Italië, Castellamare
...Het goede van het winterseizoen ligt in de gaven die de aarde biedt tijdens de koudere maanden. Een daarvan zijn de broccoli, de hoofdrolspelers van dit voorgerecht samen met de worst. Hun delicate smaak balanceert perfect met de pittige smaak van het vlees en zal uw zintuigen verwarmen.
Portfolio (45)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, Moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, friarielli, worst.
Portfolio (129)
Italië, Mesoraca
...De worst is een van de populairste vleeswaren in Italië, vooral in Calabrië, waar het zich onderscheidt door de felrode kleur en de pittigheid. Het wordt strikt verkregen uit de schouder en het spek van het varken, waaraan het vet wordt toegevoegd, alles apart gemalen en vervolgens samengevoegd met de toevoeging van typische kruiden van de Calabrese vleeswaren zoals peper, chilipeper en wilde...
Portfolio (19)
Italië, MILANO
...De Salame Piacentino DOP is een vleeswarenproduct, een grof gesneden worst, verkregen uit magere delen en een klein percentage van vette delen van varkens die behoren tot de rassen Large White en Landrace Italiana, Duroc of andere rassen die compatibel zijn met het Italiaanse zware varken. GR 0, 591 PRIJS PER KG EURO 8,00 VERPAKKING VAN 5 STUKS MINIMALE BESTELLING 50 VERPAKKINGEN VAN 5 STUKS VERVALDATUM 29/09/2025...
Portfolio (85)
...SEMIARTISAN SALUMI: FRESH EN VERGISTE WORST, RAWE PROSCIUTTO, NDUJA, ZOETE EN KRUIDIGE SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Italië, Casoria
...', pizza's met worst en friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, baba' taarten, etalage taarten en taarten van elk type. Kortom, alles wat je kunt vinden in een grote etalage van een patisserie in de steegjes van Napels...
Portfolio (7)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Italië, Marmirolo
Het Salumificio Merlotti begon zijn activiteiten in de directe naoorlogse periode in Castel d'Ario, het dorp dat de legendarische autocoureur Tazio Nuvolari heeft voortgebracht. Van een ambachtelijke winkel is het bedrijf in de loop der tijd gegroeid en biedt het zijn producten steeds uitgebreider aan in de regio. In de derde generatie van ondernemers verhuist de salumeria de productie-eenheid naa...
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
... producten en de gezondheid van de consument, en daarom hebben we productlijnen ontwikkeld met natuurlijke, ambachtelijk vervaardigde producten. Het vleeswarenbedrijf produceert hammen, extra verse worst, gedroogde worst, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo voor op de grill, salame del contadino en grosso nostrano, salame tipo Milano, Hongaarse, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale stagionato, kop van de kop, ciccioli, cotechino en zampone, bondiola, cappelli del prete en andere specialiteiten voor detailhandel, GDO en horeca.
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Italië, Cremona
Het verhaal van het merk Antica Valle komt voort uit een gastronomische traditie die van generatie op generatie is doorgegeven. Een oude wijsheid die bijdraagt aan de superieure kwaliteit. Het is een gastronomische kunst, een "know-how van vleeswaren" die de taal spreekt van eenvoud, authenticiteit en oprechtheid. Altijd verbonden met zijn oorsprongsgebied. In onze vleeswaren zitten weinig ingred...
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
Italië, Thiene
Risco is gespecialiseerd in de levering van machines en systemen voor de voedingsindustrie, met name voor de vleesverwerking. De productie van Risco omvat een breed scala aan vacuümvulmachines voor worst en vleeswaren, vacuümvulmachines voor ham, gerijpte producten en mortadella, voorbereidingslijnen zoals vleesmolens en mixers, systemen voor gemalen vlees in trays, vormsystemen voor burgers en...
Italië, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone bevindt zich in Crespina Lorenzana, in de provincie Pisa, en is een historisch merk dat al meer dan 150 jaar actief is in de hoogwaardige vleeswaren. Het bedrijf produceert en distribueert producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de kennis en zorg van vroeger, in overeenstemming met de moderne productienormen en met uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zowel van lan...
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedri...
Italië, Ginestreto-Pesaro
Diverse zijn de lekkernijen die aan de klanten worden aangeboden, zoals lonza, lonzini, worstjes, salami en hammen met verschillende smaakkenmerken, waardevolle specialiteiten die voortkomen uit geselecteerd varkensvlees en vakkundig gekruid door de ervaren handen van onze ambachtslieden. De minimale rijpingstijd die voor elke vleeswaren wordt gegarandeerd en het ideale klimaat waarin deze wordt v...
Italië, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Ons bedrijf is opgericht in 2006, met als doel de echte smaken en geuren van ons land op uw tafels te brengen. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking van vier kleine bedrijven die met hun ervaring in hun sector een breed scala aan hoogwaardige producten hebben kunnen aanbieden, om onze klanten een uitstekende service in één pakket te bieden. We zijn op zoek naar expor...
Italië, Fasano
De Macelleria Fortunato is een decennialang referentiepunt voor de stad Fasano (Puglia), tussen de stille heuvels en de prachtige zee van Savelletri di Fasano. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd, dankzij de ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd en van generatie op generatie is doorgegeven binnen de familie Semeraro. We zijn gespecialiseerd in de productie van lokale Pugliese vl...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze vleeswaren worden bewerkt door ervaren en deskundige handen, met de passie en de ambachtelijke zorg van oude methoden, om de authentieke smaken en de echte kwaliteit van de traditie te reproduceren. Bij de productie gebruiken we alleen grondstoffen en natuurlijke ingrediënten, met name zorgvuldig geselecteerd vlees van gecontroleerde boerderijen, waarbij de uitstekende kwaliteit van de voedin...
Italië, Cagliari
...Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk Sardijnse voedingsproducten naar het buitenland exporteert. We hebben een breed scala aan producten voor groothandels, delicatessenwinkels, restaurants en pizzeria's, enz. Onze producten zijn: droge pasta zoals gnocchetti, spaghetti en verse pasta zoals ravioli en culurgiones, seadas, saffraan, olijfolie en olijvenpasta, kazen en kaascrèmes, wijnen, bieren in verschillende maten, ook in vaten, zoetigheden, likeuren, bottarga, truffelcrèmes en truffelkazen, vleeswaren waaronder droge en verse worst.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi is sinds 1923 gespecialiseerd in de productie van typische Toscaanse vleeswaren, met name verse worst, Toscaanse salami, Toscaanse finocchiona, pittige salami en Toscaanse pancetta. Het bedrijf toont zijn aanpassingsvermogen aan nieuwe markten door vleeswaren van verschillende soorten en formaten te commercialiseren om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play