Spanje, Murcia
...Biologische avocado-olie wordt verkregen door eerst de pulp van de Persea gratissima koud te persen en vervolgens te raffineren. Het raffinageproces zorgt ervoor dat het product een grotere homogeniteit krijgt in zijn chemische en sensorische eigenschappen. Deze avocado-olie heeft een hoog percentage aan vitamines E en F, die het verlies van water voorkomen, de huid hydrateren en de natuurlijke...
Portfolio (94)
Frankrijk, La Ciotat
...Etherische olie van mirre, bergamot en wierook. Verfijnde olie, caroteen. Indicatie De Sensorische Olie is een waar moment van geluk voor het lichaam, gecombineerd met een zeer actieve ontspannende en hydraterende verzorging. De samenstelling op basis van droge oliën geeft het een niet-vette textuur, zacht aanvoelend voor een zijdezachte huid met een perzikachtige fluweel. De toevoeging van mirre...
Portfolio (48)
Frankrijk, Paris
... gekenmerkt door een dominant terpeenprofiel van limoneen, een terpeen dat bekend staat om zijn citrusaroma's en anti-stress eigenschappen. Limonene is ook aanwezig in citrusvruchten, wat zorgt voor een rijke en complexe sensorische ervaring. Methode van Superkritische CO2-extractie De superkritische CO2-extractie garandeert een volledige spectrumolie die alle cannabinoïden, terpenen en andere nuttige...
Portfolio (180)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...De Europese lariks is een zeer gewilde conifeer vanwege zijn etherische olie. Hij heeft expectorante, ontstekingsremmende, diuretische en wormbestrijdende eigenschappen. De lariks belichaamt de onsterfelijkheid en zou bescherming bieden tegen vuur. Deze conifeer, de enige die in de winter zijn naalden verliest, produceert in de lente jonge knoppen die we oogsten voor de maceratie van onze iconische larikslikeur. Geniet ervan zeer koud voor een heerlijke sensorische wandeling met tonen van het onderhout.
Portfolio (41)
Duitsland, Dissen
... ontdooistabiel (geschikt voor MAP* en diepvriesproducten) - Eenvoudig te gebruiken (voeg water en olie toe) MAP = Modified Atmosphere Packaging Droge veganistische verbindingen Eenvoudig te gebruiken, veelzijdige toepassingen, just-in-time productie Of het nu in tortellini en ravioli is, in of op antipasti (bijv. chili, courgette, aubergine)...
Frankrijk, Bruges
... aroma voegt een aangename toets toe aan voedingsproducten, terwijl het een natuurlijke alternatieve biedt voor kunstmatige aroma's. Bovendien kunnen de aromatische eigenschappen bijdragen aan het verbeteren van de sensorische aantrekkingskracht van producten, waardoor ze aantrekkelijker worden voor consumenten.
Portfolio (3)
België, Montigny-Le-Tilleul
... effectief om de vorming van rimpels te vertragen en de contour van het gezicht opnieuw te definiëren, met ook een gerichte werking op ouderdomsvlekken. De warme en amberachtige geur voegt een sensorische dimensie toe aan de verzorgingservaring. Gebruik: Voor optimale resultaten dagelijks aanbrengen als preventieve of curatieve verzorging. Vier tot vijf druppels zijn voldoende voor het gezicht, geschikt voor alle huidtypes. Regelmatig gebruik van deze olie garandeert betrouwbare prestaties, waarmee wordt voldaan aan de eisen van professionals in de esthetiek en welzijn. Inhoud: 30 ml...
Portfolio (35)
Spanje, Lorqui
...De biologische avocado-olie wordt verkregen door de eerste koude persing van het vruchtvlees van Persea gratissima, gevolgd door raffinage. Het raffinageproces zorgt ervoor dat het product een grotere homogeniteit in zijn chemische en sensorische eigenschappen krijgt. Deze avocado-olie bevat een hoog percentage van de vitamines E en F, waardoor het verlies van water wordt voorkomen, en het...
Portfolio (8)
Spanje, Alcalá La Real
... omgeving, alles met garantie voor de voedingswaarde en sensorische kwaliteit van het product. Deze biologische olie valt op door zijn hoge gehalte aan polyfenolen, die de biologische olijfolie zijn antioxidante eigenschappen geven, beschermend zijn tegen hart- en vaatziekten en kanker, onder andere.
Portfolio (10)
Spanje, Madrid
... garantie voor het behoud van al zijn natuurlijke componenten. Zuurtegraad: <0,12º Deze olie is het product van de oogst van de eerste dagen van de campagne in het hart van het Natuurpark van de Sierra de Cazorla, Segura en Las Villas. PROTOCOL VROEGE OLIE Vroege oogst komt van olijven van de Picual-variëteit met een VN-ripeness-index van minder dan twee. Het betreft gezonde vruchten, vrij van aanvallen door vliegen of andere pathogene agenten in een goede hydratatiestatus. ORGANOLEPTISCHE WAARDERING Gemiddeld fruitig > 4 Gemiddeld defect = 0 Sensorische classificatie: EXTRA VIRGE...
Portfolio (7)
Spanje, Priego De Córdoba
... evaluatie om op ingenieuze en vaardige wijze onze selecte extra vierge olijfoliën te vervaardigen. Bij Aceitera garanderen we de puurheid van onze oliën en verzekeren we dat ze 100% extra vierge olijfolie zijn. Momenteel voert Aceitera Peninsular het volledige productieproces van olie uit, van de oogst van onze eigen olijven tot de extractie, raffinage, verpakking en juiste verwerking van afval, en...
Portfolio (1)
Frankrijk, Argenteuil
... Laboratoires Multaler selecteren zorgvuldig alle ingrediënten van hun producten, evenals de leveranciers die absoluut moeten voldoen aan hun kwaliteitsnormen. Ze selecteren rigoureus de beste plantaardige actieve ingrediënten (gecertificeerd biologisch waar mogelijk) en de beste etherische oliën om een effectieve, natuurlijke en sensorische schoonheidsbeleving aan hun consumenten te bieden. De producten van...
Maria en haar liefde voor olijfolie Maria Bitonti. Met passie, vastberadenheid en een hoge betrokkenheid gaat Maria voluit. Ze weet wat ze verkoopt. Tenslotte heeft ze een sensorische opleiding aan de ZHAW in Wädenswil afgerond. Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van haar olie klopt en om de fijne verschillen nog beter te kunnen herkennen. Kwaliteit boven kwantiteit is haar motto. Ze is...
Italië, Fano
... voor de natuur. Daar komt ook de olie van Le Marche bij, die het resultaat is van de combinatie van verschillende factoren: de variëteitsbasis, de bodem en het klimaat van de regio Le Marche, de oude agronomische technieken en, last but not least, de wijze van persen, met een koud proces dat een unieke olie garandeert. Le Marche wordt bijzonder gewaardeerd om zijn prachtige en gevarieerde natuurlijke erfgoed, bestaande uit schitterende heuvelachtige landschappen, versierd met afwisselende wijngaarden en olijfgaarden en even schitterende kustgebieden die uitkijken op de Adriatische Zee.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
...onze gronden worden niet uitgeput en onze biodynamische productie is lager dan wat het zou zijn als het intensief werd verbouwd, wat zou leiden tot uitputting van de bodem en vervuiling van het grondwater. Het consumeren van een olie van hoge kwaliteit is cruciaal, vooral voor onze gezondheid en die van onze kinderen. Een geurige, bittere en pittige olie is rijker aan antioxidatieve polyfenolen...
Populaire landen voor deze zoekterm