Polen, Brzozów
...Agavesiroop is 30% zoeter dan suiker. Aan de andere kant zorgt het hoge fructosegehalte en de aanwezigheid van glucose ervoor dat het een lagere glycemische index heeft (15-30 GI) dan witte suiker (sucrose). Echter, de calorische waarde is vergelijkbaar. In 100 gram vinden we ongeveer 310 calorieën (1 eetlepel is ongeveer 50 calorieën). Na consumptie van de siroop zal het glucose-niveau in het...
Portfolio (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Dextrose (d-glucose) is een eenvoudige suiker, verkregen onder industriële omstandigheden uit zetmeel door middel van zure of enzymatische hydrolyse. Dextrose is een witte poeder met een kristallijne structuur en zonder geur. Dextrose is populair in verschillende segmenten van de voedselproductie, omdat het het aroma en de smaak verbetert, evenals een verfrissend gevoel. In fermentatieproducten wordt dextrose gebruikt als koolstofbron en drager. In de vleesindustrie zorgt dextrose voor een betere verspreiding van zout en nitraat in bewerkt vlees.
Portfolio (278)
Polen, Opalin
... verhogen, de hoeveelheid glucose die door de lever wordt geproduceerd te verminderen en de maaglediging te vertragen, wat helpt bij het beheersen van de eetlust en voedselinname. Dosering: Eenmaal per week Mechanisme: Dubbele werking Ondersteuning: Uitgebreid...
Portfolio (231)
Polen, Warszawa
...BAKETY ENZYMEN: Cellulases EC 3.2.1.4 EC amylases 3.2.1.1 Glucose oxidase Lipases EC 3.1.1.3 Lipoxygenase Protease EC 3.4.21.112 Transglutaminase ZUIVEL ENZYMEN: Chymosine EC 3.4.23.4 Lactase EC 3.2.1.23. Lipases EC 3.1.1.3 Pepsine EC 3.4.23.1...
Portfolio (22)
Polen, Wrocław
...Ingrediënten: glucose-fructosestroop, chocolade 25% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, plantaardige vetten (palm), melkvet, emulgatoren: lecithine (soja) en E 476; aroma), suiker, water, plantaardig vet (palmvet, gedeeltelijk gehard palmvet, emulgator: E471), magere melkpoeder, gelatineer middel: agar, hoog schuim albumine (eiwit, stabilisator: E 1505), conserveermiddel: kaliumsorbaat, zuurgraadregelaar: citroenzuur, aroma: ethylvanilline, zout, kleurstof: caroteen. Kan sesam bevatten. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Cacaidelen in chocolade: 40,5%. Set: Folklore...
Portfolio (179)
...Natamycine E235 (pimaricine) is een voedseladditief, namelijk een antifungale conserveermiddel, dat een breed en effectief effect heeft. Het remt niet alleen de groei van verschillende vormen en gisten, maar ook de productie van hun toxine. Commerciële natamycine bevat meestal 50% van de werkzame stof, zoals natamycine 50% in glucose, natamycine 50% in NaCl, natamycine 50% in lactose, natamycine 95%. Natamycine wordt veel gebruikt in zuivelproducten, vleesproducten, dranken en kaasproductie. Verpakkingstype: 0,5 kg plastic pot of 1 kg aluminium zak - in kartonnen doos. CAS Nr. 7681-93-8...
Portfolio (3)
... activiteiten uitgebreid met de verpakking en verkoop van glucose-siroop en de productie en distributie van verschillende soorten voedsel voor bijen. Momenteel voorzien we de grootste groothandels in de voedingsindustrie in Polen en Europa, via welke we duizenden bakkers en patissiers bereiken die ons merk vertrouwen. We werken ook samen met toonaangevende industriële producenten; onze producten zijn te vinden in veel populaire producten die op Poolse en Europese tafels worden geserveerd. We breiden ons aanbod voortdurend uit – meer informatie is te vinden in het tabblad Nieuws.
Polen, Opole Lubelskie
...De krówki die door ons worden geproduceerd, worden nog steeds gemaakt volgens het oude recept op basis van melk van de hoogste kwaliteit, room, suiker en glucose-siroop. Het verkrijgen van een verfijnde smaak en de kenmerkende 'traan' binnenin het snoepje vereist, naast natuurlijke grondstoffen, veel arbeidsintensievere processen bij het koken van de melkachtige massa, handmatig snijden en...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play