Polen, Warszawa, Poland
...Natriumchloride is een anorganische chemische verbinding uit de groep van de chloriden, een zout van zoutzuur en natrium. Het is de belangrijkste component van tafelzout, kookzout en strooizout. Het technologische proces voor het verkrijgen van zout door te koken omvat de thermische verdamping van zeewater en de kristallisatie van zout uit dit water. In de natuur komt het voor als een...
Portfolio (278)
Polen, Brzozów
... een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde &nbsp; <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
Portfolio (781)
Polen, Warsaw
...Geraffineerde zonnebloemolie wordt traditioneel aanbevolen voor het frituren en koken van gerechten die langdurige verhitting vereisen, omdat het vrij is van ongewenste stoffen dankzij de hoogste graad van zuivering. === Kwaliteit === 100% Geraffineerde zonnebloemolie, KLASS P === Samenstelling === Voedingsinformatie per 100g: -Energie waarde: 3696 kJ (899 kcal) -Totaal vet: 99.9g -Verzadigd...
Portfolio (6)
Een hoge concentratie zout, calcium en magnesium zorgt ervoor dat het water uit het stadswaternet hard is. Bovendien verslechtert het gebruikte chloor de smaak en geur ervan. Aan de andere kant heeft water uit een eigen waterbron, zoals een diepe put, een hoge concentratie ijzer, mangaan en ammoniak. Dit water is niet geschikt voor directe consumptie zonder het eerst te koken. Om het te...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play