Frankrijk, Le Sen
...Ontdek onze cacao-absolue: Gun uzelf een moment van welzijn en genot met deze uitzonderlijke natuurlijke extract. Professionele kwaliteit. Product "handtekening": een grondstof van topkwaliteit, een exclusieve productietechniek en knowhow, voor een uitzonderlijk natuurlijk extract! Label Landema: Handtekening product Land van productie: FRANKRIJK Plantdeel: Bonen Samenstelling: 100% puur en...
Portfolio (97)
Frankrijk, Rouen
...K2 Garden biedt natuurlijke cacaobonen van de hoogste kwaliteit aan, te leveren vanuit Tanzania. De populariteit en vraag naar cacao zijn te danken aan de 100% natuurlijke samenstelling, rijk aan antioxidanten, vitamines en tonische eigenschappen. Rijke aroma met natuurlijke chocoladetonen, in balans met een zachte, natuurlijke fruitzuur. Rijke chocolade, zoete en heldere smaak. Onze hoogwaardige cacao wordt gebruikt in de productie van de beste kwaliteit snoepproducten en halffabricaten.
Portfolio (14)
Duitsland, Aachen
...Verpulverd en vervolgens fijn gemalen, levert het biologische cacaopoeder met een natuurlijke cacaosmaak.
Portfolio (14)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... manier voel je de diepe en bevredigende smaak van cacao in elke hap. De sahlepplant voegt een unieke consistentie en smaak toe aan het ijs en biedt een gezonde alternatieve. Het gebruik van natuurlijke sahlep door Hunkar Maraslim maakt ons ijs uniek.
Portfolio (24)
Bulgarije, Otets Paisievo
...Cacaoboter (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao zaad boter Cacaoboter is een lichtgele vetstof die wordt geëxtraheerd uit cacaobonen en wordt gebruikt om chocolade te maken, evenals enkele cosmetische en farmaceutische producten. Cacaoboter heeft de smaak en geur van cacao. Cacaoboter bevat natuurlijke antioxidanten en is rijk aan vitamine E. Cacaoboter kalmeert en hydrateert de huid, helpt de...
Portfolio (187)
Frankrijk, Le Sen
...L’absolue biedt de ultieme concentratie van de natuurlijke grondstof. Typische geur van de donkere chocolade noot, dit extract biedt zijn zeer krachtige karakteristieke effecten. Perfect geschikt voor de fijne parfumerie, het werkt met alle akkoorden om die speelse, gourmand toets te geven. Het zal ook zeer interessant zijn in de reconstructie van castoreum-bases. Aroma’s L’absolue van cacao is een "gourmand" product dat de cacao-, vanille-, koffie- of praline-noten ondersteunt en afrondt. Ref:F9203...
Portfolio (93)
Litouwen, Kaunas
... cacaoboter als eerste in de natuurlijke staat vrij, waarbij de volle smaak van cacao behouden blijft. Verdere verwerking wordt uitgevoerd om gedeodoriseerde cacaoboter te verkrijgen, zodat deze kan worden gebruikt in de chocoladeproductie zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf, hetzij gemengd met cacaomassa. Naast voedselgebruik wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxidante eigenschappen en de smeerbare aard.
Portfolio (23)
België, Wingene
... monoculturen en helpt de biodiversiteit te behouden. Het creëert ook een natuurlijke bufferzone voor het Udzungwa Mountains National Park, een paradijs voor vogelaars en beroemd om zijn primaten, olifanten en grote verscheidenheid aan flora. Kleine cacaoboeren in de Kilombero-vallei beoefenen al sinds mensenheugenis biologische landbouw, simpelweg omdat pesticiden en chemische meststoffen niet beschikbaar...
Portfolio (49)
Italië, Montoro
...Kastanjes in natuurlijke schil Kastanjes met natuurlijke schil Doos van 6 potten Verpakking van 6 potten Netto gewicht 420g Ref:0701030 EAN:8034125101108...
Portfolio (21)
Spanje, Orkoien-Navarra
...Ingrediënten WHEAT meel*, WHEAT siroop*, witte chocolade coating* (suiker uit riet*, cacaoboter*, poedermelk*), niet-gehydrogeneerde plantaardige oliën en vetten* (zonnebloem*, cacao*), EIEREN*, vetvrije cacaopoeder*, aroma (natuurlijke vanille-extract) en rijsmiddel (ammoniumbicarbonaat). Wheat Referentie: Agcaccb-p2 Wheat Ean: 8413115002500 Wheat Energiewaarde: 2118 Kj / 505 Kcal Wheat Vet: 25,3 G waarvan verzadigd 10,5 G Wheat Koolhydraten: 62,7 G waarvan suikers 22,6 G Wheat Eiwit: 6,6 G Wheat Zout: 0,08 G Wheat Verpakkingen: Doos van 12 verpakkingen van 250 G...
