Duitsland, Bad Bentheim
..."Chilipeper granulaat Chili granulaat wordt gemaakt van chilipepers. Chilipepers komen oorspronkelijk uit Zuid- en Midden Amerika. Chilipepers bevatten de stof capsaïde, deze stof maakt de pepers heet, dus hoe meer capsaïde in de peper zit hoe scherper het granulaat is. De scherpte wordt gemeten in SCU (de schaal van Scoville). Dit poeder heeft een SCU van 25000 en is dus gemiddeld pittig...
Portfolio (549)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Origineel uit Colombia, heeft de Amazoniaanse peper de eigenschap dat hij wordt geoogst voordat hij volledig rijp is. Dit verklaart zijn gele kleur, terwijl de meeste van zijn naaste verwanten (zoals de cayennepeper) rood zijn! Deze vroege oogst heeft als doel de Amazoniaanse peper in staat te stellen fruitige en zure tonen te ontwikkelen. Met een score van ongeveer 50.000 op de Scoville-schaal...
Portfolio (10)
Bulgarije, Sofia
...Voordelen: de pimento bessen hebben een complexe en specifieke geur, een combinatie van kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. De pimento bessen kunnen worden geclassificeerd als een specifieke specerij. Gebruikt in maaltijden geven ze een onderscheidende smaak en transformeren ze het gerecht in een meesterwerk. Deze specerij maakt rijke, vette gerechten lichter. Op de Scoville-schaal voor pittigheid...
Portfolio (154)
...Habanero is een scherpe chili-soort. Scherptegraad 10 is gelijk aan 240000 Scoville Units en meer. Naast scherpte bieden ze ook een tropisch fruitig aroma. Meestal worden ze gebruikt voor de productie van de bekende hot sauce. Habaneros passen goed bij tomaten, tropische vruchten en geven smaak aan pittige sauzen. Artikelnummer: 7050he500 Hoeveelheid / Inhoud: 500g Scherptegraad: 10 Scoville Units: 240000...
Portfolio (6)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De Antilliaanse Bondamanjak-peper of rode Habanero is een kleine peper van ongeveer 5 cm, zeer heet (10/10 op de Scoville-schaal) en zeer aromatisch, met een kenmerkende fruitige smaak, genaamd Bondamanjak op de Antillen, cabri-peper op Réunion. De Antilliaanse Bondamanjak-peper of rode Habanero is een kleine peper van ongeveer 5 cm, zeer heet (10/10 op de Scoville-schaal) en zeer aromatisch, met...
Bijpassende producten
Rode Habanero Peper
Rode Habanero Peper
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
ufs.country_names.RU, Moscow
... pepervruchten kan iets verzacht worden door de schil van de vruchten te verwijderen en ze van de zaden te ontdoen. De heetheid van peper wordt gemeten op een Scoville-schaal. Ingrediënten Gedroogde Chili Pepers Gebruik voor Gebruik voor het koken van hete sauzen en kruiden. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 13 Vetten (g / 100g)… 14 Koolhydraten (g / 100g)… 15 Energiewaarde (kcal / 100g)… 240...
Portfolio (178)
Frankrijk, Guenange
...Deze saus geeft een verfijnde smaak aan de meeste gerechten. We prijzen de balans tussen de kracht van de peper, het citroensap en de suiker, die een Aziatische diepte aan onze culinaire creaties geeft. Ingrediënten: Suiker, water, peperpuree (15%), knoflook, zout, limoensap, stabilisator: xanthaangom, kleurstof (paprika-extract), azijn (sulfieten), conserveermiddel (kaliumsorbaat). Gemaakt in Engeland 142 ml 6.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play