Martinique, Rivière-Pilote
...Honingazijn geeft een harmonieuze toets aan uw marinades en salades. Alleen gebruikt (bijvoorbeeld op asperges), gecombineerd met gerookte eendenborst (samen met ongeraffineerde pijnboompitolie) en andere gerookte vleessoorten. Kan ook gebruikt worden in desserts (natuurtaart met 'brouillade' van sinaasappel) of voor het deglaceren van lever. 100% natuurlijk: zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's.
Portfolio (31)
Bulgarije, Sofia
... een romigere textuur kun je een traditionele bamboe theeborstel gebruiken of een lepel, een kleine metalen garde of een elektrische melkopschuimer. Matchapoeder kan worden gemengd met andere theeën, shakes en dranken. Het is geschikt voor het bereiden van verschillende desserts en sauzen. In plaats van water kan melk (gewone, kokos-, amandelmelk of andere) worden toegevoegd om een matcha latte te maken. Matcha bevat cafeïne, maar minder dan koffie of zwarte thee. Verpakking: 100g, 200g en in bulk.
Portfolio (154)
Frankrijk, Valréas
... eerst de siroop en voeg vervolgens 8 delen van de drank naar keuze toe en meng voordat je serveert. Ideaal in de patisserie om te aromatiseren en een elegante en verfijnde toets aan je desserts toe te voegen.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...yoghurt en topping, smeerkaas en crackers, dessert en dragees). Daarnaast kunnen alle containers, glazen, flessen en andere verpakkingen van zuivelproducten of desserts worden versierd met folies, stickers, tabs, enz. Wij zijn experts in het ontwikkelen van unieke verpakkingsoplossingen.
Portfolio (20)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000014774 Een vleugje solidariteit in uw gebak! Biologische eerlijke chocolade van pure oorsprong São Tomé met fruitige en krachtige accenten die moeiteloos de chocolade mousse en uw andere desserts zal verheffen. INGREDIËNTEN: cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, vanille-extract*. *Agrarische ingrediënten uit de biologische landbouw. Ingrediënten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Saint Paul De Baïse
...de opgeblazen buik verminderen en een verzadigd gevoel creëren. - vitamines, mineralen en sporenelementen om je immuunsysteem te versterken en je fit te voelen! Ze kunnen worden gebruikt zoals alle andere zaden (sesam, pompoen..): als topping op hartige of zoete gerechten (salades, romige soepen, groenten, pasta, fruit, desserts of om je muesli 's ochtends mee te verrijken!). Ze kunnen rauw gegeten worden, maar ook geroosterd gedurende enkele seconden in de pan of gemixt met water om een zelfgemaakte plantaardige drank van hennep te maken!
Portfolio (8)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... tegenwoordig de show steelt van de hele peulen bij de grootste chefs. Het bestaat uit een vakkundig mengsel van vanillebonen en een krachtige bourbon vanilleconcentraat. De vanillebonen die voor de bereiding worden gebruikt, komen uitsluitend uit Madagaskar. Gebruikstips: De supreme vanille is ideaal voor al uw zoete bereidingen: taarten, flan, crèmes, yoghurt, ijs, koekjes, desserts en andere nagerechten, met of zonder bakken.
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Hexham
... faciliteit zonder melkproteïne Sojaolie vrij Geen kunstmatige kleuren, smaken, zoetstoffen Andere voedingsmiddelen of formules moeten worden geconsumeerd voor een compleet dieet zoals voorgeschreven door een zorgprofessional. Om uw bestelling te plaatsen, neem contact op via e-mail: johnryantradingltd007@gmail.com...
Portfolio (10)
Polen, Wrocław
...INGREDIËNTEN: chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), hazelnoten 6%. Bevat hazelnoten. Kan melk en andere noten bevatten. Set: Folklore...
Portfolio (179)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Matte deegpoeder of pollen (droge voedingskleurstof) Velvet KREDA wordt gebruikt voor het kleuren van bepaalde delen van desserts en andere banketproducten. Het kan belangrijke elementen benadrukken, de contouren accentueren of details uitlichten. Het maakt je bloemen of bloemblaadjes van room, chocolade of marsepein er realistischer uitzien. Hoe Velvet poeder (pollen) aan te brengen: 1. Droge...
Portfolio (18)
Duitsland, Schoenebeck
...In tegenstelling tot olie uit groene koffiebonen, is onze biologische koffiebonenolie uit geroosterde bonen niet giftig en verfijnt het desserts, pralines, ijs, taarten of andere zoete en bakwaren. In tegenstelling tot olie uit groene koffiebonen, is onze biologische koffiebonenolie uit geroosterde bonen niet alleen een voedingsmiddel, maar een echt culinair hoogtepunt. Of het nu in desserts is...
