Frankrijk, Le Sen
... Fabricage Wij bieden u deze zoete amandelolie aan, afkomstig uit een beheerde keten, geëxtraheerd door koude persing. Kwaliteit en oorsprong gegarandeerd. Om een optimaal gebruik voor cosmetische bereidingen en formuleringen te waarborgen, wordt de olie vervolgens geraffineerd en gedesodoreerd. Kwaliteitscontrole en eindverpakking in onze ateliers in Frankrijk, in de Landes. Teelt De amandelboom behoort...
Portfolio (97)
Italië, Riesi
... rijpheid een langwerpige pit vrijgeeft, die gewoonlijk amandel wordt genoemd. Deze pit, die houtachtig en poreus is, bevat één of twee witachtige zaden - rijk aan olie en met een zoete of licht bittere smaak, bedekt met een dunne bruine schil. De amandelen die Agri Cereal Mandorle produceert, zijn van hoge kwaliteit, dankzij de ernst en deskundigheid die het bedrijf kenmerkt, dat al vele jaren actief is in het hele land. Kwaliteit van de Siciliaanse traditie.
Portfolio (6)
Polen, Brzozów
...Amandelen zijn de zaden van de amandelboom, die in ongeveer 30 verschillende variëteiten groeien. 8 op de 10 amandelen komen uit de zonnige teelt in Californië, waar de klimatologische omstandigheden ideaal zijn voor de teelt van amandelbomen. Amandelen behoren tot dezelfde familie als kersen, perziken en mango's. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen. Ze bevatten vitamines, mineralen, eiwitten en...
Portfolio (781)
Frankrijk, Biguglia
...Het is omdat we amandelen in al hun vormen leuk vinden dat de chef een smeersel heeft gemaakt... Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Amandelen 43%, melkchocolade (cacaoboter, cacaomassa, lecithine) Netto gewicht: 230 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Tunesië, Kebili
...De oorsprong van de amandelboom ligt in warme en droge gebieden nabij het Midden-Oosten, waar het al meer dan 3000 jaar wordt geconsumeerd. Het is aangetoond dat de Arabieren tijdens de verovering van Spanje de belangrijkste citruszaadjes meebrachten en amandelen plantten. De verspreiding van amandelen langs de Middellandse Zeekust, vooral in Tunesië. De amandel heeft zijn naam te danken aan de...
Portfolio (9)
... linolzuur, evenals vitamine E en andere voedingsstoffen die gunstig zijn voor de huid. Deze olie wordt in veel persoonlijke verzorgingsproducten gebruikt vanwege zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen, die helpen om droge en gevoelige huid te verzachten en te kalmeren. Het is ook aangetoond dat het helpt bij het verminderen van ontstekingen en huidirritatie, waardoor het een populair ingrediënt is in producten voor acne en andere huidproblemen. De botanische naam van de zoete amandelboom is Prunus dulcis, terwijl de INCI van de olie.
Portfolio (141)
Frankrijk, Paris
...De amandelboom is een Mediterraan boom. Hij produceert twee soorten amandelen: bittere amandelen en zoete amandelen. Alleen de zoete amandelen zijn geschikt voor consumptie in verschillende vormen, zoals in het geval van geschaafde amandelen. Geschaafde amandelen zijn amandelen waarvan de schil is verwijderd; de amandelen zijn vervolgens in dunne plakjes gesneden van boven naar beneden. De eerste...
Bijpassende producten
Amandel
Amandel
Andere Producten
Koffie
Koffie
Portfolio (24)
Duitsland, Bad Bentheim
...Iranese parels De amandel is de zaad van de amandelboom (Prunus dulcis) die oorspronkelijk in Iran groeit, maar tegenwoordig op veel andere plaatsen wordt verbouwd. De Teelt van Amandelen De industriële oogst van amandelen gebeurt door de amandelbomen met een machine te schudden, totdat de steenvruchten op de grond vallen. Vervolgens worden de steenvruchten verzameld, schoongemaakt en verder...
