België, Wingene
... monoculturen en helpt de biodiversiteit te behouden. Het creëert ook een natuurlijke bufferzone voor het Udzungwa Mountains National Park, een paradijs voor vogelaars en beroemd om zijn primaten, olifanten en grote verscheidenheid aan flora. Kleine cacaoboeren in de Kilombero-vallei beoefenen al sinds mensenheugenis biologische landbouw, simpelweg omdat pesticiden en chemische meststoffen niet beschikbaar...
Portfolio (49)
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, Cacao 31%, natuurlijke zetmeel, dextrose, zout, sinaasolie, guargom [E412], xanthaangom [E415]. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 407 Kcal / 1722 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 7,3g Waarvan verzadigd: 5,1g Koolhydraten: 78,6g Waarvan suikers: 63,3g Eiwitten: 6,8g Zout: 0,48g...
Portfolio (46)
België, Woluwe-Saint-Pierre
...DE NATUURLIJKE ENERGETISCHE EN HEERLIJKE BAR VAN 40G Ontworpen om GEMAKKELIJK VERTEREN te zijn: Bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige aroma's en biologisch (BE-BIO-01 Certisys) GERECYCLEDE VERPAKKING MET GEMAKKELIJKE OPENING door aan de onderkant van de bar te duwen...
Portfolio (8)
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
België, Gent
cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.
België, Gent
... confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen. In de soorten met suiker zijn er speciale, zeer gegeerde, soorten zoals Kiwi, Aardbeien met Rabarber en zelfs Woudvruchten confituur. Deze laatste wordt eveneens gebruikt voor het vermengen in barbecuesausen. De confituursoorten zonder suiker zijn geschikt voor mensen met diabetes.
België, Herstal
...Ons bedrijf is opgericht in 1974, we produceren hoogwaardige chocolade die alleen natuurlijke ingrediënten bevat, zonder GGO's of toegevoegde oliën. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een vertrouwensrelatie, op lange termijn, met al onze klanten. We werken samen met luxe winkels over de hele wereld: 80% van onze productie is bestemd voor export. Onze chocolade is te vinden in München, Londen, Wenen, Tokio, Parijs, New York, Miami, enz. Chocolats Charlemagne biedt u een unieke reeks, van hoge kwaliteit, met natuurlijke vanille. Bezoek onze website voor meer informatie,...
België, Thuin
...Sinterklaas…) of gewoon uit genot! Hun enige ambitie: uw zoetheid bevredigen. Daarom zijn ze bijzonder aandachtig voor de kwaliteit van hun producten. Gemaakt op basis van originele recepten met natuurlijke ingrediënten, zijn hun specialiteiten gegarandeerd 100% pure cacaoboter.
België, Roeselare
Carline brengt vernieuwing, verfijning en vakmanschap samen tot een uniek en veelzijdig assortiment chocoladeartikelen. We besteden de grootste zorg aan de selectie van de grondstoffen waarvan vele uniek voor ons worden gemaakt. Zo bevatten onze chocoladecouvertures alleen echte cacaoboter en natuurlijke vanille. Onze recepturen worden voortdurend verfijnd en nauwgezet toegepast door vakbekwame...
België, Lokeren
...Pralin'Art produceert top kwaliteit pralines op basis van Belgische chocolademet 100% cacaoboter, natuurlijke vanille en zonder toegevoegde vetten. Onze hazelnootvulling bevat minimaal 35% hazelnoten en in onze andere vullingen worden geen geharde vetten gebruikt dewelke eveneens vrij zijn van transvetzuren. Alle toegevoegde aroma's zijn natuurlijk. Het bedrijf werkt sinds 2005 volgens de kwaliteitsnormen van de 'international food standard' (IFS).
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.