Italië, Casoria
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
...In deze kruidenmix zijn de ingrediënten geselecteerd zodat het vlees op de grill ongelooflijk geurige en sappige smaken heeft. Meng de kruiden met olijfolie, laat de saus trekken en bestrijk vervolgens elk stuk vlees met de resulterende saus. Leg de steak op een rooster en bak deze 5-7 minuten. Om het vlees sappig te houden, wordt aangeraden het tijdens het bakproces niet aan te raken en het...
Portfolio (178)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Guenange
...Wilt u een saus die uw witte vlees, zeevruchten of zelfs uw eieren begeleidt? Deze Jalapeño-saus is mild maar pittig, zuur en lichtzoet, aangenaam versterkt door een scheut rum die de nodige karakter toevoegt. Een mix van verse Jalapeño-pepers en verse paprika's, zodat u optimaal kunt genieten van de smaken van deze laatste. De citroen voegt de citrusnoot toe die perfect samengaat met de Jalapeño...
Portfolio (98)
Duitsland, München
...Bandnudels kunnen worden geserveerd met kaas, spinazie, vlees en vegetarische sauzen. Door de verscheidenheid aan soorten kan iedereen de juiste keuze maken. Product bevat: 1250 g Energie: 1444.45 kJ / 345 kcal Vetten: 1.8 g waarvan verzadigde vetzuren: 0.5 g Koolhydraten: 67 g waarvan suikers: 3 g Eiwit: 13 g Zout: 0.1 g Vezels: 8 g Gewicht: 1250 g Afmetingen: 40 × 26 × 16 cm Allergenen: Glutenbevattende granen, Zonder ei Kooktijd: ca. 8-10 minuten Herkomstland: Bosnië en Herzegovina Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
...Het origineel, Hela Curry Specerij Ketchup scherp, 800ml, Glutenvrij, Lactosevrij - Curry Specerij Ketchup scherp, 800ml Het hoge percentage van vele geselecteerde specerijen en kruiden maakt de onnavolgbare smaak van ons origineel. Perfect bij friet, curryworst, gegrild vlees en worstjes. Past ook zeer goed bij rijstgerechten of pasta en is uitstekend geschikt voor marineren en het verfijnen...
Portfolio (91)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Italië, Palagonia
...Kippenvleugels in vleermuis saus, oorsprong Italië. Voor informatie en prijzen kunt u ons per e-mail contacteren. Mogelijkheid voor op maat gemaakte offertes.
Portfolio (55)
Frankrijk, La Jaille Yvon
... kunt ze vervolgens toevoegen aan een saus of een ander recept. Onze + MCÖ: Geen toegevoegde suikers Geen toegevoegde zouten Zonder fyto-oestrogenen Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.) Formaat: 200g (10 tot 12 stuks) Verpakking: Vers...
Portfolio (5)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Groene en zwarte olijvenpaté met tomaten. ingrediënten : Groene en zwarte olijven 54%, tomatenpulp 27%, olijfolie en dubbele tomatenconcentraat 8%, kappertjes, uien, basilicum, ansjoviscrème, zout. Gebruik : Deze tapenade kan worden gebruikt met pasta, pizza of als bijgerecht bij groenten, verwerkt in een saus, of als bijgerecht bij groenten, vis of wit vlees. Gemengd met een vinaigrette is het een originele en innovatieve manier om een salade te begeleiden. Glazen pot 180gr...
Portfolio (198)
Verenigd Koninkrijk, Stoke On Trent Tunstall
... “Tagliatelle” 500g 1 pak verse pasta “Fusilli Napoletani” 500g Totaal aantal pakketten per doos: 12 Totaal gewicht: 4,5 Kg Geschatte levertijd: 14 dagen na bestelling Producten van hoge kwaliteit om de klant een uitstekend product te bieden. De grondstoffen worden zorgvuldig gekozen om de pasta altijd optimaal te maken. Deze producten zijn goed met elke kruidenmix: de vullingen in het deeg zijn aanpasbaar aan elke saus.