Portfolio (37)
Duitsland, Bad Bentheim
... dagen in de zon gelegd om te gisten. Ma het drogen worden de bonen gebroken in kleine stukjes en door een wanmolen gedaan, om de bonen te scheiden van hun schillen. De cacao stukjes worden vervolgens 10 uur lang met een steen gemalen tot een fijne pasta. De pasta wordt gezeefd om de reststukjes te scheiden van de boter. De reststukjes worden verder gemalen tot cacaopoeder. Gealkaliseerd Nederlandse (gealkaliseerde) cacao is anders dan de cacao in andere landen, hierdoor wordt gealkaliseerde cacao ook wel Dutched cacoa genoemd in de V.S. De natuurlijke cacao wordt gewas…" ...
Portfolio (549)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli is een ambachtelijke chocolatier gevestigd in Saint-Orens-de-Gameville, in het departement Haute-Garonne. Al onze originele en "huisgemaakte" creaties worden vervaardigd in onze werkplaats nabij Toulouse, waar we de beste chocolade en ingrediënten selecteren. Elke dag produceren we met de grootste ambachtelijke zorg heerlijke creaties, waaronder chocolade, maar ook ijs en sorbets o...
Portfolio (85)
Duitsland, Nürnberg
... kinderen als volwassenen dol op zullen zijn. NESQUIK BANANA brengt een explosie van nostalgie met zijn klassieke chocoladeachtige ondertonen, perfect aangevuld door de betoverende essentie van rijpe bananen. Maak een reis door een wereld van smaak en genot, waar rijke cacao en de natuurlijke goedheid van bananen samenkomen om een symfonie van smaken te vormen die je zintuigen zal prikkelen. Of je nu je dag begint met een voedzaam ontbijt of jezelf trakteert op een heerlijke middagopkikker, NESQUIK BANANA zal je heerlijke metgezel zijn.
Portfolio (186)
Spanje, Tona
...Kokosvezel is een natuurlijke hulpbron met een scala aan voordelen, variërend van milieuvriendelijkheid tot verbetering van de bodemgezondheid en de duurzaamheid van producten. De veelzijdigheid maakt het nuttig in verschillende industrieën, waaronder de landbouw, de bouw en de productie van huishoudelijke artikelen. Door te kiezen voor kokosvezel kies je niet alleen voor een hoogwaardig en...
Portfolio (31)
Italië, Carbonara Al Ticino
...P.A. AROMATICS ondersteunt de groeiende interesse van consumenten en de industrie voor natuurlijke producten. Om deze reden maken we extractie van vanille, cacao, koffie, paddenstoelen en alles wat de natuur ons biedt.
Portfolio (8)
Turkije, Izmir
...Hydraterende bodylotion met cacao-extract 250 ml is een effectief huidverzorgingsproduct dat de huid dankzij de natuurlijke cacao-extracten hydrateert en voedt, waardoor de huid een zachtere en gladdere uitstraling krijgt. Artikelnummer:30696...
Portfolio (930)
Frankrijk, Montelimar
...Ontdek onze heerlijke Frambozenreep met natuurlijke smaak & natuurlijke kleurstof - 100g Authentieke frambozensmaak Natuurlijke ingrediënten Zonder schuldgevoel genieten Natuurlijk plezier Referentie: 191071 GEWICHT (in KG): 0.10 Verpakking: 30 BTW: 20,0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Thonon-Les-Bains
...Beschermt, voedt, verzacht. Deze lichte, luchtige en heerlijk geurende sheaboter is de ideale combinatie voor een intensief gevoede, geregenereerde en getoniseerde huid. De luchtige en smakelijke textuur van shea en witte cacao is zeer gemakkelijk aan te brengen op de droge huid van het gezicht en het lichaam. De biologische, onbewerkte sheaboter staat bekend om zijn rijke concentratie aan...
Portfolio (48)
Frankrijk, Fleurac
... van de seizoenen. Niet inslikken. Niet aanbrengen bij allergie voor een ingrediënt. Gebruik vanaf 6 jaar. Onze tip: Bewaar er een in je handtas en een andere naast je bed, zodat je niet vergeet 's avonds aan te brengen (het nachtelijke effect is herstellender). INCI-ingrediënten: Cera flava nat., °helianthus annuus zaadolie, °theobroma cacao zaadboter, °garcinia indica zaadboter, °butyrospermum...
Portfolio (117)
Frankrijk, San Nicolao
...Het natuurlijke cacao-extract wordt verkregen door hydro-alcoholische extractie van cacaobonen die we zelf roosteren. Ons extract is gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01.
