...P.A. AROMATICS ondersteunt de groeiende interesse van consumenten en de industrie voor natuurlijke producten.
Om deze reden maken we extractie van vanille, cacao, koffie, paddenstoelen en alles wat de natuur ons biedt.
...De Biologische Cacao in Granula van Vegantis, aangeboden in groothandelsformaten en -prijzen, is 100% natuurlijk, gemaakt van rauwe bonen. Biologisch gecertificeerd.
Gemaakt in Peru uit Theobroma Cacao-plantages, wordt het verwerkt bij lage temperaturen volgens traditionele methoden, om de organoleptische eigenschappen en micronutriënten te behouden.
De bonen worden op natuurlijke wijze...
...Ambachtelijk glutenvrij gebakken product. Heerlijke zoete gistdeeg gemaakt van aardappelzetmeel, suiker, maïszetmeel, magere cacao, plantaardige oliën en boter. Bij het proeven kunt u de tonen van karamel, noten en specerijen herkennen, dankzij een zorgvuldige en strikte bereiding die de natuurlijke aromatische complexiteit van kwaliteitscacao behoudt.
Beschikbaar in handige eenportie-verpakkingen van 35 gram met een papieren bakje, ideaal om altijd mee te nemen voor een rijke, smakelijke pauze.
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...
...We gebruiken geen kleurstoffen, conserveermiddelen en al onze aroma's worden uitsluitend verkregen uit natuurlijke essences of ingrediënten. Wanneer mogelijk creëren we zuivelvrije producten zonder toegevoegde suiker. Al onze producten zijn ook palmolie- en glutenvrij.
In de afgelopen jaren is Shockino Mix Experience de protagonist geweest van evenementen en proeverijen door heel Italië, te beginnen bij EXPO2015 op de Salone del Mobile en Salon du Chocolat in Milaan, Cibus Parma en Vinitaly in Verona.
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
...COMMERCIALISATIE VAN COSMETISCHE PRODUCTEN, HET BEDRIJF COMMERCIALISEERT VERSCHILLENDE LINIEN WITTE KLEI, OLIE UIT OLIVEN, MANLIJN, NATUURLIJKE PLANTENSAPONS, NIEUWE LIJN MET EZELINNEN MELK, CACAO BOTER EN LIPSHINE (GRAPEFRUIT-DRUIF-GRANAATAPPEL). LAATSTE PRODUCT IS EEN VOEDINGSSUPPLEMENT OP BASIS VAN EZELINNEN MELK VOOR ZOGENDE BABY'S, ZWANGERE VROUWEN EN VOLWASSENEN. WEBSITE WWW.DEACRETA.COM...