, Aardbei & Chocolade DairyBasic Ice Mix-poeders zijn gebruiksklare premixen, ontworpen voor een gemakkelijke bereiding van consistente, hoogwaardige, heerlijke ijs.
Duitsland, Heimbach
...0,5l premix komt overeen met 5l kant-en-klare drank Smaak: fruitig-zoet Bereiding: 2cl cocktailpremix met ijs plus 18cl sinaasappelsap...
Portfolio (131)
... water aangemaakt. Uw klanten krijgen zo een volle milkshake, die u bovendien kunt verfijnen met fruit of ijs. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden die wij van Schoppe Instant Beverages u bieden. Cultdrank Frappé Wist u dat de vandaag zo populaire café frappé niet doelbewust is ontwikkeld, maar per ongeluk is ontdekt? Een verkoopmedewerker kreeg op de Internationale Beurs van Thessaloniki in 1957 geen heet water voor de bereiding van een koffie. Kortweg...
Portfolio (12)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...De slagroom sifons zijn de perfecte helpers in de keuken en het huishouden. De slagroom wordt in een mum van tijd perfect bereid en stevig, en kan worden gebruikt voor verdere bereiding. Of het nu gaat om het decoreren van uitgebreide taarten of als perfecte garnering voor fijne cakes en vele andere desserts. De slagroom sifons zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zowel de slagroom sifon met hendel als de slagroom sifon met drukknoppen zijn zeer populair. Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft elke slagroom sifon zijn eigen voordelen.
Portfolio (241)
...De liefdevolle bereiding van ons hoogwaardige ijs proef je echt. Met hart en ziel en een echte liefde voor ijs creëren onze medewerkers nieuwe ijssmaken. Natuurlijk gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten en verse vruchten. Om deze reden zijn onze klanten al meer dan 50 jaar trouw aan ons.
Bijpassende producten
IJs
IJs
Andere Producten
IJs
IJs
Portfolio (4)
Frankrijk, Cohade
...Deze Italiaanse machine heeft verschillende functies: snelle bevriezing, LED-verlichting en automatische modi voor totale controle. Kenmerken Slushmachine met 2 bakken van 10 liter Capaciteit 2 X 10 liter Productie van 85 glazen (230 ml) per uur 1.100 Watt Tijd om de bereiding te bevriezen: 45 min Afmetingen Hoogte: 80 cm Diepte: 48 cm Breedte: 45 cm Wij kunnen u ook slushmachines leveren. Aarzel niet om ook onze YouTube-kanaal te bekijken. De kansen op deze markt zijn enorm, diversifieer!
Portfolio (45)
Slovenië, Nova Gorica
...Het maken van een uitstekende ijs is als het bouwen van een huis – zonder goede fundamenten kan het huis instorten. Rokmar biedt stevige fundamenten voor uw ijs: BASISEN voor warme en/of koude bereiding, basis voor melkgebaseerd of watergebaseerd ijs of fruitgebaseerd ijs. Onze basissen zijn vrij van palmolie, gehydrogeneerde vetten of gluten. Met zijn volle en verfijnde smaak en verse en...
Portfolio (7)
Frankrijk, Roujan
..."Les recettes de Paulette" biedt u een poedermix voor Italiaanse ijsmachines, geproduceerd in Frankrijk (Hérault). Door een liter melk toe te voegen aan 4 capsules van onze poeder, kunt u snel 17 heerlijke ijsjes maken; dat is voor een emmer (350 mooie en heerlijke ijsjes). Verkocht per eenheid (oftewel 4,6 kg bereiding) met een capsule voor een nette en nauwkeurige dosering. U kunt met deze emmer een productie van 25 kg Mix realiseren. Ultra-economisch, dus zeer winstgevend. Er zijn promoties op de hoeveelheden en verschillende smaken, beschikbaar op onze website (debref.com).
Portfolio (6)
... ongeveer 200 ml). Alle sorbets kunnen worden gebruikt voor de bereiding van IJS: Met een ijsmachine (-25°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Met een nieuwe generatie slushmachine (-12°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water. Het is mogelijk om een romiger product te verkrijgen door een deel van het water te vervangen door volle houdbare melk. We herinneren u eraan dat in het geval van bereiding met melk, de slushmachine altijd minimaal in de conserveringsmodus (frigobibita) moet blijven staan om verzuring te voorkomen. www.officinegastronomiche.it...
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... elke bereiding benadrukt. Het hoge gehalte aan calcium, magnesium en fosfor, typisch voor amandelen, maakt deze kruimel ook een uitstekende voedingskeuze (natuurlijk, vanwege de suikerlaag, zonder te overdrijven).
