... deze wijn. Van de oogst van de druiven tot de vinificatie en de carbonisatie, alles wordt in het werk gesteld om u een frisse en kwalitatieve wijn te garanderen. PROEVERIJ Kleur: helder en glanzend lichtgeel. Neus: delicaat met bloemige en fruitige geuren. Smaak: zuur en met een mooie frisheid waar citrus- en exotische fruittonen zich vermengen met fijne bubbels. Een expressieve en lichte brut blanc die u blijft verrassen!
Portfolio (96)
Frankrijk, Bordeaux
... Grand Listrac een mooi volume van bijna 120.000 flessen. Een strikte selectie van de druiven die door elke wijnboer tijdens de oogst naar de cave worden gebracht, garandeert voor elk jaargang een mooie kwaliteit, constant en regelmatig, van de cuvée. Ook vandaag de dag wordt Grand Listrac, onder het gehele assortiment van de Cave de Listrac-Médoc, zeer gewaardeerd. De uitstekende prijs...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Witte balsamicoazijn "Grande Réserve" 5 jaar gerijpt in Amerikaanse eiken vaten. 100% natuurlijk product, zonder toevoegingen, conserveermiddelen of zoetstoffen. Deze Transparante Balsamicoazijn San Carlos Gourmet is UNIEK IN DE WERELD. Het is gemaakt van de beste selectie zoete druiven van de variëteit "Pedro Jiménez" die na de oogst enkele dagen in de zon worden blootgesteld om de...
Portfolio (198)
Portugal, Freixo De Espada à Cinta
... Cinta, maken we deze witte wijn van de selectie van de beste druiven van Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira. Handmatig gefermenteerd in Franse vaten van de traditionele druivenrassen van Douro: Códega do Larinho, Rabigato en Gouveio. Voor deze oogst zijn er 2333 flessen geproduceerd.
Portfolio (4)
Frankrijk, Bordeaux
... een prachtige onthulling die wijnliefhebbers van Bordeaux zal verleiden. Druivenrassen: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc Vinificatie: Selectie van de oogst zonder het kneuzen van de druiven om zoveel mogelijk fruit te behouden. Vinificatie in conische roestvrijstalen tanks om de natuurlijke extractie van de tannines op elegante wijze te vergemakkelijken. Veroudering: 10 maanden in vaten...
Portfolio (43)
Spanje, Murcia
...Deze wijn is het resultaat van het zachte persen van een selectie van onze beste biologische tempranillo-druiven, handmatig geoogst in onze wijngaard El Alto de Mindiarte. Wijnsoort: Rosé. Biologisch Herkomstbenaming: D.O.Ca. Rioja Druivenras: 100% Tempranillo Teelt: Biologische landbouw Bodem: kalkhoudende marls Oogst: Handgeplukt. Oktober 2019 Eerste jaargang: 2018 Aantal geproduceerde flessen: 3.000 Flesgrootte: 0,75cl...
Portfolio (178)
Frankrijk, Saint Cannat
... wijnen kan bieden (rood, wit en rosé!). Deze cuvée wordt geproduceerd op klei-kalksteen puin en de oogst van 2018 was een vroege oogst, met hoge kwaliteit dankzij een uitzonderlijke herfst die ons in staat stelde onze druiven op optimale rijpheid te plukken. Dit is een van de grootste oogsten van de afgelopen 30 jaar. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFICATIE De gehele oogst is handmatig en de druiven worden ontsteeld bij aankomst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd; de vinificatie volgt een traditionele methode in roestvrijstalen tanks.
Portfolio (46)
... gecontroleerde temperatuur van 24-26°C. Na de fermentatie rijpt de wijn 16-18 maanden in barriques. Vervolgens volgt een verdere veroudering in de fles van minimaal 3 maanden. Verouderingscapaciteit: 4 jaar en meer, afhankelijk van de oogst. Kleur: intens robijnrood. Aroma's: breed en aanhoudend, met tonen van goed rijpe rode vruchten.
Portfolio (4)
Italië, Mazzarrone
... gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, waarbij de maximaal toegestane residuen worden gerespecteerd en de HACCP-richtlijnen strikt worden toegepast om de risico's van productverontreiniging te voorkomen. Bovendien beschikt ons bedrijf over de zelfcertificering (global gap). Het bedrijf strekt zich uit over verschillende gebieden van het IGP-gebied, waarbij het een historische identiteit behoudt en tegelijkertijd technische innovaties introduceert.
... eerste selectie van de trossen te maken. De handmatige oogst gebeurt in kleine kisten van 12 kg en de druiven worden onmiddellijk naar de wijnkelder gestuurd voor verwerking, dit voorkomt ongewenste fermentaties tijdens het transport en heeft vooral invloed op de consistentie van de trossen en de bessen bij aankomst in de kelder. In onze kelders vinden we de modernste apparatuur, zoals die van...
Portfolio (3)
Spanje, Ablitas-Navarra
Het doel van Bodega Pago de Cirsus is om een 100% PAGO-wijn van de hoogste kwaliteit te maken. De selectie van de druiven gebeurt zorgvuldig, eerst in de wijngaard en vervolgens op de sorteertafel, waar alleen het beste naar de houten vaten voor de fermentatie gaat. De productie in de wijnmakerij omvat witte, rode, rosé en zoete wijnen. De witte wijnen zijn: CHARDONNAY van het jaar, CHARDONNAY...
Italië, Campomarino
La Di Majo Norante is gelegen in het noorden van de Gargano, in Molise, in het oude feodale gebied van de markiezen Norante van Santa Cristina. Het bedrijf produceert al sinds 1800 wijnen van eigen druiven. Di Majo Norante besteedt uiterste zorg aan de selectie, de oogst van de druiven en de wijnbereidingstechnieken, met het oog op de constante verbetering van de kwaliteit en de gezondheid van de...
Italië, Meana Sardo
...het ongerepte en heldere ecosysteem van de regio, maakt een volledig natuurlijke ontwikkeling van de wijnproductiecyclus mogelijk. Dit bevordert het streven van de onderneming om bijna volledig elke fytosanitaire ingreep te elimineren, om de natuurlijkheid, frisheid en aroma's van de druiven intact te houden. Bovendien stelt de zorgvuldige oogst en selectie van de druiven, evenals hun...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play