Italië, Pasturo
...Het is een zachte witte geitenkaas met een bloeiende korst. De textuur is zacht, glad en romig; de smaak is aangenaam en delicaat. 100% Italiaanse melk. Gemiddeld gewicht: 0,250 g Minimale rijping: 7-10 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Misano Adriatico
...Probeer onze hoogwaardige Pecorino toscano DOP, gerijpt in een hele vorm van 1,3 kg. Geniet van de unieke en authentieke smaak van Toscane, met een zachte textuur en een intense aroma. Perfect om te combineren met kazen en vleeswaren, of om alleen van te genieten. 100% Made in Italy.
Portfolio (200)
Italië, Fidenza
...Jonge Italiaanse kaas, 12 maanden gerijpt. Zachte en delicate smaak.
Portfolio (54)
Italië, Bergamo
Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
Portfolio (129)
Italië, Orbassano
...De grote Sarde ravioli zijn gevuld met ricotta (zachte kaas) en citroen en belichamen de eenvoud en puurheid van de mediterrane smaken, wat een frisse en verfijnde culinaire ervaring biedt. Deze ravioli vertegenwoordigt een perfecte harmonie tussen de zoetheid en de omhullende zachtheid van de ricotta en de citrusachtige smaak van de levendige frisheid van de citroen, verpakt in een delicate pastadeeg.
Portfolio (57)
Italië, Martina Franca
...De Peperoncino Kaas is een unieke culinaire ervaring die zoetheid en pittigheid in een perfecte balans verenigt. Deze pecorino kaas heeft een zachte en levendige textuur, verrijkt met vlokken chili die de smaakpapillen prikkelen. De ruwe, gouden korst verbergt een wit hart dat neigt naar strogeel, bezaaid met chili bessen. Elke hap is een explosie van smaak, met een intensiteit die toeneemt naarmate de kaas rijpt, waardoor hij onweerstaanbaar is voor kaasliefhebbers. Het is niet zomaar een kaas, het is een zintuiglijke reis die uitnodigt om nieuwe smaaknuances te ontdekken.
Portfolio (29)
...Het Rock 18 model is in staat om elke soort kaas te snijden, of het nu gaat om harde, halfharde of zachte kazen. Het is uitgerust met: • Speciale snijbladen voor "rock" snijden: voor resultaten die vergelijkbaar zijn met handmatig snijden. Het oppervlak van het product blijft ruw. • Glad snijbladen: voor elke soort halfharde en zachte kaas. De afmetingen zijn compact en passen goed in kleine en...
Portfolio (47)
Italië, MILANO
...Zachte, licht stro-kleurige Pecorino kaas, met een korte rijping, delicate en frisse smaak, geschikt voor alle consumptiemomenten en op elk moment van de dag. PRIJS PER KG EURO 12,99 VERVALDATUM 30/01/2025 MINIMALE BESTELLING 500 STUKS...
Portfolio (191)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
Italië, Noci
...De burrata, het paradepaardje van de typische kaastraditie uit Puglia, bestaat uit een handgemaakt omhulsel van mozzarella, gemaakt door onze kaasmakers, dat van binnen is gevuld met een zachte kern van met de hand gescheurde mozzarella en room. Dit resulteert in een zakje met een heerlijke, zoete en delicate smaak. Het is een product dat kan worden gebruikt voor verse consumptie, op smaak...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...Pompoenpitten zijn geweldig voor wie een veganistisch dieet volgt, aangezien ze in korrelvorm of in dunne schilfers kunnen worden gebruikt ter vervanging van kaas. Biologische pompoenpitten zijn rijk aan vitamines en mineralen zoals magnesium, zink en selenium voor het welzijn van het lichaam. De hoge energielevering maakt pompoenpitten de ideale snack voor atleten of voor degenen die een specifiek dieet...
Portfolio (50)
Italië, Cadorago
...Productie van melkzuurbacteriën, lyofiliseerd of bevroren, voor elke behoefte, met directe en indirecte inoculatie. Melkzuurbacteriën starter voor yoghurt, kaas (harde, halfharde en zachte), gefermenteerde melk, room, boter en elke toepassing in de zuivelindustrie. - Lyofast bestaat uit lyofiliseerde melkzuurbacterieculturen die speciaal zijn ontwikkeld voor directe inoculatie tijdens de...
Portfolio (4)
Italië, Ripalimosani
... canditeren van fruit, terwijl de LINEA TARTUFO de voorbereiding van dit kostbare ingrediënt vereenvoudigt met zijn lavatartufi. Tot slot omvat de LINEA LATTE specifieke installaties en machines voor de verwerking van melk en de productie van kaas, waardoor het productieproces efficiënt en van hoge kwaliteit is!
Portfolio (3)
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Al jaren (we zijn al bij de vierde generatie) wordt in Ferruccia, een dorp tussen Agliana en Quarrata, in de prachtige provincie Pistoia, de beste melk met de hand verwerkt en omgevormd tot unieke kaas en een heerlijke, zachte en romige ricotta. Het geheim van Caseificio PRO - LAT is het werken met traditionele methoden die altijd deel uitmaken van de boerenwereld, waardoor hun product eenvoudig...
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play