Italië, Paterno'
...De waarde van ambachtelijke verwerking ligt in het creëren van een unieke karakter en een onnavolgbaar uiterlijk. De stukken Siciliaanse artisjokken van CONSERVE CONTI, die al gewaardeerd worden om hun oorsprong, strikt Siciliaans, worden verrijkt door de meesterlijke hand van de ambachtsman, die ze handmatig bewerkt, vakkundig in stukken snijdt en ze op smaak brengt met een zorgvuldige dosering...
Portfolio (9)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Palo Del Colle
...WE PRODUCEREN ALLEEN EXTRA VERGINE OLIE UIT PUGLIESE OLIVEN, VOORNAMELIJK VAN DE VARIËTEITEN CORATINA EN OGLIAROLA BARESE.
Portfolio (2)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Het bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1465 / Kcal 356 Vetten 36 gr waarvan verzadigde vetzuren 4,7 gr Koolhydraten 2,9 gr waarvan suikers 0,2 gr Vezels 1,8 gr Eiwitten 3,2 gr Zout 1,5 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 180 gr, 500 gr.
Portfolio (9)
Italië, Salerno
... van ons product niet veranderd, net als de fasen van de verwerking, waarbij de selectie van grondstoffen, de controle van het product, de transformatie en de voorbereiding van groot belang zijn. Alle fasen worden uitgevoerd onder een waakzaam toezicht om de productienormen te waarborgen in overeenstemming met de geldende regelgeving. Kom vandaag ons nieuwe winkel ontdekken, nu ook Lounge Bistrot...
Portfolio (8)
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
...Sinds 1948 zijn we actief in de olijventeelt en fruitteelt "VAN ZAAD TOT VRUCHT" en volgen en monitoren we de hele keten, van de productie van planten in onze kwekerijen tot de verwerking en verkoop van tafelolijven, extra vierge olijfolie, planten en fruit. Al onze producten worden gecertificeerd en gegarandeerd door talrijke dagelijkse kwaliteitscontroles, naast de wettelijk vereiste...
Portfolio (3)
... extra vierge olijfolie, rozemarijn en ui. Al onze producten zijn veganistisch en kenmerken zich door een typische en onmiskenbare smaak, die voortkomt uit de bijzondere verwerking en het unieke klimaat van de Euganeïsche heuvels. Na een natuurlijke fermentatie van 12 uur wordt het deeg bewerkt met zuurdesem en geselecteerde natuurlijke ingrediënten, en na de juiste rusttijd van het deeg worden de lekkernijen één voor één met de hand bewerkt door onze meesterbakkers.
Italië, Castelvetrano
verwerking, transformatie en verpakking van olie en tafelolijven, Nocellara del Belice olijven in potten voor de grootdistributie en in emmers voor de horeca, verpakkingen in zakken voor toeristische locaties, olijvenpasta van groene olijven, zwarte olijven, en gemarineerde olijven, olijvenpasta van artisjokken, paddenstoelen en gedroogde tomaten, we verpakken ook artisjokken in stukken in potten. We verpakken en verwerken ook voor derden met het etiket van de klant.
Het bedrijf Evergreen houdt zich bezig met de productie en verwerking van de groene pistache uit Bronte. Het product, dat alleen aan de voet van de Etna groeit, wordt geoogst, geselecteerd en verwerkt om hoogwaardige grondstoffen en halffabricaten te produceren, die gebruikt kunnen worden in de patisserie en voor andere culinaire toepassingen. Het familiebedrijf heeft meer dan vijftig jaar...
... olijventelers van Farnese deze oude traditie voortzetten. De Coöperatie heeft altijd de volgende doelen voor ogen gehad: De gezamenlijke verwerking van alle olijven die door de leden worden aangeleverd, volgens de beste olijfolie-technieken, en het opzetten van de benodigde installaties en apparatuur; De gezamenlijke bewaring en verkoop van het product dat voortkomt uit de verwerking van de olijven...
Portfolio (1)
Italië, Biancavilla
...aan de voet van de Etna. De cultivar: nocellara etnea. Een veelzijdige cultivar die geschikt is voor de productie van extra vierge olijfolie met een zeer lage zuurgraad, en voor de verwerking van tafelolijven. "Onze olie is 100% Italiaans." Het productieproces begint met de teelt van olijfbomen op eigen grond. Ons bedrijf teelt zonder het gebruik van pesticiden! De oogst gebeurt met de hand, wat...
