Frankrijk, Avignon
...De biologische dille, met de Latijnse naam Anethum Graveolens, is een kruidachtige plant uit de familie van de Apiaceae. Dit aromatische kruid met een delicate anijsachtige geur voegt een smakelijke toets toe aan de recepten van bereide gerechten. De biologische dille wordt vers geoogst, gewassen, gedroogd en ingevroren in vloeibare deeltjes voor gebruik. Dille uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 41 Kcal 171 kJ Voedingsvezels: 3,6 g Eiwitten: 4,3 g Zout: 0,2 g...
Portfolio (105)
Duitsland, Bad Bentheim
...Ceylon Biologische Kaneelpoeder: Ceylon-kaneel biologisch kopen? Een goede keuze. Kaneel is zeer smaakvol en past zowel bij koude als warme gerechten. Het kruid (met de Latijnse naam "cinnamomum verum" - vandaar het Engelse "cinnamon") wordt gewonnen uit de binnenste schors van takken van de zogenaamde kaneelboom. In de westerse keuken wordt kaneel voornamelijk gebruikt om zoete gerechten op...
Portfolio (549)
Finland, Vaasa
...Donarepa Voorgekookte Witte Maïsmeel is het ultieme ingrediënt voor heerlijke en authentieke Latijns-Amerikaanse gerechten. Gemaakt van hoogwaardig, voorgekookt witte maïs, is deze zak van 1 kg maïsmeel gemakkelijk te bereiden en voegt het een unieke smaak toe aan je favoriete recepten. Verhoog je kookkunsten met Donarepa!
Portfolio (6)
Frankrijk, Paris
...We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana. Hazelnoot is afgeleid van noot door suffixatie en het diminutief -ette; de term noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met schil en amandel" betekent, "noot". Ean13:3701511700959 Referentie:NOIBIOGIFFONI1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geoogst en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode. Latijnse naam: Spicata nanah Vorm: gedroogde bladeren...
Portfolio (22)
Frankrijk, Ham
...De bonenkruid, bekend onder de Latijnse naam Satureja, is een populair kruid in de keuken, beroemd om zijn spijsverterings- en afrodiserende eigenschappen. De unieke geur en smaak, zowel intens als pittig, maken het een favoriete ingrediënt voor vele gerechten. Bij Florixir® telen we met trots bonenkruid op onze gronden in Picardië, in het noorden van Frankrijk. We hechten veel waarde aan de...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play