Portfolio (549)
Italië, Modugno
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis), onderworpen aan het proces van ontpitten, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde...
Portfolio (2)
Frankrijk, Paris
... onderscheiden de zoete amandel, Prunus amygdalus var. dulcis, en de bittere amandel, Prunus amygdalus var. amara, waarvan de laatste als giftig wordt beschouwd vanwege het gehalte aan cyanidezuur. Het is een oliehoudend zaad, dat wil zeggen rijk aan lipiden, en het wordt vaak een "oliehoudende droge vrucht" genoemd. Als de amandel voor rijping wordt geoogst, is de schil nog groen, de beroemde amandelgroen. Zo hebben groene en verse amandelen een zachte en melkachtige kern, met een delicate smaak. In Frankrijk worden ze in juni en juli geoogst. Ean13:3770010599401 Referentie:AmandeBioProvence1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Talant
...Zak van 500g geschaalde amandelen, ideaal voor decoratie in patisserie, of om knapperige amandelbiscuitjes te maken. Geschaalde amandelen hebben de eigenschap dat ze licht krokant zijn. Ingrediënten: 100% geschaalde amandelen. Pure vrucht van de amandelboom, zonder toevoegingen. Allergenen: sporen van andere noten (hazelnoten, pistachenoten). Receptideeën: U kunt al uw desserts decoreren met...
Portfolio (192)
Italië, S.spirito Di Bari
...De Pugliese amandelen worden verkregen uit de zaad van de amandelboom (prunus dulcis) en ondergaan een proces van schillen, zorgvuldige selectie en calibratie. Amandelen worden veel gebruikt in de bereiding van zoetigheden zoals: nougat, confetti, taarten, koekjes, amaretti. Ze zijn rijk aan eiwitten, vitamines (vooral uit de B-groep en vitamine E), essentiële aminozuren, onverzadigde vetzuren...
Portfolio (7)
Duitsland, Eresing
...Amandelolie wordt verkregen uit de rijpe, schilvrije zaden van de amandelboom Prunus. De boom behoort tot de familie van de Rosaceae. De olie wordt verkregen door koude persing. Vervolgens wordt deze verfijnd of blijft hij gewoon natuurlijk. De gedroogde amandelen worden geperst nadat onzuiverheden en schil zijn verwijderd. Na het persen blijft de olie enkele dagen onaangeroerd zodat slijmerige...
Portfolio (96)
Frankrijk, Rungis
...Meyva kwaliteitsnoten - Selectie van de mooiste noten, graden en pl - Variëteit NonPareil Graad Suprême Caliber 23/25 De amandel is een notenfruit dat we allemaal kennen en waar we af en toe graag op knabbelen. Volgens experts en wetenschappers zou je er trouwens 10 per dag moeten eten! De amandel is een vrucht die rijk is aan vezels, vitamines, enkelvoudig onverzadigde vetten, eiwitten, magnesium en kalium. De amandel is de vrucht van de amandelboom.
Portfolio (249)
...De amandelboom is inheems in het zuidwesten van Azië. Het vruchtdeel van de boom wordt voor medicinale doeleinden gebruikt. Het is een kleine boom die 4 tot 9 m hoog wordt. De bloemen zijn over het algemeen wit of lichtroze, met 5 bloemblaadjes en een diameter van 3 tot 5 cm. Verkrijgingsmethode: Het verkrijgen van olie uit zoete amandelen gebeurt door middel van koude persing. Koudgeperste...
Portfolio (10)
...Het bedrijf "aCourela do Alentejo", een pioniersproject, produceert biologische aloë vera en amandelen in het hart van Alentejo. De amandelboom is een vrij bekende plant, net als zijn vrucht, maar aloë vera, dat veel minder bekend is in de massaconsumptie, is door de eeuwen heen essentieel geweest voor gezondheidszorg, cosmetica en zelfs de voeding van mensen. Deze realiteit wordt zowel bevestigd...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play