Italië, Milano
... Aangename zoetstof voor dranken, yoghurt en desserts, te genieten op zoete kazen en gesponnen kazen zoals mozzarella, provola, caciocavallo. Het past goed bij zowel rauwe als gekookte vis; met extra vierge olijfolie en citroen versterkt het de dressings voor salades en pinzimonio.
Portfolio (116)
Italië, Capo D'orlando
... vitamine C, vitamines, mineralen en voedingsvezels, en heeft ontstekingsremmende, antikanker- en bloeddrukverlagende eigenschappen. IN DE KEUKEN Mango wordt in veel recepten gebruikt, waaronder sauzen, in sommige recepten met garnalen en zeevruchten of als bijgerecht, in vegan sushi of in mango-taart en ook in veel andere desserts. Het wordt vooral gebruikt als fruitsap of als kruidenthee, in smoothies of in sapcentrifuges. Het is ook een uitstekende jam. VOEDINGSINFORMATIE Mango heeft een hoge energetische waarde en bestaat voornamelijk uit koolhydraten, eiwitten en lipiden.
Portfolio (27)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, Conegliano
...Kleur: Strogeel met een lichte groenachtige reflectie Neus: Delicate aroma's, fruitige en bloemige noten die doen denken aan rijp exotisch fruit. Smaak: Elegant, met de juiste zachtheid die de lichte zuurheid in balans begeleidt. Opslag en serveren: Flessen moeten worden opgeslagen in een koele, droge omgeving, weg van licht en warmtebronnen. Serveer bij een temperatuur tussen 6-8°C. Een vrij groot tulpvormig glas wordt aanbevolen. Combinaties: Uitstekend na een maaltijd en een perfecte aanvulling voor droge gebakjes, fruittaarten en andere traditionele Italiaanse desserts.
Portfolio (4)
Italië, Paternó
...Alisicily is een ambachtelijk laboratorium dat zich bezighoudt met de productie van een breed scala aan Siciliaanse specialiteiten, waaronder zoete en hartige patisserie, desserts, individuele porties, halffabricaten, verse en diepgevroren pizza's, arancini en andere lekkernijen die typisch zijn voor de Siciliaanse warme keuken. Onze activiteit richt zich op het creëren van producten van hoge...
Andere Producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
Italië, Bologna
Granarolo is de belangrijkste Italiaanse producent van verse melk. De bedrijfsactiviteiten van de Groep zijn verdeeld over 3 hoofdgebieden: melk en room; yoghurt en zuivelproducten, aangevuld met andere producten (bijv. desserts, boter, eieren, bechamel). Met de overname van de Yomo-groep is het portfolio van het bedrijf aanzienlijk gegroeid in het yoghurtsegment en met de overname van Lat Bri openen zich verdere belangrijke ontwikkelingen in de zuivelsector.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play