Portfolio (10)
Kroatië, Kutina
...IJSKOFFIE / IJSKOFFIE Productbeschrijving: - Koude oplosbare mix - Glutenvrij - Bereid met koude melk of water - Dikke en romige textuur zonder klontjes Uiterlijk: fijne poeder Smaak en aroma: zoet, kenmerkend voor koffie Certificering: HACCP Houdbaarheid: 18 maanden Land van herkomst: Kroatië (EU) Specificaties: - Eenvoudige bereiding - Optimale prijs-kwaliteitverhouding - Uitstekende oplosbaarheid in koude dranken - Breed scala aan verpakkingsopties Verpakking: •18g eenpersoonsverpakking •100 g - 1.000g zak of doypack •10 kg papieren zak •50 kg kartonnen doos •Overige op aanvraag.
Portfolio (9)
Italië, Monterotondo
... voor als een fijne en geurige poeder, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, vloeistoffen, halfvloeibare en vaste stoffen, dankzij de uitstekende oplosbaarheid. Geschikt voor het bereiden van dranken, ijs, chocolade, gebakken producten, pasta en nog veel meer.
Portfolio (10)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... tegenwoordig de show steelt van de hele peulen bij de grootste chefs. Het bestaat uit een vakkundig mengsel van vanillebonen en een krachtige bourbon vanilleconcentraat. De vanillebonen die voor de bereiding worden gebruikt, komen uitsluitend uit Madagaskar. Gebruikstips: De supreme vanille is ideaal voor al uw zoete bereidingen: taarten, flan, crèmes, yoghurt, ijs, koekjes, desserts en andere nagerechten, met of zonder bakken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Domjean
...Gelaagd fruitglazuur op basis van passievruchtenpuree. Gegeleerd met fruitpectine. Voordelen: Glans en stabiele textuur bij het invriezen en ontdooien. Voor desserts, mousses, bavarois en ijs. Toepassingen: Klaar voor gebruik, Smelten bij 45° / 50°C au bain-marie. Gieten op het bevroren dessert (zonder ijsvorming) of gladstrijken met een enkele beweging van de spatel. Bewaring: In de originele, goed gesloten verpakking, beschermd tegen licht, warmte en vocht (tussen 4° en 20° C). Gevoelig voor sterke geuren. Te gebruiken binnen 3 weken na opening.
Portfolio (6)
Frankrijk, Lyon
...Bereidingsadvies: Om optimaal te profiteren van de voordelen van deze infusie, raden we aan een vetstof (bijvoorbeeld volle melk) aan uw bereiding toe te voegen. Bereidingsadvies (koud): Traditionele bereiding: Laat 1 tot 2 uur trekken in koud water en filter daarna. Plaats vervolgens 2 uur in de koelkast en zoet voor het serveren. IJsbereiding: Breng uw infusie aan de kook volgens de tijd die op de verpakking staat en filter daarna. Serveer op een bed van ijsblokjes en geniet.
Portfolio (81)
Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
...Suiker, magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder, zuurregulator (citroenzuur, ascorbinezuur), stabilizers (carboxymethylcellulose, guargom), natuurlijk identieke appelaroma, kleurstof (gewone karamel, tartrazine, indigo carmine, chlorofyl, kurkuma) Bereiding Meng 3 liter melk, 500 gram suiker en 500 gram ijsmix en wacht vervolgens 10 minuten. Roer daarna opnieuw door en doe het in de softijs machine. Opmerking: Voor een intensere ijsmix, meng dan opnieuw en doe het in de ijsmachine.
Bijpassende producten
IJs
IJs
Andere Producten
Soufflé-mix
Soufflé-mix
Frankrijk, Talant
...(*Afkomstig uit de biologische landbouw) Ideaal om toe te voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepjes, reisgebak, ijs en flan, onder andere gebak. Chef-tips: Het Biologische Natuurlijke Frambozenaroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg het koud of op kamertemperatuur toe. Als de...
Portfolio (192)
Italië, Torino
... gemakkelijk met andere smaken. Meng onze gedroogde kiwi-poeder in je formuleringen voor een boost van superfood-nutriënten en rijke smaak. Ze zijn gebruikt in de bereiding van sapdranken, gelatine, conserven, siropen, likeuren en ijs.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... verwarmingsplaten van gietstaal zijn voedselveilig gecertificeerd. De machine voor het maken van ijshoorntjes is uitgerust met een afvalopvangbak om het gebruik te vergemakkelijken. Bovendien is dit apparaat voor ijshoorntjes voorzien van een "Pack Résistance" technologie voor een perfecte warmteverspreiding. Hierdoor hebben de wafels van de ijshoorntjes een nauwkeurige bereiding met een thermostatische regeling van 50°C tot 300°C. afmetingen van de afdrukken: 230 x 230 mm afmetingen: L 260 x B 345 x H 220 mm vermogen: 1800W gewicht: 23 kg...
