Oostenrijk, Wien
... productieproces en de toevoeging van suiker. Hierdoor ontstaat zijn unieke romige consistentie en de zoet-milde smaak. Onze Kremser mosterd wordt bijzonder graag gegeten bij Käsekrainer, bratwursten, leberkäse of blunze. Ook bij een stevige Brettl-Jause past onze Kremser mosterd uitstekend. Veel bekende zachte en harde kazen krijgen met Ramsa Kremser mosterd bovendien een heel speciale toets. Vermelding: Vegan...
Portfolio (8)
Spanje, Granada
... combinaties: Geschikt voor zeevruchten, witte vis, zachte vleeswaren, gekookte vleeswaren, verse kazen, enz. Beschermde Oorsprongsbenaming Kwaliteitswijn uit Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau, waardoor het behoort tot het Hoge Andalusië. De productieprocessen combineren de Spaanse traditie met de nieuwste technologische vooruitgangen, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken.
Portfolio (5)
Frankrijk, Geispolsheim
...De nasmaak is langdurig met weelderige bessen- en granaatappelsmaak. NRAN is een verfrissende cocktailwijn die licht gekoeld wordt geserveerd. Het wordt aanbevolen om NRAN te drinken bij zachte kazen, fruit en dessert.
Portfolio (138)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Jarnac
... achtergrond. Probeer het met deze twee soorten glazen, het verschil zal duidelijk zijn. Combinatie met gerechten: De aroma's en geuren van Courvoisier Napoléon passen perfect bij sterke kazen zoals Parmezaan of lichtere zoals Beaufort of Gruyère. BELONINGEN DOUBLE GOUDE MEDAILLE San Francisco International Wine Competition 2007 ZILVEREN MEDAILLE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Finland, Turku
...De Cinerino wordt elk jaar aantrekkelijker met zijn aroma's van honing, witte bloemen en citrusvruchten van zeldzame aantrekkingskracht. In de mond is hij rijk, rond, soepel en heeft hij een uitzonderlijke frisheid. Perfect bij voorgerechten, maar ook goed te combineren met vis, oesters en risotto. Heerlijk bij zachte, dooraderde kazen. Volume: 750ml...
Portfolio (177)
ufs.country_names.RU, Kolomna
... harde kazen, ijs, charlotte of strudel. *Alle nuttige eigenschappen van honing blijven behouden, aangezien het temperatuurregime strikt wordt gecontroleerd. Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum...
Portfolio (47)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... tonen van groene appel en citrus aanwezig, wat zorgt voor een mooie sensatie van genot. Een smakelijke wijn, zeer goed in balans, die perfect past bij zeevruchten, vis en kazen. Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 70% Sauvignon, 20% Sémillon, 10% Muscadelle AOC: Entre-deux-mers Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 203 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
...een selectie van verschillende vormen voor verse en zachte kazen met een afvoermat en een recept voor verse kaas...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
...Bouche superbe entrée en bouche ample et caressante. De wijn begint te smelten, fascinerend door de klasse van zijn textuur. Complexe smaken van geconserveerd wit fruit, specerijen. Lange, zachte finale, zonder slappe tonen, met noten van kastanjekonfituur. Accord met wijn: foie gras rauw of micuit, coquilles Saint-Jacques, oesters, harde kazen of blauwe kazen. Œil: kleur goudgeel Nez: intens...
Portfolio (190)
...Het Rock 18 model is in staat om elke soort kaas te snijden, of het nu gaat om harde, halfharde of zachte kazen. Het is uitgerust met: • Speciale snijbladen voor "rock" snijden: voor resultaten die vergelijkbaar zijn met handmatig snijden. Het oppervlak van het product blijft ruw. • Glad snijbladen: voor elke soort halfharde en zachte kaas. De afmetingen zijn compact en passen goed in kleine en...
Portfolio (47)
Duitsland, Lennestadt
Turkije, Istanbul
... voor je voorbereid, die sauzen, kazen en ingrediënten samenbrengt en het huishouden betovert met zijn geur. We wedden dat iedereen deze pizza geweldig zal vinden. Deze heerlijke pizza, versierd met rundvleesworst, tomaten, paprika's, maïs en olijven, is een smaak waar iedereen van zeventig tot zeventig gretig op wacht om te worden gebakken!
Portfolio (8)
Frankrijk, Ham
... geeft. Deze kant-en-klare vinaigrette is perfect om uw diverse salades, rauwkost en zomerse gerechten op smaak te brengen. De subtiele balans van smaken past harmonieus bij een verscheidenheid aan ingrediënten, zoals verse groenten, groene salades, kazen en gevogelte. Schud de fles goed voor gebruik om de ingrediënten goed te mengen en alle smaken vrij te geven. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. De vinaigrette La Picarde is bereid met hoogwaardige ingrediënten, afkomstig uit de biologische landbouw. Referentie: AR805811 Inhoud: 250ml...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
... of 3 weken in thermoregelbare tanks bij ongeveer 25°C. Verouderd in eiken vaten gedurende 18 maanden. Wijn kan 8-10 jaar bewaard worden. PROEFNOTITIES Diepe rode kleur, intense neus en zeer fijne aroma's van rode vruchten, zachte tannines met een mooie lengte. Voedselcombinatie: u zult onze Bandol rode wijn bijzonder waarderen bij wild, stoofschotels, kazen… Ideale serveertemperatuur: van 16° tot 18°C. Open 1 tot 2 uur voor het proeven.
