Frankrijk, Avignon
...De biologische dille, met de Latijnse naam Anethum Graveolens, is een kruidachtige plant uit de familie van de Apiaceae. Dit aromatische kruid met een delicate anijsachtige geur voegt een smakelijke toets toe aan de recepten van bereide gerechten. De biologische dille wordt vers geoogst, gewassen, gedroogd en ingevroren in vloeibare deeltjes voor gebruik. Dille uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 41 Kcal 171 kJ Voedingsvezels: 3,6 g Eiwitten: 4,3 g Zout: 0,2 g...
Portfolio (105)
Frankrijk, Paris
...We genieten ervan in alle vormen: rauw, gekookt, zoet, zout, als smeersel, in olie, of gemengd met andere even heerlijke gerechten. Mmm! De hazelnoot, oorsprong en deugden De hazelnoot, ook wel aveline genoemd, is de vrucht van de gewone hazelaar: Corylus avellana. Hazelnoot is afgeleid van noot door suffixatie en het diminutief -ette; de term noot komt zelf van het Latijnse nux, wat "alle vrucht met schil en amandel" betekent, "noot". Ean13:3701511700959 Referentie:NOIBIOGIFFONI1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geoogst en gedroogd op rekken volgens de traditionele droogmethode. Latijnse naam: Spicata nanah Vorm: gedroogde bladeren...
Portfolio (22)
Frankrijk, Ham
...De bonenkruid, bekend onder de Latijnse naam Satureja, is een populair kruid in de keuken, beroemd om zijn spijsverterings- en afrodiserende eigenschappen. De unieke geur en smaak, zowel intens als pittig, maken het een favoriete ingrediënt voor vele gerechten. Bij Florixir® telen we met trots bonenkruid op onze gronden in Picardië, in het noorden van Frankrijk. We hechten veel waarde aan de...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play