Portfolio (188)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Een specerij die de vrucht is van de Braziliaanse peper. Roze erwten worden toegevoegd in de bereiding van kalfsvlees, melkbiggen, kalkoen, kip, zalmfilet, zeevruchten, groentesalades, marinades, pekels, sauzen, alcoholische dranken, ijs, cocktails, vruchtendranken en voor het decoreren van gerechten. Het maakt deel uit van de Four Peppers pittige mix, die zwarte, witte en groene pepers aanvult...
Portfolio (178)
...Producten voor de Grote Distributie De Gastronomie en de Banketbakkerij De banketbakkerstraditie van Sicilië is wereldwijd erkend, en wij hebben de bereiding van de meest typische traditionele recepten intact gehouden, met als doel het genot van de proeverij over de hele wereld te exporteren. De juwelen van onze productie zijn de cassata, in verschillende formaten (mini en micro cassatelle...
Italië, Vairano Scalo
...DE 100% PURE HAZELNOOTPASTA, ZONDER ADDITIEVEN OF STABILISATOREN, WORDT VERKREGEN UIT VERSCHILLENDE ROOSTGRADEN. DE HAZELNOOTPASTA IS EEN HALFBARICHT, KENMERKEND VOOR EEN ROOSTING DIE HET EEN INTENSIEVE SMAAK GEEFT EN LANG HOMOGEEN EN CRÈMEACHTIG BLIJFT. HET WORDT ALS HOOFDBESTANDDEEL GEWENST DOOR DE FABRIKANTEN VAN WAFELS, SPREADS, CHOCOLADE, HAZELNOOTDRANKEN, EN OOK IN DE IJS- EN BAKKERIJINDUSTRIE. DIT PRODUCT WORDT GEBRUIKT VOOR DE BEREIDING VAN SNOEP EN IJS EN GEEFT KOFFIE EN CHOCOLADE EEN BIJZONDERE SMAAK.
Portfolio (6)
Frankrijk, Rungis Cedex
... zoet en licht zuur. Het wordt rauw gegeten en gebruikt voor de bereiding van dranken, sorbets of zelfs ijs. De atemoya is een hybride die in de Verenigde Staten is verkregen aan het begin. Klanten: Commerciële horeca, Collectieve horeca, GMS, Groothandelaren. Kwaliteitsbeleid: ISO 9001 AMS EUROPEAN is sinds 2004 gespecialiseerd in de import van fruit/groenten per vliegtuig voor de Franse markt. Ons assortiment van niche/luxe producten richt zich op kwaliteit en smaak voor een uitzonderlijke klantenkring. Sinds 2011 is AMS ISO 9001 gecertificeerd.
Portfolio (47)
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
Nederland, Heeze
Dupon Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van softijsmachines, milkshake machines en slush machines. Professionele apparatuur die geschikt is voor zowel horeca gelegenheden als plekken waar veel mensen komen. Naast de apparatuur, levert Dupon Nederland BV ook de grondstoffen voor de bereiding van softijs, milkshakes en lekkere slushes. Als extra dienst kan Dupon u ook nog...
Italië, Berlingo
...Mengsels voorbereidingen in poeders voor dranken : hete & koude chocolades, instant cappuccino's, ginseng koffie, gerst … mengsels voor slushes, bevroren yoghurts, ijs, koude crèmes, sorbets, milkshakes, theeën, crêpes, wafels, pannenkoeken, enz. Vloeibare voorbereidingen voor toppings, siropen, slushes, enz. Ons bedrijf is ISO 22000 en IFS gecertificeerd. We garanderen u de hoogste...
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
... softijs, evenals voor de productie van granita. Onze selectie van apparatuur en producten garandeert de kwaliteit en versheid van de eindproducten. Daarnaast leveren we bereidingen, mixers en mallen die specifiek zijn ontworpen voor de ijsindustrie, wat helpt bij het creëren van perfecte bevroren desserts in textuur en smaak. Naast ijs omvat onze catalogus machines voor chocolade, cappuccino, wafels...
Met ons hoofdkantoor in Abóboda (Lissabon) zijn wij een toonaangevende leverancier van voedsel en verbruiksartikelen voor ijs, banket, koffiezaken en catering, evenals het leveren van gereedschappen en apparatuur voor de foodservice-industrie. Met meer dan 5000 klanten maken onze uitgebreide voorraad en snelle verzending ons de beste keuze om aan uw behoeften te voldoen. Wij zijn gevestigd in Portugal (Abóboda, Maia en Albufeira) en Spanje (Alicante).
Turkije, Mersin
... IJs - Rol IJs machines, die wereldwijd bekend staan als Thaise IJs, en bieden wij franchise mogelijkheden aan onder het merk ICE FRUTTI (www.icefrutti.com). Tussen 2015 en 2020 hebben wij in totaal 7 keer deelgenomen aan internationale beurzen en hebben wij een leidende rol gespeeld in de promotie van dit product in ons land. Van 2016 tot 2020 hebben wij met trots onze Tava IJs machines en producten...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play