Portfolio (46)
Italië, Dorgali
...rozemarijn met tonen van rood fruit en bessen, maraska en mirte, vergezeld van een vleugje specerijtonen die voortkomen uit de rijping in Franse eiken vaten. In de mond is de warme aanzet gevolgd door een belangrijke frisheid, een uitgesproken zoutheid en een elegante tannine, die goed samengaan in de zachte en fluweelachtige structuur. Goede intensiteit en persistentie. Atha Ruja past goed bij halfharde kazen van gemiddelde intensiteit, smaakvolle vleeswaren en gerechten met rood vlees van gemiddelde structuur, geroosterd vlees en wild.
Portfolio (5)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Spanje, Lanjarón (granada)
... geur (de laatste neemt toe in de retronasale geur). De smaak is zoet, met lichte zure en zoute tonen. Het heeft een lage viscositeit en een iets hoge vochtigheid. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de avocado een teeltplant uit Amerika is, er in de tropische kust van Granada grote uitgestrektheden van deze teelt te vinden zijn. Dit type honing past zeer goed bij gerechten van gezouten kabeljauw, gebraden en vervolgens gestoofde lamsvlees met een kruidenmengsel, gebraden varkensvlees of met ijs en kazen, vooral met niet te sterke geitenkazen, zoals verse, zachte of zelfs halfgerijpte.
Portfolio (6)
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Nederland, Alphen
DeJong Cheese produceert sinds 1995 verse en zachte kazen op basis van koe -en geitenmelk. Volgens traditioneel recept vervaardigen wij de lekkerste verse en zachte kazen in verschillende smaken en gewichten. We bieden een breed assortiment in Retail-concepten en Foodservice producten met verse roomkazen en geitenkaasrollen, verkruimelde kaas, heerlijke smeerbare kazen en geitenkazen. Daarnaast...
Spanje, La Lastrilla
... met andere allergenen, dus er is geen kans op kruisbesmetting. Onze vegan kazen zijn verdeeld in 4 variëteiten: - Originele Kaas - heeft een heerlijke smaak van zachte, halfgerijpte kaas, het resultaat van het ambachtelijke productie- en rijpingsproces. - Rookkaas - ondergaat een natuurlijk rookproces met verschillende houtsoorten om een zeer kenmerkende smaak te geven. - Truffelkaas - zijn...
Italië, Giavera Del Montello
Wij produceren en distribueren de lijn van verse kazen NONNO NANNI, waarvan de belangrijkste producten stracchino zijn, in de klassieke versie en in de varianten stracchino met yoghurt en stracchino met probiotische fermenten. De productlijn wordt aangevuld met squaquerello, robiola, ook beschikbaar in de lactosevrije versie en geitenrobiola, primosale, fior di stracchino, een zachte specialiteit...
België, Herve
De kaasfabriek Herve Société heeft ervoor gekozen om een brede expertise te ontwikkelen in de vervaardiging van kazen. Zachte kazen met gewassen of bloeiende korst, blauwe kazen of halfharde kazen, als we deze mogelijkheden combineren met verschillende formaten, texturen en maatwerk rijpingen, wordt een breed scala aan mogelijkheden aangeboden. Dankzij deze expertise in combinatie met een...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
Oekraïne, Kurylivka
Onze geiten hebben het hele jaar door toegang tot de wei. Vers gras en hooi van onze weilanden vormen het natuurlijke basisvoer voor onze geiten. En wie goed eet, kan ook veel lekkere melk geven. In onze eigen kaasmakerij produceren we meer dan 20 soorten zachte en harde kazen. Maar onze speciale specialiteit is natuurzeep van geitenboter. We ontvangen graag gasten bij ons. Hier zorgen we voor ervaring en ontspanning. Een bezoek is de moeite waard voor jong en oud! We spreken Duits, Engels en Russisch...
Portfolio (3)
Frankrijk, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Kaasproducent. Het familiebedrijf Chavegrand verzamelt zijn melk van 135 lokale melkveehouders van koeien en 20 lokale melkveehouders van geiten. Het is gespecialiseerd in de productie van zachte kazen zoals camemberts, coulommiers en bries. We werken voornamelijk voor private labels en produceren meer dan 8000 ton kaas per jaar. We passen onze productie aan uw behoeften aan op het...
België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play