Portfolio (135)
Italië, Milano
...Water, alcohol, glycerine, gehydrogeneerd ricinusolie PEG-40, cacao glycerine PEG-7, polysorbaat-20, carbomeer, schors van Aesculus Hippocastanum extract, rutina, extract van Robinia Pseudoacacia, extract van citrusvruchtenschil, Mentha Piperita olie, extract van Solidago Virgaurea, menthyl lactaat, caprylylglycol, edta tetrasodium, natriumdehydroacetaat, natriumbenzoaat, fenylethylalcohol. Verpakking: 100 ml...
Bijpassende producten
AMELGEL
AMELGEL
Andere Producten
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
Portfolio (84)
Zweden, Åkersberga
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
Portfolio (201)
Oekraïne, Novomoskovsk
...De belangrijkste missie van Halsey Generation is om uw dieet uit te breiden met gezonde en betaalbare voeding. In de productie van droge ontbijtproducten gebruiken we geen chemische en kunstmatige ingrediënten, we voegen geen suiker, zout, transvetten en smaakstoffen toe. Bij de productie worden alleen natuurlijke glutenvrije ingrediënten gebruikt, die van nature verzadigd zijn met vitamines en nuttige elementen. Ingrediënten: maïsmeel, amarantkiemenmeel, ontvet cacaopoeder, bananenpureepoeder, premix calcium en vitamine D3, zoetstof vloeibare extract van stevia bladeren.
Portfolio (44)
Frankrijk, Bellême
... van het lichaam en die zeer aangenaam zijn bij een massage. Deze schoonheidselixers combineren effectiviteit en welzijn. Naast het diep voeden van de huid, onthullen ze haar natuurlijke glans. Cacaoboter: Cacaoboter is antioxidant (anti-veroudering), voedend en beschermend. Druivenpitolie: Druivenpitolie is rijk aan omega 6 en vitamine E. Het beschermt het celmembraan en helpt de veroudering van de huid te vertragen. Al onze balsems zijn natuurlijk, zonder alcohol en zonder chemische conserveermiddelen.
Portfolio (90)
Turkije, Aydin
...Biologische cacaopoeder is afkomstig van bonen die aanzienlijke hoeveelheden natuurlijke antioxidanten bevatten. Onderzoekers hebben ontdekt dat natuurlijke cacao de hoogste capaciteit van het antioxidant bevat. Het gebruik van biologische cacao-extract helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen en helpt de tekenen van veroudering te bestrijden. Het kan ook de elasticiteit van je huid...
Portfolio (86)
Frankrijk, Clichy
...Cacaoboter is een natuurlijke vetstof die wordt gewonnen uit cacaobonen (Theobroma cacao), dezelfde vrucht die wordt gebruikt voor de productie van chocolade. Het staat bekend om zijn zachte textuur, lage smeltpunt en lichte cacaogeur. Cacaoboter wordt veel gebruikt in de voedings-, cosmetische en farmaceutische industrie.
Portfolio (17)
Frankrijk, Paris
... zachte en geurige handen. Belangrijkste Voordelen: CBD Herstel: 120mg CBD om te voeden en te beschermen. Haverextract: Biedt verlichting en hydrateert diep. Hennepzaadolie: Voor zachte en beschermde handen. Delicate Textuur: Trekt snel in zonder plakkerige resten. Natuurlijke Geur: Laat een zachte geur op uw handen achter. Ingrediënten: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao Seed Butter THC-gehalte %: 0.00% CBD (mg) per eenheid: 120mg...
Portfolio (180)
Oekraïne, Pervomaysky
...Gebacken mengsel (90,4%) (havervlokken, maïsballen (maïsgries en -meel, suiker), natuurlijke honing, geraffineerde ontgeurde zonnebloemolie, gerstextract, Himalayazout, vitamine E), donkere chocoladedruppels (3,5%) (suiker, geraspte cacao, cacaoboter, cacaopoeder, emulgator sojalecithine, vanille-extract), amandelschaafsel (3,5%), geroosterde hazelnootkernen (2,5%).
Portfolio (123)
...De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar, rechtstreeks van Comptoir des épices Madagascar, worden verkregen uit zorgvuldig geselecteerde Criollo cacao bonen. De bonen worden geroosterd om hun rijke aroma's en knapperige textuur te onthullen, waardoor hun authenticiteit en natuurlijke voordelen behouden blijven. 1. Unieke oorsprong: De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar komen uit cacaoplantages gelegen in de vruchtbare gebieden van Madagaskar. Het tropische klimaat, de rijke bodem en de passie van de producenten dragen bij aan de superieure kwaliteit van deze nibs.
Portfolio (42)
...cacaopasta, cacaoboter, wei-eiwitpoeder, emulgator: sojalecithine E322, natuurlijke vanille-aroma), 30% amandelen, 2% cacaopoeder Herkomst De amandelen komen voornamelijk uit Amerika, Zuid- en West-Europa. De grootste gebieden waar amandelen worden verbouwd zijn Californië, Spanje, Italië, Portugal, Australië en Chili. Het coaten met chocolade vindt plaats in Europa.
Portfolio (47)