Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (63)
Italië, Villanterio
<p>DI.GI.MA. biedt haar diensten aan in de provincies Lodi, Milaan, Pavia, Piacenza. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de sector met grote expertise in de verzameling en verwerking van bijproducten van de slacht van categorie 3 (afgeleid van materiaal dat geschikt wordt geacht voor menselijke consumptie).</p><p> DI.GI.MA. voert haar activiteiten uit in: de productie van dierlijke vetten, voorna...
Portfolio (4)
Italië, Imperia
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten. Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
Portfolio (44)
Italië, Misano Adriatico
...Deze hoogwaardige wijn heeft een intense en volle smaak met tonen van donkere vruchten en specerijen. Geproduceerd in Italië, is MEDAINA Barolo DOCG de perfecte keuze voor wijnliefhebbers, met 75 cl puur genot in elke fles. Perfect om te combineren met vleesgerechten of oude kazen.
Portfolio (200)
...Tomatenpuree (of passata) is een zeer veelzijdig ingrediënt en een van de fundamentele voedingsmiddelen die worden gebruikt om veel Made in Italy-recepten te maken, evenals vele andere, van pastasausen tot de basiscondimenten voor pizza's, en wordt ook gebruikt in verschillende vleesgerechten of vegetarische schotels. Het is gemaakt van uitsluitend verse tomaten, en alleen hoogwaardige, hele...
Portfolio (6)
...Pak Choi Groen is een ovale bladgroente, afkomstig uit China, met een delicate en licht bittere smaak. Rijk aan vezels en mineralen, is het toch een caloriearme groente. Het is een bijgerecht bij vleesgerechten, maar past ook goed bij aardappelen en paddenstoelen. Verkrijgbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (47)
Italië, Capo D'orlando
... antioxidanten, vitamines en mineralen. Het is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine B6, en heeft bovendien een hoge concentratie aan polyfenolen, plantaardige verbindingen met krachtige antioxidante activiteiten. IN DE KEUKEN De granaatappel wordt vaak in de keuken gebruikt voor het maken van sappen, jam, sauzen en voor de decoratie van gerechten. Bovendien kunnen de kleine arils worden gebruikt om een vleugje kleur en smaak toe te voegen aan verschillende recepten, zoals salades, risotto's, vleesgerechten en desserts.
Portfolio (27)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Balsamico azijn uit Modena is geschikt voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrilde witte vleesgerechten, gekookte vis, omeletten, pinzimoni, en marinades. Inhoud: 500 ml Code: 03160 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
...Ingrediënten: zomertruffel (Tuber aestivum Vitt.), olijfolie, zout, aroma. Advies: ideaal voor voorgerechten, carpaccio, gekookte of gebraden witte vleesgerechten en kan zelfs enkele desserts begeleiden. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel. Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak. Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
Portfolio (4)
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Italië, Firenze
...De Delizia al Tartufo Bianco Pregiato en porcini is een van de meest verfijnde en exclusieve producten. Ideaal voor aperitieven en hoogwaardige vleesgerechten, gaat het goed samen met uitstekende witte wijnen. Gewild in veel keukens van het hoogste niveau. Verfijnd en in balans, rechtstreeks van de beste chefs ter wereld.
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
Italië, Fiorenzuola Di Focara
In het hart van het Natuurpark Monte San Bartolo, in de plaats Fiorenzuola di Focara, beheerd door de jarenlange ervaring van Anna en Mario, is Restaurant La Rupe de ideale plek om je te laten verwennen door culinaire geneugten. Sinds 1960 bereiden Anna en Mario heerlijke vis- en vleesgerechten voor lokale klanten en bezoekers uit alle hoeken, in een rustige en romantische omgeving. Gelegen in...
Italië, Treviso
... kunnen we echter een waar 'regenboog' aan zouten van allerlei soorten ontdekken op de schappen van de winkels en supermarkten bij ons in de buurt: eindelijk zijn er zouten die meer kleur en creativiteit aan onze keuken toevoegen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten en beginnen met de meest bijzondere: balsamicozout - waarvan de excentrieke kleur afkomstig is van de verwerking met balsamico-extract en specerijen - wordt al sinds jaar en dag gewaardeerd in vleesgerechten vanwege de grote rijkdom aan verschillende smaken en aroma's (maar liefst 18) en geuren.
Italië, Borgo a Buggiano
Restaurant Pizzeria La Fiamma is een traditioneel familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Toscaanse keuken en typische Toscaanse gerechten van allerlei soorten. Wij bieden onze klanten een zeer uitgebreide keuze aan vleesgerechten, zoals de Toscaanse traditie voorschrijft, vergezeld van een goed gevulde wijnkaart (ongeveer 120 etiketten). Ons personeel is altijd beschikbaar, deskundig en...
...Officina dell'Hamburger is een restaurant/hamburgerzaak die sinds 2014 een breed scala aan vleesgerechten aanbiedt. Gevulde broodjes, gourmet hamburgers en gegrild vlees, geserveerd door een hooggekwalificeerd personeel dat altijd klaarstaat om aan de wensen van de klanten te voldoen. Een gezellige en ontspannen locatie, een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding en het gebruik van uitsluitend...
Italië, Villafranca Di Verona
... om te genieten van onze vleesgerechten (black angus, tomahawk) en visgerechten, die in elk opzicht zijn herzien om aan alle smaken te voldoen. Geopend voor lunch en diner en op zondag alleen voor speciale gelegenheden of evenementen. Ristorante Don Giulio bevindt zich op Corso Vittorio Emanuele II 112/B in Villafranca di Verona. Voor meer informatie kunt u bellen naar 3472231483.
Italië, Fenile Di Fano
...Restaurant La Rezdora in Fano is een locatie die een zeer uitgebreide keuze aan gerechten uit de Marche en Modena biedt, naast een opmerkelijke variëteit aan pizza's gebakken in een houtoven. Restaurant, vleesgerechten en pizzeria, La Rezdora beschikt over ruime zalen en een prachtig terras, een ideale locatie voor evenementen en ceremonies. Dit alles wordt vergezeld door talrijke etiketten van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play