De laboratoria Mathé, die zijn gefuseerd met het bedrijf LOR'N PACK, formuleren en produceren een assortiment natuurlijke aroma's en kleurstoffen voor de voedingsindustrie: ijsfabrieken, bakkerijen, snoepfabrieken, dranken (bieren, siropen, alcoholische dranken, sappen), e-liquids (e-sigaretten). Onze bloem-, specerij-, fruit- en kruidenaroma's, evenals onze kleurstoffen, zijn geschikt voor zowel...
Portfolio (25)
Frankrijk, Compiègne (60200)
Ontdek het Centrum voor Opleidingen CBC & Business, een onmiskenbare referentie voor degenen die hun vaardigheden willen perfectioneren in de creatieve wereld van het CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) en op het gebied van ondernemerschap. Ons bedrijf zet zich in om kwalitatieve professionele diploma-opleidingen aan te bieden. Onder onze belangrijkste producten voor professionals bevinden zich...
Portfolio (15)
Frankrijk, Cesson-Sevigne
...Natuurlijke vanille komt van specifieke plantensoorten die zorgvuldig zijn geselecteerd met traditionele kweektechnieken. Met een chocoladesmaak en een fruitig aroma, blinkt onze premium Bourbon Gourmet Vanille uit in de patisserie en verfijnde keuken. Verhoog uw creaties met zijn ongeëvenaarde smaak en verfijning. Kleur: Donkerrood tot zwart Textuur: Ongeopende peul, olieachtig en soepel Aroma: Eerlijke vanillesmaak uit onze kindertijd Grootte: 18-22 cm lang Gewicht: 3-5g per peul Vochtgehalte: 30-35% Vanillinegehalte: 1,6% tot 2,4%...
Portfolio (29)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Frankrijk, Gennevilliers
...Deze originele bloemige combinatie rond de subtiele noot van bissap is de specialiteit van SENEAFOOD. Een waar genot. Deze zwartrode jam zal u verleiden met zijn authentieke textuur en fruitige en plantaardige aroma's. Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. De jams van Seneafood zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kleurstoffen of...
Portfolio (9)
Turkije, Istanbul
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...TRADITIONELE SMAKEN Citroen Vanille Aardbei Sinaasappel Koffie… Aromatische noten die origineler zijn: roos, viooltje, lotus, leer, nougat, enz. Combinaties: abrikoos-calisson, bosbes-viooltje, appel-kaneel, karamel-zoutboter, enz. Toepassingen: dranken, zuivelproducten, bakkerij, patisserie, koekjes, snoep, chocolade, dieet, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen niet uitputtend. PRIJZEN EN MONSTERS OP AANVRAAG >...
Portfolio (8)
Frankrijk, Malataverne
...Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed dat wordt geproduceerd uit cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere soorten chocolade. Witte chocolade is een snoepgoed met een mooie ivoorkleur. Het is populair bij zowel kinderen als volwassenen en heeft een zoetere en romigere smaak dan traditionele chocolade. Het...
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Deze melkchocolade met 41% cacao is ideaal voor het bereiden van uw gebak en desserts, en geeft ze een heerlijke smaak. De aroma's en de nasmaak stellen u in staat om lekkernijen te creëren met een chocolade- en melkachtige smaak. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, cacaobonen, emulgator: SOJA-lecithine zonder GGO, vanille. Kan sporen van noten, sesam, EI en granen bevatten...
Portfolio (85)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De sterke drank: Hériose is de gloednieuwe Franse whisky die indruk maakt op liefhebbers! Gemaakt door het familiebedrijf Cognac Boinaud, ondergaat deze heerlijke single malt een rijping in oude bourbonvaten, wat resulteert in een sterke drank met een geweldige smaak. Patisserie-aroma's (vanille, brioche) en graanachtige tonen worden gedragen door een romige textuur en vermengen zich met mooie...
