Polen, Oborniki
Duitsland, Heidelberg
...Hot warm curry is een pittige curry-mix met een gebalanceerde warmte, perfect om hitte en diepte toe te voegen aan curry's, stoofschotels en rijstgerechten.
Portfolio (74)
Nederland, Amsterdam
...Biologische kurkumapoeder heeft een warme, bittere smaak en wordt vaak gebruikt om curry poeders, mosterd, boter en kaas op smaak te brengen of te kleuren. Het bevat een geel gekleurde chemische stof genaamd curcumine, waardoor kurkuma vaak wordt gebruikt voor het kleuren van voedingsmiddelen en cosmetica.
Portfolio (115)
Duitsland, Bad Bentheim
... veroorzaken minder winderigheid dan andere bonen. Ze hebben een lichte zoete smaak. Kikkererwten zijn bekend als het belangrijkste ingrediënt in humus en falafel, maar kunnen ook dienen als groente bij een warme maaltijd of als basis in een salade. In India worden ze vaak in curry gebruikt.
Portfolio (549)
Verenigd Koninkrijk, Basildon
... biersoorten (met name Europese stijlen) samen met sinaasappelschil om een citrusachtige smaak toe te voegen. Korianderzaadjes zijn ook een van de belangrijkste botanicals voor het op smaak brengen van gin! De hele zaadjes kunnen ook worden gebruikt voor het inleggen en pekelen om een citrusachtige, pittige toets toe te voegen. Gemalen wordt de specerij meestal gebruikt in curry's en gebakken goederen...
Portfolio (50)
...Duik in de complexe smaken van onze Garam Masala van Kitchen Yoga. Deze exquisite kruidenmix verenigt verfijnde ingrediënten zoals komijn, koriander en kruidnagel om uw gerechten te verrijken met een warme, volle diepte. Ideaal voor Indiase curry's, linzengerechten en hartige stoofschotels, brengt onze Garam Masala de authentieke smaak van de Indiase keuken op uw tafel. Bijzondere kenmerken...
Portfolio (10)
Bulgarije, Sofia
...Korianderzaad heeft een warme smaak, iets tussen salie en citrusvruchten. Koriander is zowel een specerij als een kruid (de zaden en de bladeren worden gebruikt). Korianderzaad is een bron van mangaan, ijzer, magnesium en vezels. Er wordt gezegd dat het gunstig is voor een betere spijsvertering, ontgifting en de algehele stimulatie van het immuunsysteem. Voor de bereiding van thee: Giet 2...
Portfolio (154)
Frankrijk, La Rochelle
...Zonneschijnkleur en warme smaak, het is de ideale bondgenoot voor het perfectioneren van je mosselgerechten. Deze mix van milde curry, knoflook, peterselie, ui en tijm zal ook je witte vlees, sauzen en barbecuebereidingen verbeteren. GEWICHT: 0,100 kg...
Portfolio (91)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Na de migratie naar Europa vanuit Azië, heeft deze bonencultuur een andere naam - shambhala. Dit is een integraal en hoofdbestanddeel van de meest beroemde culinaire kruidenmix - hops-suneli. Gedroogde fenegriek wordt gebruikt om adjika te maken, en wordt toegevoegd aan curry's en sauzen. Gebruik voor Voor alle soorten gebak en desserts, fruit, warme dranken en pittige gerechten in de oosterse keuken. Smaak Zoetachtig met een bitternootachtige ondertoon. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 23 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 58 Energiewaarde (kcal / 100g)… 380...
Portfolio (178)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play