... combineert met moderne methoden CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATIE Met een mooie robijnrode kleur onthult Château La Gasquerie een aangenaam bouquet met tonen van verse rode bessen, licht gekruid. De mond is soepel, met een mooie rondheid, en evolueert naar een elegante afdronk. ACCORDS MET & WIJNEN Château La Gasquerie zal met flair de geroosterde of gegrilde rode vleesgerechten, wild en kazen zoals Brie de Meaux, Gorgonzola of Livarot begeleiden. Serveren tussen 16° en 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Gouden Medaille – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Portfolio (96)
Frankrijk, Bordeaux
...Commentaar De druivensoorten zijn klassiek voor de appellatie. De wijn is gevinifieerd en gerijpt volgens traditionele methoden: oogst op rijpheid, lange maceratie en 12 maanden in eikenhouten vaten. Proeverij Te drinken vanaf nu, maar heeft ook een groot bewaarpotentieel dankzij zijn mooie structuur. Geschikt voor alle gegrilde vleesgerechten en wild. Het zal prachtig passen bij het einde van...
Portfolio (93)
Frankrijk, Maubeuge
...De gemalen zoete peper (paprika) is een specerij die zachte, aardse, rokerige, pittige, licht bittere en vurige smaken biedt. Paprika is ideaal om rijkdom en diepte toe te voegen aan uw vleesgerechten. Perfect voor marinades en gematigd pittige recepten. Een paprika van hoge kwaliteit Onze selectie van de beste kwaliteit specerijen stelt u in staat om heerlijke vleesgerechten te bereiden, zoals...
Portfolio (33)
Frankrijk, Le Havre
...Wilde Tijm: Aromatisch en natuurlijk, perfect om vleesgerechten en stoofschotels te verbeteren.
Portfolio (16)
Frankrijk, Colombe La Fosse
...De cuvée Rosé onderscheidt zich door zijn body en intensiteit. Fris en genereus in fruitige tonen, past deze assemblage perfect bij fijne charcuterie, karakteristieke vleesgerechten en vooral bij desserts op basis van rode vruchten of exotisch fruit.
Portfolio (7)
Frankrijk, Grigny
PATRIGEL is sinds 1989 een specialistische agent in de handel en verkoop van diepgevroren groenten, kruiden en fruit. Ons handelsbureau distribueert en vertegenwoordigt in Frankrijk verschillende producenten van kwaliteitsgroenten en -fruit uit Europa. Ons krachtige internationale netwerk haalt zijn producten bij gecertificeerde producenten. Onze producten worden gecontroleerd en gecertificeerd, ...
Portfolio (93)
Frankrijk, Malataverne
...Deze landwijn kan op wintertafels worden geserveerd om rode vleesgerechten in saus te begeleiden en aan het einde van de maaltijd met koeienkaas. Serveren op 16°.
Portfolio (188)
...Deze chutney, met zijn kenmerkende gembersmaak, zal je hartige vleesgerechten zoals eend of lam verbeteren. Ingrediënten: Gedroogde abrikozen - Rozijnen - Roze uien - Gekonfijte gember - Kardemom - Steranijs - Kaneel - Bruine suiker...
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...Ontdek de zure en pittige smaak van Sichuan-peper en de jodiumachtige finesse van Fleur de Sel uit de moerassen. Ideaal om witte vleesgerechten en chocolade desserts op smaak te brengen. Sichuan-peper is de bekendste "neppe" peper ter wereld. Het is al heel lang aanwezig in vele keukens, vooral in die van grote chefs. Sichuan-peper komt in 2 variëteiten: groen of rood: groen wanneer het voor de...
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...Dit nieuwe originele recept is het resultaat van de combinatie van onze authentieke milde mosterd en het bier uit de Elzas, rechtstreeks afkomstig uit de vaten van Brouwerij Meteor. Sterke mouttonen en een lichte azijnachtige toets zorgen voor een ronde smaak en brengen gestoofde vleesgerechten zoals schouderstuk of boeuf bourguignon naar voren. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, Elzasbier 10%, azijn, zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...Planten afkomstig uit het oosten van de VS en vervolgens geïmporteerd naar Europa, werd het beschreven door de Spaanse arts-botanicus Monardes. Door de inheemse Amerikanen werd het 'rode thee' of 'Oswégo thee' genoemd, omdat ze de bloemen gebruikten om spijsverteringsdranken te bereiden. De monarde heeft citroenachtige smaken en kan als kruid worden gebruikt in bouillons, salades, vleesgerechten...
