Duitsland, Heidelberg
...Biologisch tomatenpoeder uit de EU is een fijn poeder dat de rijke smaak van rijpe tomaten vastlegt. Perfect voor sauzen, soepen en als basis voor verschillende tomatenrecepten.
Portfolio (74)
Turkije, Izmir
...Ontdek de onweerstaanbare smaak van ons Zongedroogd Biologisch Tomatenpoeder, afkomstig van de zonovergoten boerderijen in Turkije. Met de hand geplukt op het hoogtepunt van rijpheid en natuurlijk zongedroogd, bieden deze biologische, niet-GMO tomaten een explosie van authentieke Mediterraanse smaak en voedingswaarde. Perfect voor het verbeteren van sauzen, soepen, stoofschotels en meer, deze...
Portfolio (14)
... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
...Tijm is een aromatische kruid, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kaas, tomaat, stoofschotels en soepen. Naast het gebruik voor azijnen en aromatische oliën, wordt het ook ingezet tegen verkoudheden. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Timo
Timo
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bentheim
... wordt gebruikt, is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat zijn een uitstekende combinatie. Dus druppel het over de tomatensoep. Bovendien is dit groene heilige kruid goed geschikt voor soepen en sauzen, pesto's, kaas, vis- en vleesgerechten, evenals salades. Het advies is om het zo laat mogelijk toe te voegen om de smaak zoveel mogelijk te behouden.
Portfolio (549)
...De hartige tomatige samenstelling van tomatenvlokken, basilicum, oregano. - Hela Mistura de Tomato Mango, 450g Voor tomatensauzen en -soepen, bakwaren, dips (mayonaise, kwark, yoghurt), tomatenboter, tomatensalades, tomaat-mozzarella, pizza's, gehaktgerechten, mediterrane gerechten, antipasti, chutneys, vis, vlees, gevogelte. Zonder declaratieplichtige toevoegingen op menukaarten (volgens §9...
Portfolio (91)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Recept voor Provençaalse pistousoep. Ingrediënten: water, witte bonen 5,3%, rode bonen 5,3%, platte bonen 4,4%, aardappel 4,4%, courgettes 6,6%, citroenpulpe 1,3%, peper, pasta 1,3%, wortelen 4,4%, basilicum 4,4%, knoflook 4,4%, zout, olijfolie 2,2%, verse tomaat 11%.
Portfolio (142)
Italië, Palagonia
...Kenmerken: Tomatenpuree in blokjes, ondergedompeld in een lichte sap gemaakt van verse tomaten, met een hoge consistentie en een mooie rode kleur, garantie voor een gezond product dat op het juiste rijpingsniveau is geoogst. Ideaal als basis voor sauzen, soepen, stoofschotels en om bruschetta's en crostini te garneren. Verpakking: Aseptische zak in aluminium-plastic combinatie Verpakking: Bag in box 10 kg (2 zakken van 5 kg per doos)...
Portfolio (55)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tomatenpoeder is niet alleen een uitstekende smaakmaker, maar ook een natuurlijke kleurstof. Het geeft gerechten een zure smaak, een uitgesproken tomatengeur en een vurig kleur. Gebruik voor Gebruik voor salades, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten Smaak Tomaat Kruidig Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 12 Vetten (g / 100g)… 2,0 Koolhydraten (g / 100g)… 41 Energiewaarde (kcal / 100g)… 230...
Portfolio (178)
Italië, Trento
... toegevoegd. Een speciale granulatie garandeert onmiddellijke oplosbaarheid, voor een unieke en onmiskenbare smaak. Ideaal voor heerlijke bouillons, ook toe te voegen aan soepen of sauzen. Om een aangename biologische groentebouillon te verkrijgen, los 4g Biologische Groentebouillon Bauer (1 theelepel) op in 250ml water en laat het een paar minuten koken. Het product kan tijdens het koken aan voedsel (soepen, minestrone, sauzen, ragù, vlees, vis, risotto, eieren, enz.) worden toegevoegd.
Portfolio (9)
België, Sint-pieters-leeuw
... en stukjes tomaat, biologische gepelde tomaten, biologische spelt, biologische specerijen, biologische meel, biologische kazen, biologische boter, biologische gedroogde vruchten, biologische peulvruchten, biologische bonen, biologische olijfolie, biologische groenten, biologische olijfolie, biologische linzen, biologische gierst, biologische olijven, biologische gerst, biologische pasta...
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
Italië, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Creare salse “pronte all’uso“ voor het snel bereiden van de meest populaire gerechten uit de kustgebieden van de Middellandse Zee, zoals: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soepen, Vellutata en Polenta. De Traditie Gebruik alleen de oudste grondstoffen uit de mediterrane keuken, zoals: Vangst uit de Middellandse Zee FAO 37, Olijfolie Evo uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play