Frankrijk, Castelnaudary
...Giet het gerecht in een pan en verwarm het enkele minuten op laag vuur terwijl je af en toe roert, of giet de inhoud van de doos in een geschikte schaal en verwarm het 2 tot 3 minuten op maximale kracht in de magnetron. Vetten: 4,1 g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,1 g Koolhydraten: 7,2 g Waarvan suikers: 4,5 g Vezels: 1,3 g Eiwitten: 6,1 g Zout: 0,90 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Avignon
...De biologische gele paprika is een variëteit van zoete peper met de Latijnse naam Capsicum annuum. De paprika behoort tot de nachtschadefamilie. FRDP heeft al vele jaren landbouwketens opgezet in Spanje. Na de handmatige oogst worden de verse biologische paprika's naar de fabriek gebracht om te worden ontdaan van zaden, gewassen, gesneden, gegrild en vervolgens IQF (individueel snel ingevroren). Biologische gele paprika: 100% Totaal energie: 49 Kcal 204 kJ Voedingsvezels: 2,5 g Eiwitten: 1,6 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Arengosse
... pure smaak biedt. Paprika : Voegt een zoete en licht rokerige noot toe, met een levendige rode kleur. Komijn : Draagt bij aan een aardse en licht citroenachtige smaak. Koriander : Brengt een kruidige frisheid en een lichte citroensmaak. 5 Bessen : Een mengsel van pepers dat een aromatische complexiteit biedt met fruitige en pittige tonen. Tijm : Voegt een aromatische en licht houtachtige noot toe...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Biet*(62%), appel*, tomaat*, appelciderazijn*, ui*, ongeraffineerde zonnebloemolie*, rijstmeel*, zout, gerookte paprika*(0,6%), koriander*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw - Allergenen Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op vers of geroosterd brood, met gedroogd fruit (rozijnenbrood, vijgenbrood...) of puur. Plaats de pot een uur in de koelkast voor consumptie. Na opening, koel bewaren en binnen 5 dagen consumeren. Energie: 403 kJ (97 kcal) Vetten: 5,3g Waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g Koolhydraten: 9,1g Waarvan suikers: 6,1g Eiwitten: 1,5g Zout: 0,8g...
Portfolio (37)
Frankrijk, Marseille
...Gevulde paprika's met kaas 2,9 kg Italiaanse producten in Marseille, Frankrijk Deze heerlijke Croc'Ella paprika's zijn gevuld met kaas en kunnen zowel als aperitief als bij een gerecht worden geserveerd. Een ware traktatie voor jou en je gasten. Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), schapenricotta (18%) (gepasteuriseerde schapenwei, zout), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie...
Portfolio (145)
Frankrijk, Malataverne
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Als topping op uw pizza's, in uw salades, in uw warme of koude sandwiches. Te genieten als aperitief op canapé's of als bijgerecht bij uw gegrild vlees. Ingrediënten Paprika (80%), olijfolie (16%), knoflook (2%), zout, zuurteregelaar citroenzuur (E330).
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijonmosterd à la Provençale, gemaakt met de Steen van Pierre. Ets Fallot, sinds 1840 in Bourgondië. Ingrediënten: water, mosterdzaad, rode paprika, alcoholazijn, zout, knoflook, paprika, aroma's, extra vierge olijfolie, specerijen Glas 210g 190ml...
Portfolio (198)
Frankrijk, Mietesheim
...Ontdek de Mixed pickles: een selectie van zes groenten in een heerlijke azijnbereiding. Deze mix van augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen en maïskolven is ideaal voor een gezonde en snel te bereiden aperitief. Geniet van de winter: de Mixed pickles passen perfect bij een raclette! Ingrediënten: Augurken, bloemkool, uien, rode paprika's, wortelen, maïskolven, water, alcoholazijn, zout, zuurteregelaar: citroenzuur, specerijen, antioxidant: natriummetabisulfiet, zoetstof: natriumsaccharine...
Portfolio (80)
Frankrijk, Vourles
...*, Fijn zeezout uit Guérande IGP, Peterselie*, Zwarte peper*. (*Ingrediënten uit biologische landbouw). Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: Energie 373,5 kcal/1530,8 kJ - Vetten 11 g - waarvan verzadigd vet 1,6 g - Koolhydraten 42,4 g - waarvan suikers 4,9 g - Voedingsvezels 17,4 g - Eiwitten 18,5 g - Zout 1,4 g Gebruik: Voeg water toe volgens de aangegeven verhoudingen. Verpakking: Zak van 5 kg - Zak van 25 kg - Aangepaste verpakking op aanvraag in BigBag. Certificering: Biologische landbouw EU. Garandeerde minimale houdbaarheidsdatum bij ontvangst van het product: 4 maanden.
Portfolio (7)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Melkchocolade 35% van niet-EU oorsprong (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacao, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peul), karamel (glucosestroop, gecondenseerde magere melk met suiker (magere melk, suiker), feuilletine (tarwemeel, suiker, plantaardige vetstof (copra), koolzaadolie, antioxidant: alfa-tocoferol, magere melkpoeder, geconcentreerde boter (melk), vanille-aroma, zout, emulgator: lecithine van koolzaad, gerstemoutextract, kleurstof: paprika-extract)...
Portfolio (109)
Frankrijk, Paris
...Het recept van het traditionele gerecht "Makrouna bel salsa", dat zeer populair is in Tunesië en bereid wordt met een unieke tomatensaus, bieden wij u aan in deze macaroni-saus. Het is een smakelijk recept dat onze pasta's begeleidt, met een mix van specerijen en olijfolie. Samenstelling: Water, tomatenpuree, sojaolie, verse tomaat, paprika's, uien, knoflook, zout, specerijen In voorraad: 1000 producten...
Portfolio (20)
Frankrijk, Besancon
...Deze mix stelt je in staat om zelfgemaakte hamburgers vol smaak te maken. Deze mix kan ook worden gebruikt om je vlees op smaak te brengen. Het bestaat uit paprika, zwarte peper, knoflookpoeder, uienpoeder, zoete chili en zout.
Portfolio (28)
Frankrijk, Guenange
...Deze saus geeft een verfijnde smaak aan de meeste gerechten. We prijzen de balans tussen de kracht van de peper, het citroensap en de suiker, die een Aziatische diepte aan onze culinaire creaties geeft. Ingrediënten: Suiker, water, peperpuree (15%), knoflook, zout, limoensap, stabilisator: xanthaangom, kleurstof (paprika-extract), azijn (sulfieten), conserveermiddel (kaliumsorbaat). Gemaakt in Engeland 142 ml 6.000 (Scoville-schaal)...
Portfolio (98)
Frankrijk, Ainhoa
Sinds 1998 is GAEC SEGIDA gespecialiseerd in de productie en commercialisering van Piments d’Espelette AOP. Van zaad tot eindproduct beheert het bedrijf de productie met de inspanning om te voldoen aan de kwaliteitscriteria van zijn klanten. Het bedrijf biedt de volgende producten aan: poeder van Piment d’Espelette AOP, verse touw van Piment d’Espelette AOP, gedroogde touw van Piment d’Espelette AOP, puree van Piment d’Espelette, gelei van Piment d’Espelette en zout met Piment d’Espelette.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play