Italië, Misano Adriatico
...Il SEPI Pecorino Gran Sepi, verpakking van 1,5 kg, is een hoogwaardige kaas afkomstig uit Sardinië. Met zijn unieke en krachtige smaak zijn deze kazen perfect om elk gerecht te verrijken en de meest veeleisende smaken te bevredigen. Gemaakt van lokale schapenmelk, is de SEPI Pecorino Gran Sepi een uitstekende keuze voor kaasliefhebbers.
Portfolio (200)
Italië, Radicofani
...Het is een kaas gemaakt van puur schapenmelk. Het gewicht is ongeveer 7,500 kg. De Canestrato behoudt nog intenser de oude smaak van de kaas. De traditie is altijd levend in onze productie, dankzij onze toewijding om te zoeken naar en te zorgen voor wat het meest waardevol en onvergetelijk is, doorgegeven vanuit de oude agrarische cultuur op het gebied van zuivel. In feite kunnen in onze...
Portfolio (48)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk. De smaak is vol en aanhoudend, romig met een olieachtige toets. Kenmerken De smaak is vol en aanhoudend, romig met een olieachtige toets, met een perfecte zoutbalans. De binnenkant is compact met kleine onregelmatige gaatjes van mechanische oorsprong, van strogeel kleur en een korte maar niet kruimelige pasta. Herkomst: Zamora Type melk: Volle en rauwe...
Portfolio (43)
Italië, Fidenza
...Gerijpte kaas gemaakt van schapenmelk. De intense smaak is perfect om te combineren met vleeswaren, maar ook met jam en confituren, vooral die van bessen, vijgen en peren.
Portfolio (54)
Frankrijk, Belley
...OU A PATE FRAICHE Voorbeeld: Geitenkaas, Franse verse kaas, Petits Suisses, … Kenmerken: Eenvoudig in gebruik Regelmatig uitlekken van de wrongel Uitlekken met geitenmelk, koemelk en schapenmelk, sojamelk… Beheersing van het droge extract Eenvoudige reiniging, hygiëne gerespecteerd Onze zakken kunnen worden aangeboden met verschillende opties: stangen, koord, specifieke openingen… ze zijn aanpasbaar aan elke kaasmaker Afmetingen 50x100cm of op maat gemaakte afmetingen Functies Uitlekken Beroepen Zuivelbedrijven – Kaasmakerijen...
Portfolio (30)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Affinato in Fieno is een gerijpte kaas, gemaakt van schapenmelk en gerijpt in hooi gedurende 3 maanden. Deze kaas heeft een krachtige en rustieke smaak, waardoor hij perfect is om alleen te genieten of als onderdeel van een kaasplank. De pecorino affinato in fieno is een ambachtelijk product, vervaardigd volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het tot een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Spanje, Malagón
...Geperst kaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, geitenmelk en schapenmelk, met een minimale rijpingsperiode van 9 maanden in extra vierge olijfolie.
Portfolio (8)
Spanje, Badajoz
...100% Manchego schapenmelk kaas, met een natuurlijke geelachtige korst, romig, ivoorkleurig, gekenmerkt door zijn goede aroma en smaak, beschikbaar in verschillende rijpingen.
Portfolio (9)
...Ontdek de uitmuntendheid van onze Schapen gerijpte harde kaas, een waar ambachtelijk meesterwerk. Het heeft een harde pasta met een uniforme kleur, wit of lichtgeel, en een textuur met weinig gaten. Deze kaas wordt geproduceerd volgens een traditionele methode waarbij de wrongel langzaam wordt afgetapt na de stremming van rauwe schapenmelk met 'Cynara Cadunculos' distel. De rijping, die 75 dagen of langer duurt, geeft het een rijke textuur en onmiskenbare smaak. Verken de traditie en authenticiteit in deze uitzonderlijke kaas.
Frankrijk, Esquiule
...Geniet en verras met onze Ossau Iraty schapenkaas, gemaakt door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Deze kaas rijpt 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Aangezien de productie ambachtelijk is, is het gewicht bij benadering. Wij leveren door heel Frankrijk. Wij verkopen ook kazen in gewichten van 1, 2 en 4 kg. Om een bestelling te plaatsen, klik hier: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Voor informatie kunt u ons schrijven: commandebalaka@gmail.com ...
Portfolio (8)
Nuova Commerciale Siciliana s.r.l. verfijnt, verhandelt en distribueert voedsel en wijn sinds 1979. In de afgelopen 35 jaar heeft het bedrijf een compleet scala aan diensten ontwikkeld, op maat gemaakt volgens de behoeften van de Hospitality, HORECA en Voedsel- en Wijnsectoren. Het richt zich op de eigenaren en managers van restaurants, delicatessenwinkels en winkels met typische producten, pubs, ...
Bijpassende producten
Siciliaanse Kaas
Siciliaanse Kaas
Portfolio (1)
Spanje, Madrid
... zeer hoge kwaliteit oplevert. Daarom is de natuur de oorsprong van de kwaliteit van al onze kazen. Variëteiten: Gerijpte mengkaas (V-C-O) Halfgerijpte mengkaas (V-C-O) Kaas gemaakt van schapenmelk Gerijpte schapenkaas Reserve schapenkaas Mini halfgerijpte schapenkaas Mini halfgerijpte mengkaas (V-O)...
Griekenland, Eleftherio
...Feta (Grieks Φέτα, féta, "schijf") is een in zoutwater geweekte witte kaas die in Griekenland wordt gemaakt van schapenmelk of van een mengsel van schapen- en geitenmelk. Het is een kruimelige, gerijpte kaas, die meestal in blokken wordt geproduceerd en een licht korrelige textuur heeft.