Portfolio (22)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... aangeeft. De proeverij eindigt met een verleidelijke lengte in de mond die de wens oproept om onmiddellijk terug te komen. Een Sancerre die perfect zal passen bij witte vleesgerechten of een mooi plateau met charcuterie! Inhoud: 75cl Type: Rode Wijn Druivensoort: 100% Pinot noir AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 14-16°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...{"Nez":"kleine zwarte vruchten, witte peper, specerijen\n","Accord metvin":"rode vleesgerechten, wild, gegrild vlees, tapas\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl\n","Label":"Beschermde Geografische Aanduiding","Cépage":"Druivensoorten: Grenache, Syrah\n","Bouche":"aroma's van kleine zwarte vruchten, fijne en strakke tannines in de jeugd\n...
Portfolio (190)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
Portfolio (142)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... Brissac. PROEFNOTITIES: Intense rode kleur. Mooie aromatische expressie van rode en zwarte vruchten. Voluptueuze en complexe mond met een combinatie van cassis, viooltjes en houtachtige tonen. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, smaakvolle vleesgerechten, wild, sauzen en kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Levallois Perret
... te brengen. De kaneel kan uw groenten-, vis- of witte vleesgerechten een extra kick geven. *De kaneel in zoete gerechten: Deze specerij past bijzonder goed bij wintervruchten zoals appel, peer, kastanje of sinaasappel. We vinden in zoete recepten de onmiskenbare appeltaart met kaneel of zelfgemaakte compotes met kaneelsmaak. De voordelen van Kaneelstokjes: Kaneel heeft voornamelijk antioxidante, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Biologische Oude Rode Wijnazijn* - 0,2 % Natuurlijke Sjalot Aroma * product afkomstig uit de Biologische Landbouw Deze azijn is geschikt voor uw rode vleesgerechten en om te deglaceren (eend, magret). Sprenkel voorzichtig over uw oesters om hun smaak te versterken. Het is verkrijgbaar in een fles van 25 cl. Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter en een vat van 220 liter. Zonder conserveermiddelen of allergenen. Niet gepasteuriseerd.
Portfolio (132)
Frankrijk, St Medard D Eyrans
Opgericht in 1948 in Nérac, in de Lot-et-Garonne, heeft het bedrijf LOU GASCOUN zijn reputatie bijna 50 jaar lang opgebouwd rond één enkel product: de beroemde gele doos met varkensleverpastei, afkomstig uit een familierecept. Al onze producten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gebaseerd op traditionele recepten uit het Zuidwesten, samengesteld uit vers geselecteerde ingrediënten en bereid z...
Frankrijk, Le Mans
... aan de regelgeving door gebruik te maken van zijn industriële expertise. Deze knowhow stelt AKIOLIS in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden en vooral om de beste valorisaties te vinden voor alle ingezamelde organische afvalstoffen. Dit afval wordt gegenereerd door verschillende frituren, het snijden van vlees en andere vleesgerechten, retourverkoop, enzovoort: - HAU (gebruikte voedingsolie) en vetten van braadpannen - co-producten van vlees of van dierlijke oorsprong - enzovoort...
Frankrijk, Avallon
... DIENSTVERLENING UNIEK IS. Met of zonder bediening. Verhuur van servies, leveringen. We zijn gespecialiseerd in bruiloften, maar we bieden ook onze diensten aan voor cocktails, recepties, bedrijfsmaaltijden, diverse maaltijden, inauguraties... We hebben een winkel voor afhaalmaaltijden. We bieden ook onze diensten aan voor vleesgerechten aan het spit, koude buffetten, hapjes... Alles is huisgemaakt. We produceren en verkopen ook een traditionele sprankelende en alcoholvrije drank, zeer verfrissend: de FRENETTE DU MORVAN: gewaardeerd om de deugden van de es.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play