Frankrijk, Cohade
...Deze Italiaanse machine heeft verschillende functies: snelle bevriezing, LED-verlichting en automatische modi voor totale controle. Kenmerken Slushmachine met 2 bakken van 10 liter Capaciteit 2 X 10 liter Productie van 85 glazen (230 ml) per uur 1.100 Watt Tijd om de bereiding te bevriezen: 45 min Afmetingen Hoogte: 80 cm Diepte: 48 cm Breedte: 45 cm Wij kunnen u ook slushmachines leveren. Aarzel niet om ook onze YouTube-kanaal te bekijken. De kansen op deze markt zijn enorm, diversifieer!
Portfolio (45)
Frankrijk, Roujan
..."Les recettes de Paulette" biedt u een poedermix voor Italiaanse ijsmachines, geproduceerd in Frankrijk (Hérault). Door een liter melk toe te voegen aan 4 capsules van onze poeder, kunt u snel 17 heerlijke ijsjes maken; dat is voor een emmer (350 mooie en heerlijke ijsjes). Verkocht per eenheid (oftewel 4,6 kg bereiding) met een capsule voor een nette en nauwkeurige dosering. U kunt met deze emmer een productie van 25 kg Mix realiseren. Ultra-economisch, dus zeer winstgevend. Er zijn promoties op de hoeveelheden en verschillende smaken, beschikbaar op onze website (debref.com).
Portfolio (6)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... tegenwoordig de show steelt van de hele peulen bij de grootste chefs. Het bestaat uit een vakkundig mengsel van vanillebonen en een krachtige bourbon vanilleconcentraat. De vanillebonen die voor de bereiding worden gebruikt, komen uitsluitend uit Madagaskar. Gebruikstips: De supreme vanille is ideaal voor al uw zoete bereidingen: taarten, flan, crèmes, yoghurt, ijs, koekjes, desserts en andere nagerechten, met of zonder bakken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Domjean
...Gelaagd fruitglazuur op basis van passievruchtenpuree. Gegeleerd met fruitpectine. Voordelen: Glans en stabiele textuur bij het invriezen en ontdooien. Voor desserts, mousses, bavarois en ijs. Toepassingen: Klaar voor gebruik, Smelten bij 45° / 50°C au bain-marie. Gieten op het bevroren dessert (zonder ijsvorming) of gladstrijken met een enkele beweging van de spatel. Bewaring: In de originele, goed gesloten verpakking, beschermd tegen licht, warmte en vocht (tussen 4° en 20° C). Gevoelig voor sterke geuren. Te gebruiken binnen 3 weken na opening.
Portfolio (6)
Frankrijk, Lyon
...Bereidingsadvies: Om optimaal te profiteren van de voordelen van deze infusie, raden we aan een vetstof (bijvoorbeeld volle melk) aan uw bereiding toe te voegen. Bereidingsadvies (koud): Traditionele bereiding: Laat 1 tot 2 uur trekken in koud water en filter daarna. Plaats vervolgens 2 uur in de koelkast en zoet voor het serveren. IJsbereiding: Breng uw infusie aan de kook volgens de tijd die op de verpakking staat en filter daarna. Serveer op een bed van ijsblokjes en geniet.