Portfolio (2)
Spanje, Legasa
...Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk. Natuurlijke korst van inheemse schimmels uit Bertiz, die de kaas beschermen en een onmiskenbare romigheid geven. Internationale prijzen: 2023 Mondial du Fromage Tours - Gouden medaille 2023 Superior Taste Awards - 2 sterren 2023 Frankfurt International Trophy - Grote gouden medaille 2022-2023 World Cheese Awards - Gouden medaille 2022 Cincho Cheese Awards - Gouden medaille...
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Een typische kaas uit het midden-zuiden van Italië en de eilanden, gemaakt van volle schapenmelk, vers en gestremd met plantaardige of dierlijke stremsel (lam of geit), gezouten en aromatisch als hij enkele maanden gerijpt is, met een kenmerkende pittige smaak als de rijping langer was; Verschillende variëteiten beschikbaar: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano en pecorino Sicilien.
Portfolio (9)
Spanje, Totanes
...% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk. Het wordt het hele jaar door geproduceerd. We onderscheiden de halfgerijpte van de gerijpte kaas op basis van de rijpingsperiode. De eerste heeft een rijpingsperiode van één tot drie maanden, geperste pasta, compacte massa maar niet gesloten, met kleine holtes door het hele snijvlak en een strogele kleur op een ivoorkleurige achtergrond, als gevolg van de mix van de...
Portfolio (6)
Finland, Turku
...Ingrediënten Gepasteuriseerde Melk, Volterra Zout, Stremsel, Melkzuurfermenten Melk Herkomst Maremma Schapenmelk Volume: 150g (±10%)...
Portfolio (177)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Tarwemeel van Franse oorsprong, boter, tarwe-dreche, 14,32% roquefort (rauwe schapenmelk, zout, stremsel, melkzuurbacteriën, penicillium roqueforti), zout, 0,22% tijm. Voedingswaarden per 100g: Energie 1999 Kj, 480 Kcal, vetten 34g, waarvan verzadigde vetzuren 24g, koolhydraten 36g, waarvan suikers 0,9g, eiwitten 7,6g, zout 0,68g.
Portfolio (109)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Frankrijk, Biguglia
...) = 4.7 koolhydraten (g) = 31.4 waarvan suikers (g) = 31.4 eiwitten (g) = 5.4 zout (g) = 0.4 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Brocciu 37.3% (wei van schapenmelk, zout), volle melk 37.3%, suiker, glucose, citroen 0.2% Netto gewicht: 100 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Pecorino Kaas Gerijpt "Riserva" van Boffard De "Riserva" kaas is een rijpe kaas die wordt geproduceerd met 100% rauwe schapenmelk, volgens de oude Castiliaanse traditie. Het rijpingsproces, dat streng gecontroleerd wordt, duurt minimaal 8 maanden (voor een product van 3 kg) of 4 maanden (voor een van 1 kg), gedurende welke tijd de kazen 3 keer uit het magazijn worden gehaald om te worden...
Portfolio (10)
Spanje, Fresno De La Vega (león)
...Kaas gemaakt in het zuiden van de provincie León van schapenmelk, verkrijgbaar in VEROUDE, GEREIFTE, SEMI-GEREIFTE en ZACHTE varianten. Verkrijgbaar in eenheden van 1 kg of 3 kg vacuüm verpakt. We bieden ook geitenkaas en een mix van schapen- en koemelk kaas aan.
Frankrijk, Hélette
...-schapenmelk, schapenkaas, schapenkaas met Espelette-peper, kaas van geiten-schapenmelk, schapenkaas AOP Ossau-Iraty van rauwe melk gewreven met Espelette-peper, geitenkaas. Het Huis Agour biedt hele kazen, halve kazen, porties en in plakken gesneden kazen aan.
... beste supermarkten en hypermarkten in Portugal, en in de ongeveer 30 landen waar LACTOVIL, samen met zijn partners, zijn kazen exporteert, waardoor ze op verschillende plekken ter wereld op uw tafel kunnen komen. Waarden zoals Innovatie, Kwaliteit, Ambitie, Uitmuntendheid en Serieuze zijn dagelijks aanwezig in dit bedrijf, wat resulteert in kazen van uitstekende kwaliteit en verfijnde smaak. Beste kaas van Portugal.
Spanje, Madridejos
Wij zijn gevestigd in Madridejos (Toledo - SPANJE), in het hart van La Mancha. In een strategische locatie omringd door uitstekende weiden en in de wieg van de manchego kaas. Momenteel verzamelen we schapenmelk van meer dan 50 geselecteerde veehouderijen. We produceren verschillende soorten kaas, afhankelijk van de rijping. We distribueren door heel Spanje, maar onze grootste verkoop richt zich...
België, Acremont
De schapenboerderij Acremont is gespecialiseerd in de fokkerij van melkgevende schapen. Ze biedt een breed scala aan producten aan: rauwe schapenmelk, natuurlijke yoghurt, fruityoghurt, drinkyoghurt, tzatziki, verse kaas, verse kaas met bieslook, schapenmelk crottin, ricotta, wei, fetarella, vanillepudding, rijst met melk, melkjam, schapenkaas gouda, lam, bècherin, blauw van Scailton, ijs, schapenvlees, zeep,… Voor uw recepties, desserts en kaasgerechten kunnen we kaasplanken voorbereiden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play