Portfolio (143)
Italië, Conegliano
...Kleur: Strogeel met een lichte groenachtige reflectie Neus: Delicate aroma's, fruitige en bloemige noten die doen denken aan rijp exotisch fruit. Smaak: Elegant, met de juiste zachtheid die de lichte zuurheid in balans begeleidt. Opslag en serveren: Flessen moeten worden opgeslagen in een koele, droge omgeving, weg van licht en warmtebronnen. Serveer bij een temperatuur tussen 6-8°C. Een vrij groot tulpvormig glas wordt aanbevolen. Combinaties: Uitstekend na een maaltijd en een perfecte aanvulling voor droge gebakjes, fruittaarten en andere traditionele Italiaanse desserts.
Portfolio (4)
Duitsland, Leipzig
...rijk aan onverzadigde vetzuren en belangrijke eiwitten en essentiële aminozuren ideaal voor het verfijnen van muesli, brood, gebak en andere gerechten of als decoratie op salades, groenten of desserts licht roosteren creëert een unieke nootachtige smaak die veel gerechten een bijzondere toets geeft. Herkomst: Duitsland Productie: Made in Germany Ingrediënten: Hennepzaad uit gecontroleerde biologische teelt; gepeld Inhoud: 150g...
Portfolio (9)
Frankrijk, Sarcelles
... bovenkant. De lont van uw geurkaars moet ongeveer 0,8 cm lang zijn, knip deze indien nodig. Plaats uw kaars op een vlakke ondergrond en uit de buurt van tocht om brandgevaar te voorkomen. De kaars moet buiten het bereik van kinderen en dieren blijven. Laat een kaars nooit onbeheerd achter. Zorg ervoor dat deze altijd uit de buurt van brandbare voorwerpen is. Alle modellen zijn uniek, de foto's zijn dus niet bindend. De kleuren en afwerkingen kunnen licht variëren van de ene kaars naar de andere.
Portfolio (45)
... wordt onder andere gebruikt voor de productie van snoep, koekjes, chocolade, desserts van allerlei aard, ijs, jam, kauwgom, enzovoort. Bij dagelijkse doses van meer dan 30-50 g voor volwassenen kan een laxerend effect optreden. Daarom wordt een dagelijkse inname van maximaal 30-50 g aanbevolen.
Portfolio (11)
Frankrijk, Renaison
...Venkelpollen is een "luxe" specerij waarvan de reputatie de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Deze specerij kan worden gebruikt om uw witte vlees, vis en zelfs uw desserts en ijs te begeleiden. Venkelpollen heeft aroma's van drop, citroen, anijs en saffraan, evenals andere fruitige tonen die uw hartige of zoete gerechten kunnen verrassen. Herkomst: Italië, Toscane Kwaliteit: A...
Portfolio (56)
Frankrijk, La Celle-Saint-Cloud
... snelle oven een maximale doorvoer en ongeëvenaarde culinaire kwaliteit. Hij kan 5 panini's in 40 seconden bakken, 4 croque-monsieurs in 60 seconden, 1 pizza Ø 30 cm in 75 seconden... maar ook sandwiches, toastjes, desserts (dunne taart, muffins, enz.), vis, schaaldieren en vlees... in recordtijd. Zeer stil (45dB), heeft hij geen afzuigkap nodig dankzij de ingebouwde katalysator en kan hij worden aangesloten op mono 230V voor hoge energiebesparingen.
Portfolio (4)
Spanje, Moraleja De Enmedio, Madrid
...Buffetlijn voor zelfbediening ontworpen voor het hotel in Segovia, bestaande uit 1 eenheid van 6500 mm met 1 koude bak voor desserts, een keramische kookplaat voor warme gerechten, een koude zone "ijspiste" voor salades en een neutrale zone; en een andere van 3450 mm met 1 koude zone "ijspiste" voor desserts en een neutrale zone. De koude zones zijn direct geïntegreerd in het Silestone werkblad...
Portfolio (9)
...Natuurlijke Siropen Purees, Voor Cocktails, Mocktails, Limonades. Onze siropen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor cocktails, mocktails, het garneren van desserts, koffie en ijs. Onze siropen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat ze hun unieke smaak en hoogwaardige textuur geeft. Kwaliteit staat centraal in wat we doen. We zijn toegewijd aan het alleen inkopen van ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor al onze producten. De smaken van de siropen zijn onder andere: - zure kers - passievrucht - framboos - komkommer - aardbei - citroen - sinaasappel - grapefruit...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Dit amandelpoeder stelt je in staat om je taarten, macarons en andere zelfgemaakte desserts te maken. Ingrediënten: 100% pure amandelvrucht. Geen verwijdering of toevoeging. Netto Gewicht (G): 200...