Portfolio (321)
Frankrijk, Les Riceys Bas
...De onweerstaanbare zachtheid van deze demi-sec cuvée brengt u heerlijke en warme smaken. Visueel: Helder, glanzend en stralend, met een diepe gouden kleur. De mousse is dicht, homogeen en de belletjes zijn fijn. Olfactief: De neus is zeer expressief, de aroma's van witte en gele vruchten komen tot uiting met rondheid en elegantie, gevolgd door aroma's van gedroogd fruit en patisserie. Smaak: Rijp en fruitig, het is harmonieus in balans met een zeer goed geïntegreerde dosage.
Portfolio (15)
Spanje, Narón
...Levaduras Lesaffre Hoewel het met het blote oog niet zichtbaar is, is gist een onmisbare levende micro-organisme in het proces van broodbereiding, aanwezig in het deeg, essentieel voor de regulering van aroma's en de fermentatie ervan. Onze gisten kenmerken zich door hun regelmaat, kwaliteit en hoge fermentatiekracht, waarbij we altijd aandacht besteden aan details zoals smaak, aroma's, gebruiksgemak, enz. We bieden verschillende presentaties die zich aanpassen aan de behoeften van elk bedrijf:...
Bijpassende producten
Gist
Gist
Portfolio (1)
Frankrijk, Carros
...Ontdek de volledige zuurheid en bitterheid van koffie in een macaron. Gemaakt met koffiebonen in infusie om alle aroma's naar voren te brengen voor een heerlijke en lichte hap. Gewicht van de macaron: tussen 16 en 18g. Allergenen en intoleranties: Noten, ei, lactose, kan sporen van soja bevatten. Glutenvrij product.
Portfolio (10)
...Tortina gevuld met chocolade in verschillende varianten: binnenkant Chocolade; Ricotta; Pistache; Pistache en Ricotta. Specialiteit van hoge patisserie. Het product, rauw of gebakken, wordt zeer warm geconsumeerd. Onmiskenbare aroma's. De Tortina wordt naar een temperatuur van -18° C gebracht en bewaard in speciale cellen. Dit proces zorgt voor een product van hoge kwaliteit. Verpakkingen van n. 12 Tartine in een doos van 5 verpakkingen. Voor palletisering, neem contact op met de commerciële afdeling op nr. +39 3477240044.
Frankrijk, Domjean
...Neutrale gelatineuze poeders voor mousses, bavaroises en crémeux. Gecertificeerde Halal rundergelatine. Voordelen: Garandeert een zeer goede stabiliteit en maakt de mousse niet elastisch of rubberachtig. De smaak beïnvloedt de aroma's van fruit of siropen niet. De gelatine neemt de mousse langzaam op, waardoor er voldoende tijd is om kleine taarten of desserts te maken. NB: 180g dessertgelatine...
Portfolio (6)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Sinds 1984 ontwikkelt, produceert en commercialiseert het aromen voor de voedingsmiddelenindustrie, de zoetwaren, dranken en likeuren, en de farmaceutische sector. Productie van aroma's voor hartige producten, zoetwaren, dranken, bakproducten en patisserie, en melkbasis. Essences en extracten voor parfumerie en cosmetica. Bedrijfskwaliteit UNI EN ISO 9001:2008. Een geavanceerde technologische...
Portfolio (8)
Frankrijk, Yssingeaux
...Lid van de Nactarome-groep en merk van de Groupe Nactis Flavours, Sevarome is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van voedingsaroma's, bereidingen van noten, aromatische ingrediënten, maar ook van texturizers, stabilisatoren en voedingskleurstoffen, voor de voedingssector en de voedingsindustrie van zoetwaren. Sevarome werkt zowel voor de sectoren van de Bakkerij-Patisserie, als de...
Portfolio (55)
...De Heidelore Knirr GmbH European Gourmet Export is de specialist op het gebied van grondstoffen en aroma's voor bakkerijen, patisserieën en industriële verwerkers in Duitsland en wereldwijd. Heidelore Knirr GmbH biedt producten voor de bakkerijsector: broodmixen, concentraten, bakmiddelen en grondstoffen (meel, zaden, vlokken) en voor de patisserie: mixen, vullingen, chocolade, gelei, decoraties en aroma's.