Portfolio (81)
Frankrijk, Talant
...(*Afkomstig uit de biologische landbouw) Ideaal om toe te voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepjes, reisgebak, ijs en flan, onder andere gebak. Chef-tips: Het Biologische Natuurlijke Frambozenaroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg het koud of op kamertemperatuur toe. Als de...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... verwarmingsplaten van gietstaal zijn voedselveilig gecertificeerd. De machine voor het maken van ijshoorntjes is uitgerust met een afvalopvangbak om het gebruik te vergemakkelijken. Bovendien is dit apparaat voor ijshoorntjes voorzien van een "Pack Résistance" technologie voor een perfecte warmteverspreiding. Hierdoor hebben de wafels van de ijshoorntjes een nauwkeurige bereiding met een thermostatische regeling van 50°C tot 300°C. afmetingen van de afdrukken: 230 x 230 mm afmetingen: L 260 x B 345 x H 220 mm vermogen: 1800W gewicht: 23 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Rungis Cedex
... zoet en licht zuur. Het wordt rauw gegeten en gebruikt voor de bereiding van dranken, sorbets of zelfs ijs. De atemoya is een hybride die in de Verenigde Staten is verkregen aan het begin. Klanten: Commerciële horeca, Collectieve horeca, GMS, Groothandelaren. Kwaliteitsbeleid: ISO 9001 AMS EUROPEAN is sinds 2004 gespecialiseerd in de import van fruit/groenten per vliegtuig voor de Franse markt. Ons assortiment van niche/luxe producten richt zich op kwaliteit en smaak voor een uitzonderlijke klantenkring. Sinds 2011 is AMS ISO 9001 gecertificeerd.
Portfolio (47)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
... softijs, evenals voor de productie van granita. Onze selectie van apparatuur en producten garandeert de kwaliteit en versheid van de eindproducten. Daarnaast leveren we bereidingen, mixers en mallen die specifiek zijn ontworpen voor de ijsindustrie, wat helpt bij het creëren van perfecte bevroren desserts in textuur en smaak. Naast ijs omvat onze catalogus machines voor chocolade, cappuccino, wafels...
Frankrijk, Choisy Le Roi
... distributeur van professionele ijsmachines. Frigomat is actief op verschillende markten, zoals ijsmachine, Italiaanse ijsmachine, pasteuriseermachine, kookmachine voor room, ijs turbine, gecombineerde machines en automatische machines. Als leverancier van ijsmachines exporteert FRIGOMAT wereldwijd en is vertegenwoordigd door distributeurs en dealer netwerken in alle landen. Er-Concept zal uw contactpersoon zijn voor Frankrijk. Neem contact met ons op voor een offerteaanvraag voor ijsmachines per telefoon of per e-mail.
Portfolio (30)
Frankrijk, Vitry-sur-seine
... producten. De technische ondersteuning van Carpigiani biedt snelle en effectieve hulp en levert reserveonderdelen, voert reparaties uit en biedt advies en suggesties om zijn klanten in staat te stellen optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten van hun machines. Kiezen voor een Carpigiani-machine betekent er zeker van zijn dat je ijs van hoge kwaliteit produceert. De machines van Carpigiani zijn gebruiksvriendelijk, robuust en garanderen een perfecte hygiëne. Na verloop van tijd vertalen deze voordelen zich in lagere operationele kosten en een uitstekende return on investment.
Frankrijk, La Chapelle-Sur-Erdre
Univers du Glacier is een leverancier van accessoires en grondstoffen voor ijssalons en professionals in de horeca. Wij bieden de essentiële accessoires (bekers, lepels, hoorntjes...) maar ook de grondstoffen om ijs te maken. Wij kunnen optimaal aan uw vraag voldoen door u het volledige assortiment accessoires voor ijssalons te leveren dat u nodig heeft: bekers, hoorntjes, zakken, servetten...
... productie van gehakt, Doseerders en verdelers voor de industriële bakkerij en IJs machines), Het ZOUTEN (Injectoren, Steakers, Karren en Zoutlijnen), Het DUWEN (Vacuumduwers, Duwlijnen en bewerkte producten, Worstsnijders en ontclipers, Touwbinders), De THERMISCHE BEHANDELING (Kookcellen, stoven, drogen, roken, braden, intensieve koeling, Kook- en braadtunnels, Stoven, Droogkamers, Rijpingskamers...
Frankrijk, Frejus
De odyssee van ijs is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de distributie van apparatuur voor de productie van ijs en koude producten. Het is gespecialiseerd in ijsbereiding, producten, fabricage, toebehoren, apparatuur, met meer dan 2000 referenties om beter te voldoen aan de behoeften van zijn klanten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play