... worden opgeslagen in koelopslagfaciliteiten en kunnen bevroren worden verzonden. Voorgestelde toepassingen Kant-en-klare maaltijden, pizza's, sandwiches, salades, voorgerechten, enz. Productinformatie Ingrediënten: Halfgedroogde capia peper, oregano, knoflook, zout Opslag: – 18 graden Celsius Houdbaarheid: 2 jaar Verpakkingsopties In een kartonnen doos van 10 kg Doy Pack (1 kg)...
Portfolio (30)
Frankrijk, Castelnaudary
...Giet het gerecht in een pan en verwarm het enkele minuten op laag vuur terwijl je af en toe roert, of giet de inhoud van de doos in een geschikte schaal en verwarm het 2 tot 3 minuten op maximale kracht in de magnetron. Vetten: 4,1 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,1 g Koolhydraten: 7,2 g Waarvan suikers: 4,5 g Vezels: 1,3 g Eiwitten: 6,1 g Zout: 0,90 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Avignon
...De biologische gele paprika is een variëteit van zoete peper met de Latijnse naam Capsicum annuum. De paprika behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP heeft al vele jaren landbouwketens opgezet in Spanje. Na de handmatige oogst worden de verse biologische paprika's naar de fabriek gebracht om te worden ontdaan van zaden, gewassen, gesneden, gegrild en vervolgens IQF (individueel snel ingevroren). Biologische gele paprika: 100% Totaal energie: 49 Kcal 204 kJ Voedingsvezels: 2,5 g Eiwitten: 1,6 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Arengosse
... pure smaak biedt. Paprika : Voegt een zoete en licht rokerige noot toe, met een levendige rode kleur. Komijn : Draagt bij aan een aardse en licht citroenachtige smaak. Koriander : Brengt een kruidige frisheid en een lichte citroensmaak. 5 Bessen : Een mengsel van pepers dat een aromatische complexiteit biedt met fruitige en pittige tonen. Tijm : Voegt een aromatische en licht houtachtige noot toe...
Portfolio (200)
Spanje, Cox (alicante)
...Paprika in water en zout zijn een regionaal product, typisch voor de voeding van het oosten van Spanje, specifiek uit de regio Murcia.
Portfolio (45)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...knoflook, oregano en conserveermiddelen, witte wijn, ingepakt in natuurlijke darm. Nettogewicht: 0,350 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Selecteren, malen, kneden, inpakken, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Paprika D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 0,350 gr.
Portfolio (43)
Polen, Brzozów
... 9,1 g, waarvan suikers 1,6 g, eiwit 3,6 g, zout 0,9 g &nbsp; <strong> Het gebruik van </strong> paprika is een uitstekende aanvulling op sandwiches, toast en allerlei soorten brood. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur consumeren.
Portfolio (781)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwebloem in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, paprika's, aubergines, courgettes, geitenkaas, Grana Padano.
Portfolio (129)
Italië, MILANO
...komkommers, groene olijven, wortelen, kappertjes, erwten, zwarte olijven) Water Wijnazijn Gekweekte champignons (Agaricus bisporus)* Suiker Zout Natuurlijke aroma's Antioxidant: ascorbinezuur (*) sulfieten VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 4,80 1 PALLET 10 VERPAKKINGEN VAN 6 = 60 STUKKEN VERVALDATUM 30 / 04/ 2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (229)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Duitsland, Lüdenscheid
...Ingrediënten: bieslook, paprika, zeezout, suiker, maïszetmeel, knoflook, marjolein, oregano, aroma (bevat: SELDERIJ, GERST, TARWE), ui, MOSTERDPOEDER, zonnebloemolie, kurkuma Gebruik: ca. 2 theelepels op 125 g crème fraîche, zure room, yoghurt, kwark Gebruik nu onze "Dipp Provence met 18% zout" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Biet*(62%), appel*, tomaat*, appelciderazijn*, ui*, ongeraffineerde zonnebloemolie*, rijstmeel*, zout, gerookte paprika*(0,6%), koriander*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw - Allergenen Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op vers of geroosterd brood, met gedroogd fruit (rozijnenbrood, vijgenbrood...) of puur. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 403 kJ (97 kcal) Vetten: 5,3g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g Koolhydraten: 9,1g Waarvan suikers: 6,1g Eiwitten: 1,5g Zout: 0,8g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Marseille
...Gevulde paprika's met kaas 2,9 kg Italiaanse producten in Marseille, Frankrijk Deze heerlijke Croc'Ella paprika's zijn gevuld met kaas en kunnen zowel als aperitief als bij een gerecht worden geserveerd. Een ware traktatie voor jou en je gasten. Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), schapenricotta (18%) (gepasteuriseerde schapenwei, zout), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie...
Portfolio (145)
...Ingrediënten: Plakken döner van kippenvlees Speciale specerijen Paprika Water Zout Beschikbaar in hoeveelheden van 5 tot 120 kg...