België, Ghislenghien
...ALIMAD FOOD is een producent van vloeibare en semi-vloeibare aroma's en kleurstoffen voor voedingsmiddelen. Onze producten voor de oosterse patisserie zijn veruit de beste op de markt, zowel qua kwaliteit, aroma en smaak, als qua prijs: oranjebloesemwater, rozenwater, honing-gearomatiseerde glucosestroop, citroenspecialiteit. Onze merken: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Onze...
Frankrijk, L'union
...De onderneming CARIF S.A is fabrikant van meelcorrectoren, ingrediënten en verbetermiddelen voor bakkerij, patisserie, banketbakkerij en koekjes, bakenzymen, mixes en premixen voor speciale broden, bereidingen voor patisserie en catering, specifieke aroma's en kleurstoffen. CARIF S.A. formuleert, produceert en commercialiseert innovatieve ingrediënten uit de graanindustrie onder...
Portfolio (12)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Madagaskar, Sambava
... Madagascar produceren we ook andere producten zoals koffie, peper en cacao. We bieden de beste kwaliteit en verkopen onze producten voornamelijk in grote hoeveelheden. EPICES DES ILES MADAGASCAR exporteert wereldwijd, naar alle sectoren: cosmetica, patisserie, industrie, ijssalons... We reageren op uw verzoeken en verwachtingen binnen een korte termijn. We nodigen u uit om onze website te raadplegen https://www.epicesdesiles.com. Voor meer informatie over de producten die we aanbieden, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Portfolio (7)
Frankrijk, Talant
...DECO RELIEF is de specialist in materialen en ingrediënten voor patisserie en chocolade. DECO RELIEF is een merk van professionele kwaliteit. Onze siliconen mallen hebben tal van voordelen (flexibiliteit, gemakkelijk loslaten…). Door de mallen te combineren met de kleurstoffen en aroma's van ons merk, kunt u een aantrekkelijke suikerbewerking realiseren met een breed scala aan kleuren en smaken...
Portfolio (192)
Duitsland, Darmstadt
...De productie en distributie van fruitbereidingen, compounds, pasta's, aroma's, grondstoffen en bereidingen voor ijs, bakkerijproducten in de breedste zin voor de bakkerij-, patisserie- en ijsbranche, evenals van halffabricaten en kant-en-klare producten van alle soorten voor de voedingsmiddelenindustrie.
Spanje, Canet De Mar
... Garnacha en Merlot. U zult het ontwerp van de meest exclusieve fles kunnen waarderen, gecombineerd met de beste smaak van een premium wijnbasisdrank. De wijnen van Zinca worden ambachtelijk geproduceerd, waarbij aroma's, technieken en smaken van duizenden jaren geleden worden hersteld. Zinca wordt gemaakt met de beste selectie druiven van droge landbouwbedrijven in de omgeving van Barbastro (Huesca). In...
Portfolio (9)
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Portugal, Olhão
...VERKOOP VAN PRODUCTEN VOOR PRODUCTIE, BAKKERIJ, PATISSERIE, BANKETBAKKERIJ, TAARTDECORATIE, VORMEN, CRÈMES, HALFFABRICAATEN, MEEL, DROGE VRUCHTEN, VRUCHTEN JAM, VRUCHTEN, TOPPINGS, VOEDSELWAFER, RIBBONS, BRUIDSTAARTSTEUN, BRUIDSPARREN, DOOP, SLAGROOM, CHANTILLY, AROMA'S, VOEDSELKLEUREN, PLATINA, KARTONNEN DOZEN, KARTON, VERPAKKINGEN, TASSEN, SPONGECAKE, MELKPOEDER, DECORATIEKITS, DISNEY FIGUREN...
... PANICONGELADOS een van de pioniers in Portugal geworden in de productie van diepgevroren bakkerij- en patisserieproducten. Het bedrijf verkoopt diepgevroren brood en diepgevroren patisserie, bereid volgens industriële processen die altijd de kwaliteit, aroma's, smaken en texturen van de traditionele recepten en smaken respecteren.
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play