Portfolio (85)
Frankrijk, Jarnac
... te drinken. Breng je glas naar je neus, zonder het te schudden, zodat de delicate aroma's de alcohol kunnen domineren. Maak vervolgens voorzichtig een cirkelvormige beweging met je glas, waardoor alle andere aroma's vrijkomen. COMBINATIE MET GERECHTEN: U zult de rijkdom van Courvoisier XO Impérial waarderen door het te combineren met desserts zoals een crème brûlée of een koffie gourmand...
Portfolio (12)
Frankrijk, Talant
...Zak van 500g geschaalde amandelen, ideaal voor decoratie in patisserie, of om knapperige amandelbiscuitjes te maken. Geschaalde amandelen hebben de eigenschap dat ze licht krokant zijn. Ingrediënten: 100% geschaalde amandelen. Pure vrucht van de amandelboom, zonder toevoegingen. Allergenen: sporen van andere noten (hazelnoten, pistachenoten). Receptideeën: U kunt al uw desserts decoreren met...
Portfolio (192)
Oostenrijk, St. Oswald Bei Freistadt
...Eenmalige bekers; Koud drankbekers van PLA en rPET van 30 tot 570 ml rPET bekers zijn gemaakt van 100% kunststof uit gerecyclede plastic flessen en sluiten zo de cirkels. Ze zijn flexibel in gebruik en het rPET-materiaal is kristalhelder, zodat dranken, smoothies, desserts zoals yoghurt & co. en verse vruchten en andere dranken en gerechten optimaal gepresenteerd kunnen worden. Een grote selectie van verschillende deksels en inzetstukken vindt u online of op aanvraag!
Portfolio (19)
Portugal, Leiria
...Paddenstoelenmeel Ons productieproces voor het paddenstoelenmeel Aromas en Boletos bestaat uit het vermalen van de paddenstoel tot poeder na het drogen, zonder toevoeging van zetmeel of andere ingrediënten. Suggesties: ons paddenstoelenmeel kan worden toegevoegd aan de bereiding van elk gerecht, zoals soepen, sauzen, brood, pasta, kaas, koekjes, desserts, en meer. Beschikbaar: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Voedingswaarde per 100 g. Vetten - 1,3 % Koolhydraten - 78% Vezels - 14% Eiwitten - 15%...
Portfolio (7)
Frankrijk, Ancenis
...Dit is de kruidenmix die voor peperkoek is gemaakt. Het kan gemakkelijk worden aangepast voor andere desserts (appeltaart, compote, crumble) en ook voor hartige gerechten (foie gras ...) Wordt geleverd met een recept voor peperkoek.
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...De honing-pistache soufflé lijkt op de meest delicate pralinécrème, die zo populair is in Italië en Frankrijk. De delicate en omhullende zachtheid van de honing met stukjes noten creëert een zeer verfijnd en op zichzelf staand dessert. Ook ideaal als begeleiding bij desserts en kazen. Pistachenoten worden ook wel 'slanknotens' genoemd omdat ze veel minder calorieën bevatten dan andere noten en rijk zijn aan vezels.
Portfolio (47)
Duitsland, Koblenz
... desserts. Licht roosteren creëert een smakelijke nootachtige aroma, die veel gerechten een extra toets geeft. Om smaak en voedingsstoffen te behouden, niet boven de 180 graden Celsius verhitten. Vet: 52,1 g Vezels: 5,0 g...
Portfolio (94)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... sterke drank die perfect uw desserts zal begeleiden, maar ook als digestief na de maaltijd een moment van grote contemplatie biedt. Het huis: Opgericht in 1680 en gevestigd in Angeac in de Charente, is het huis Guy Lhéraud een familiebedrijf met 85 hectare wijngaarden binnen de Crus de Cognac Petite Champagne, maar ook in de Fins Bois en de Grande Champagne. De druivensoorten Ugni blanc (voornamelijk), Colombard en Folle Blanche zijn hier geplant op een bijzonder kalkrijke bodem. Type: Cognac - Petite Champagne Druivensoort: 100% Ugni Blanc Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 42%...
Portfolio (321)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... astringente karakter geeft, wordt vrijgegeven, de van nature aanwezige suikers in de knoflook karameliseren zodat de knoflook aroma's van zoethout en balsamico kan ontwikkelen. De umami-smaak maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden de volgende verpakking aan: - Bewaarzak van 50g biologische zwarte knoflookpuree En kunnen het aanpassen aan andere verpakkingen volgens uw behoeften. Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Turkije, Izmir
... en geur. Pudding & andere Desserts in Poedervorm zoals Cakes, Donuts, Pannenkoeken en Wafels: verhoogt de zachtheid, vloeibaarheid en smaak, maakt controle over vochtigheid, absorptie, viscositeit, diffusie en de algemene structuur van het product mogelijk. Maskeert nooit gevoelige geuren.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play