Portfolio (3)
... mensen bijvoorbeeld groenten en vlees als vulling, terwijl in sommige noordelijke gebieden in plaats daarvan rode bonenpasta wordt gebruikt. In Maleisië en Singapore worden loempia's popiah genoemd. Binnenin de popiah zit saus, groenten en garnering. De korst wordt eerst bedekt met zoete of pittige saus, waarna de ingrediënten worden toegevoegd. Loempia's zijn ook een populair gerecht in Vietnam...
Portfolio (50)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
...Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. Chakalaka is een traditionele Afrikaanse saus en een van de bekendste gerechten uit deze keuken. Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. De basis is een rode curry met veel extra ui en knoflook. Probeer...
Portfolio (15)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...De mierikswortelsaus is een kant-en-klare saus die bedoeld is om verwarmd te worden. Het geeft een aangename pittige en peperige smaak aan al uw bereidingen met vlees, vis of zelfs groenten. Rijk aan vitamine C, wordt de mierikswortel bereid uit een Franse wortel die in de Elzas wordt geteeld en handmatig wordt geschild. Ingrediënten: Water, mierikswortelwortels, zonnebloemolie, melk, azijn, tarwevezel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumsulfiet.
Portfolio (80)
Finland, Turku
...Typisch Voor Deze Druivensoort, Tot Vlierbloesem, Witte En Gele Vruchten, En Lychee.","Variety":"100% Vermentino","Appearance":"Helder Strogeel Met Licht Groene Accenten","Food Pairing":"Pasta Met Witte Saus, Vis, Wit Vlees"}...
Portfolio (177)
... verfijnd worden met passende kruidenoliën. Curry – De jackfruit wordt gecombineerd met een licht pittige, romige saus. Hier past de Lotao Wizard of Laos rijst uitstekend bij. Teriyaki – De donkere, pittige teriyaki-saus harmoniseert perfect met het donkere jackfruitvlees en laat de jackfruit eruitzien als donker, stevig rundvlees. NIEUW: Goulash - Jonge jackfruitstukjes in een pittige saus in goulashstijl met tomaat, ui en paprika. Het product is verpakt in zakken van 200 gram. Goede houdbaarheid en de beste producteigenschappen zijn gegarandeerd.
Portfolio (10)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Auxerre
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Frankrijk, Gennevilliers
...Verhoog uw gerechten en verras uw dierbaren met de mangochutney van Maison Nialé. Onze chutney is een zoetzure saus gemaakt van fruit of groenten die in azijn zijn geconserveerd. Afhankelijk van de smaak wordt het gegeten als bijgerecht bij vlees, als dessert op een taart of zelfs gesmeerd op een toast. Met zijn subtiele fruitige smaak biedt deze mangochutney uit Mali u de mogelijkheid om zoet en zout in uw gerechten te combineren, voor een geslaagd brunch of zomerdiner. Glazen pot van 190 ml. Inhoud: 190 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Het is het equivalent van een grand cru op muscadet. Blind geproefd, roept de lange rijping op lie de mooie, goed gemaakte Bourgogne Blanc op. Ideaal als aperitief, deze grote wijn uit de Loire past perfect bij alle visgerechten met saus, wit vlees en zal ook goed samengaan met foie gras. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoort: 100% Melon de Bourgogne Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Jaargang: 2017...
Portfolio (100)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
... een pasta-bite. We gebruiken graserwten en erwtmeel die worden geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. "• Begeleidt een uitzonderlijk geroosterd vlees of vis. • Het is gewoon één hoofdmaaltijd met tomatensaus of witte saus en champignons. • Het kan ook een hoofdingrediënt zijn van een koude salade met groenten. • Ideaal voor veganisten • Ideaal voor kinderen...
Portfolio (3)
Spanje, Murcia
...De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
Portfolio (178)
Frankrijk, Ham
...Basilicum in vlokken is een geliefde specerij vanwege zijn frisse smaak en betoverende geur. Verkregen uit basilicum Ocimum basilicum L., voegt dit biologische en Ecocert-gecertificeerde product een kenmerkende smaak toe aan uw recepten. Veelzijdig, het past perfect bij tomaten, aubergines, champignons, vis, wit vlees en zelfs aardbeien en citroenen. Vooral gebruikt in de beroemde pesto-saus...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play