Griekenland, Eleftherio
... voedselveiligheid en al zijn producten zijn van uitstekende kwaliteit. We produceren het volledige assortiment zachte kazen: Feta, Geitenkaas, Lichte geiten- en schapenkaas 12%, Witte kaas (delicatesse), Anthotyros, Boter, Mizithra en vele anderen. Onze producten zijn beschikbaar op zowel de Griekse markt als op markten in het buitenland.
Portfolio (2)
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
Frankrijk, Rennes
...bladerdeegboter, winterboter, maar ook melkpoeders: magere melkpoeder, halfvolle melkpoeder, karnemelkpoeder, babyvoeding melkpoeder. Het productassortiment van FIT is enorm en zorgt voor grote tevredenheid: eiwitisolaten, melkmineralen, eiwithydrolysaten, melkproteïne, lactoferrines, caseïnaat en geformuleerde producten. Al deze producten worden gebruikt voor gewichtsbeheer, sportvoeding, gezondheid en welzijn, evenals babyvoeding. FIT biedt kazen aan: cheddar, emmental, edam, gouda, gruyère, mozzarella en kwark.
Italië, Cornegliano Laudense
... aan alle productiebehoeften voldoen voor zachte kazen, gerijpte kazen, gesponnen pasta's en gefermenteerde melk; daarnaast promoot en levert het kweekmedia, natuurlijke stremsel, polymeren en voedingsadditieven.
Verenigd Koninkrijk, Leighton Buzzard
... biologische melk - Gezoete gecondenseerde melk om te voldoen aan de vraag naar een kwaliteitsproduct in zak-in-doos verpakking - Yoghurt voor gebruik in fruitsmoothies Productassortiment: - Boter - Kaas - Room - Gefermenteerde producten - Vla - Geëvaporeerde melk - Biologisch - Poeders - Zachte kazen - Gezoete gecondenseerde melk...
Italië, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi is gespecialiseerd in de rijping en portionering van Italiaanse kazen en meer. Wij kunnen een compleet pakket van kazen leveren: Grana Padano Dop en Parmigiano Reggiano Dop in verschillende rijpingen, porties en geraspte vormen. Veel Italiaanse DOP's: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, Zwitserse kazen, harde kazen, zachte kazen, geiten- en schapenkaas, Provoloni, jonge, semi- en supergerijpte melk kazen.
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Italië, Montanaso Lombardo
... volledige melkverwerkingscyclus van ontvangst tot eindproduct, met bijzondere aandacht voor de UHT STERIPLAK-lijnen, yoghurtproductielijnen en kaasproductielijnen voor zachte, harde, filata en ricotta kazen. - Voorbereidings-, meng- en thermische behandelingslijnen voor dranken zoals vruchtensappen, wijn, honing en isotone dranken. - De verwerking van sojamelk. SORDI, een bedrijf dat in staat is om knowhow en geavanceerde technologieën in de voedingssector te bieden, is ook een engineeringbedrijf dat gedeeltelijke of complete turnkey-installaties ontwerpt en realiseert in elke uithoek van de wereld.
Frankrijk, Cleron
Het zijn zijn zachte kazen zoals de Morbier AOC en zijn 12 variëteiten Raclette die de reputatie van kaasmakerij Jean Perrin maken. Daarnaast innoveert het bedrijf met de presentatie van een compleet assortiment zachte kazen en aromatische verse kazen Val de Loué, afkomstig uit de natuurlijke vlasindustrie en bijzonder rijk aan omega 3. Nieuwigheden: Fondue Grill, Ecorce Grill: twee zachte kazen...
Spanje, Sevilla
...- Polen, bijenpollen, mosterd met honing, - In honing geconserveerd fruit, - Patés van Iberische varkens, - Gepersonaliseerde producten zoals oliën, likeuren, enz., - Cadeaumappen, - Voedselbereidingen zoals stierenstaartworst, varkenspootworst, tonijnworst en andere bereidingen, - Ongepasteuriseerde geitenkaas van rauwe melk, - Zachte kazen, gerijpte kazen van zowel schapen- als geitenmelk...
Spanje, Daimiel
Ambachtelijke kaasmakerij gelegen op 15 km van Daimiel (Ciudad Real). De kazen van Zacatena zijn zeer gewaardeerd door allerlei mensen, met bijzonder succes zowel in de horeca als bij het gezinsverbruik, van kinderen tot volwassenen. We hebben gerijpte, halfgerijpte en zachte schapenkaas.
België, Wervik
... karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt! ...
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Italië, Zugliano
Productie van harde kaas, snijkaas, Kashkaval, geraspte kaas, zachte kaas, Camembert, Brie, evenals convenience-producten (gebakken Camembert e.d.) voor de detailhandel, grootverbruik, horeca, ook in biologische kwaliteit. Modernste productiefaciliteiten, eigen laboratorium, wereldwijde export. Dagelijks wordt ongeveer 1 miljoen kg melk verwerkt.
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Hongarije, Dombovar
... plaats in onze kleinschalige onderneming met unieke apparatuur, waar de constante kwaliteitsbewaking door geschikte faciliteiten wordt gewaarborgd. Momenteel produceren we natuur-, verschillende pittige en gerookte, halfzachte kazen, uitsluitend van geitenmelk! Tijdens de productie van onze producten houden we steeds de kwaliteit en de hoge smaakwaarde in het oog. We raden u aan om onze producten bijvoorbeeld te proeven met een gedroogde pruim en een glas goede wijn! Smaakvolle rauwe melk, kaas melk en Capella geitenkaas altijd in de beste kwaliteit!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play