Portfolio (11)
Spanje, Murcia
...Geroosterde gezouten amandelen met verschillende smaken, zoals rozemarijn, truffel, pittige paprika, verpakt in glazen/plastic potten van 120g/150g of blokken van 1kg-5kg, vacuüm verpakt in zakken van 1kg.
Portfolio (10)
Egypte, Egypt And Uk
...Vorm: Beschikbaar als geheel met een steel of ontpit. Kleur: Rood. Voorbereiding: Normaal met pekel: Bewaard in een pekeloplossing. Met suiker: Bewaard in een suikeroplossing. Grootte: Gemeten op diameter, onderverdeeld in drie categorieën: Klein: 25 tot 30 mm in diameter. Medium: 30 tot 35 mm in diameter. Groot: 35 tot 40 mm in diameter. Kersenverwerkingsmethoden variëren op basis van hun type en beoogd gebruik. Ingrediënten: Kers, Water + Zout, Zuren (Azijnzuur, Citroenzuur, Ascorbinezuur, Melkzuur) bij pH 4/7, Conservatiemiddelen (Calciumchloride, Kaliumsorbaat)...
Portfolio (10)
Spanje, Sevilla
...Tripack is het innovatieve en handige formaat om te voldoen aan de consumptiebehoefte van onze klanten en ons aan te passen aan speciale viermomenten. In dit formaat behouden we de ambachtelijke behandeling met grote, kwaliteitsvolle en handmatig bewerkte stukken. Een smaak waarin ansjovis, boquerones en uitstekende olijven perfect met elkaar verweven zijn, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Het bestaat uit ansjovis, boquerones en olijven gevuld met paprika. Gekruid met azijn, olijfolie, andere oliën en zout.
Portfolio (3)
Frankrijk, Malataverne
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
...Paprika Rolled Roast C Smaakvolle landelijke kruidenmix met paprikasmaak voor alle soorten roasts, voor kebabs en chops, voor kippenpoten en nog veel meer. Perfect voor barbecuebuiken! Door het zout dat is ingekapseld, blijft het sap binnen het vlees, zelfs als het vlees enige tijd voor het koken wordt bereid, behoudt het zijn droge en smakelijke uiterlijk. Hela werd opgericht in 1905...
Portfolio (91)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Als topping op uw pizza's, in uw salades, in uw warme of koude sandwiches. Te genieten als aperitief op canapé's of als bijgerecht bij uw gegrild vlees. Ingrediënten Paprika (80%), olijfolie (16%), knoflook (2%), zout, zuurteregelaar citroenzuur (E330).
Portfolio (142)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Bulgarije, Sofia
... loopneus en oorpijn. Er wordt gezegd dat marjoleinthee door vrouwen wordt gebruikt om de symptomen van de menopauze te verminderen en de stemming te verbeteren tijdens het premenstrueel syndroom. Culinaire toepassingen: Gedroogde marjolein wordt vaak gebruikt als specerij in de keuken. Vermaal 1 of 2 theelepels gedroogde marjolein in een kom gemengd met olijfolie, zout en citroen en verspreid het over je salades (Griekse salade: snijd komkommer, tomaat, groene paprika). Verpakking: 250g, 500g en in bulk.
Portfolio (154)
Bulgarije, Haskovo
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Groene olijven 65%, zonnebloemolie 30%, paprika's, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode pepervlokken, knoflook, munt, oregano). Citroenzuur, ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijonmosterd à la Provençale, gemaakt met de Steen van Pierre. Ets Fallot, sinds 1840 in Bourgondië. Ingrediënten: water, mosterdzaad, rode paprika, alcoholazijn, zout, knoflook, paprika, aroma's, extra vierge olijfolie, specerijen Glas 210g 190ml...
Portfolio (198)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Mengsel van gemalen of gehakt vlees, op smaak gebracht met zout, paprika en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen (caliber 60/65 en lengte tussen 35 en 55 cm) gestopt, dat een rijpings- en droogproces heeft ondergaan. Referentie: l0002...
Frankrijk, Mietesheim
...Ontdek de Mixed pickles: een selectie van zes groenten in een heerlijke azijnbereiding. Deze mix van augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen en maïskolven is ideaal voor een gezonde en snel te bereiden aperitief. Geniet van de winter: de Mixed pickles passen perfect bij een raclette! Ingrediënten: Augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen, maïskolven, water, alcoholazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, specerijen, antioxidant: natriummetabisulfiet, zoetstof: natriumsaccharine...
Portfolio (80)
... verfijnd worden met passende kruidenoliën. Curry – De jackfruit wordt gecombineerd met een licht pittige, romige saus. Hier past de Lotao Wizard of Laos rijst uitstekend bij. Teriyaki – De donkere, pittige teriyaki-saus harmoniseert perfect met het donkere jackfruitvlees en laat de jackfruit eruitzien als donker, stevig rundvlees. NIEUW: Goulash - Jonge jackfruitstukjes in een pittige saus in goulashstijl met tomaat, ui en paprika. Het product is verpakt in zakken van 200 gram. Goede houdbaarheid en de beste producteigenschappen zijn gegarandeerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play