Frankrijk, Arengosse
...-pepermix Tijm Gebruik : Marineer : Voeg toe aan uw marinades voor vlees en vis voor een krachtige smaak. Kruiden : Perfect om te strooien over gegrilde groenten, geroosterde aardappelen of salades. Koken : Gebruik tijdens het koken om een unieke smaak aan uw gerechten te geven. Netto gewicht : 250g Verpakking : Zak van 250g Bewaring : Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht om de kwaliteit en intensiteit van de aroma's te behouden. Ideaal voor : Barbecues Grillgerechten Stoofschotels en soepen Gestoofde gerechten Referentie:SELFOUVRAC250...
Portfolio (200)
Frankrijk, Gonesse
... microbiologie. Met een netto gewicht van 180 g per UVC zijn deze brickbladen verpakt in plastic folie met paraffinepapier, en zijn ze beschikbaar in dozen van 50 UVC. Ze zijn perfect voor professionals in de horeca en liefhebbers van thuis koken die op zoek zijn naar een betrouwbaar en kwaliteitsproduct.
Portfolio (33)
Frankrijk, La Rochelle
...Een voorbeeld van een van de beste creaties van de natuur, dit zout is bedoeld om "Rauw van de oogst" te worden geconsumeerd. Ons zeezout is onbewerkt, niet gewassen en niet gebleekt, waardoor alle natuurlijke smaken van elk korrel behouden blijven.
Portfolio (91)
Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken: Giet in kokend water 4 tot 6 minuten. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g: Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Vetten Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren 1,67 g 0,58 g Koolhydraten - Koolhydraten Suikers - Suikers 67,82 g 1,21 g Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout 0 g Ean13:3701511702328 Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Ostwald
...biologisch en ambachtelijk! Je zult verliefd worden op onze gemilli-vormige pasta! En voor een heerlijk krokante textuur, kies voor al dente koken. Gebruikstips: breng het water aan de kook, snelle kooktijd van 3/4 minuten om de kwaliteit van de voedingsstoffen te behouden, serveer koud of warm. Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten...
Portfolio (12)
Frankrijk, Lalinde
...Ontworpen en geproduceerd in de regio Nantes, vervaardigd uit roestvrij staal om het snijden van vlees na het koken te vergemakkelijken. De basis van beukenhout, geleverd in ruwe staat voor een presentatie op tafel met bakjes voor zout en peper, wordt vervaardigd door werknemers met een handicap binnen een ESAT. Het geheel wordt zorgvuldig gepresenteerd in een elegante kraftdoos, samengesteld...
Portfolio (50)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Zonder voor te koken, breng eenvoudig de Pizzaprêt’ saus aan op het deeg. Voeg naar smaak zwarte olijven, ansjovisfilets, kaas of ham toe en bak in een hete oven. Ingrediënten tomaten (88%), uien (5%), suiker, olijfolie (1%), zonnebloemolie, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kruiden, specerijen.
Portfolio (142)
Frankrijk, Levallois Perret
... voor het koken. De voordelen van Vlees Specerijen: Tonifiërend en anti-infectieus, antibacterieel. Rijk aan vitamine. Antioxidant, ontstekingsremmend, het bevordert de spijsvertering. Een uitstekende bron van ijzer, magnesium, eiwitten, mangaan, mineralen, koper, enz.
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play