Portfolio (8)
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Cortazzone
La Baldaiassa, een Italiaans bedrijf, is gevestigd in de gemeente Cortazzone, in een heuvelachtig gebied dat Val Rilate wordt genoemd, oftewel in het Monferrato-gedeelte dat bekend staat als de Heuvels van Alto Monferrato Astigiano. Het bedrijf houdt zich sinds 2009 bezig met de verkoop en verwerking van de Tonda Gentile Trilobata hazelnoot, de productie en verkoop van Hazelnootolie, amandelen...
Portfolio (7)
Italië, Bernalda
...De Azienda Agricola Coppa D'Amore bevindt zich in Bernalda (MT) en biedt de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. De teelt, de oogst en de maling zijn processen die worden uitgevoerd met respect voor de natuurlijke methoden die we van onze overgrootouders hebben...
Italië, Canosa Di Puglia
Bedrijf dat zich richt op de verwerking van Italiaanse olijven tot extra vierge olijfolie. We werken voornamelijk met coratina olijven, naast andere typische cultivars zoals oliarola en paranzana. We verpakken de olie in blikken van 3 liter en 5 liter.
Italië, Badolato
Wij zijn een landbouwbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in de sector. We produceren en verkopen rechtstreeks extra vierge olijfolie, wijn en conserven in glazen potten. Ons bedrijf beheert ongeveer 60 hectare grond, waar we voortdurend, met blijvende inzet, onze grondstoffen produceren om deze vervolgens te verwerken met de meest traditionele en oude methoden van verwerking. Olijfolie...
...Het landbouwbedrijf "INCANTALUPI" is opgericht in Puglia in 1948, met volledig respect voor de waardevolle ongerepte natuurlijke omgeving. Hier produceren we sinds 1997 onze biologische extra vierge olijfolie, waarbij de technieken van groenbemesting en het inzaaien van de grond worden toegepast. Alle verwerkingsfases, zoals: de verwerking van de olijven, opslag en verpakking, worden strikt...
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Torremaggiore
... campagne en de zorgvuldige reiniging van de machines. Bovendien maakt een schijfafwerkingsysteem het mogelijk om de verblijftijd van de olijven in de molen te verkorten en daardoor de blootstelling aan oxidatie van het product te verminderen. De tijd tussen de oogst en de verwerking van de olijven op het juiste rijpingspunt is zeer kort en ze worden bewaard in goed geventileerde containers, afkomstig van geselecteerde landbouwgrond. De oogstmethode gebeurt uitsluitend van de boom door middel van handmatige pluk of met behulp van mechanische middelen. Tot slot de conservering van de olie.
Italië, Mirabella Imbaccari
De Azienda Agricola Barbuscia is opgericht in 1950 op de heuvels van Enna, in het hart van Sicilië. We bieden een ruime selectie van producten van de hoogste kwaliteit met rijke en authentieke smaken, zonder het gebruik van kunstmatige conserveermiddelen. We hebben een eigen geselecteerde productie die afkomstig is van meer dan 200 hectare aaneengeschakelde grond. De ambachtelijke verwerking is...
Italië, Mirabella Imbaccari
... de verwerking, maakt het mogelijk om de echtheid en traceerbaarheid te waarborgen, wat essentieel is voor een veilige, gezonde en aangename voeding. Het bedrijf beschikt over certificeringen zoals UNI ENI ISO 22005, waardoor het op een veilige en professionele manier kan opereren op de nationale en internationale markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in twee sectoren: de productie van hoogwaardige...
...% Italiaanse extra vergine olijfolie met mechanische verwerking en in een continue koude pers. Na de verwerking van de extra beginnen we met de verwerking van de aromatische olie met olijven en vers fruit direct in de olijfpers. Biologisch regime. Traceerbaarheid en biologisch gecertificeerd.
Italië, Camisano Vicentino
... olijfolie die gebruikmaken van innovatieve technologieën en apparaten. ENOTECNICA PILLAN biedt waardevolle en betrouwbare werktools aan degenen die in de wijnsector actief zijn; machines vervaardigd met passie, gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Het bedrijf is met zijn productie van wijnbouwapparatuur in meer dan 25 landen wereldwijd aanwezig.
...OLIE EXTRA VERGINE VAN OLIEBOMEN UIT BIOLOGISCHE TEELT De extra vergine olijfolie "Antico Frantoio del Castello" wordt geproduceerd in de ambachtelijke olijfoliemolen van het Agrarisch Bedrijf Le Farnie. De gemalen olijven komen uitsluitend uit het gebied van Altomonte, ze worden met de hand van de boom geplukt voordat ze volledig rijp zijn en binnen 24 uur verwerkt. De verwerking gebeurt...
Agrituristische onderneming in de Riviera dei Fiori in Imperia die zich richt op de teelt van eigen olijfgaarden in de Alta Valle Arroscia, met de daaropvolgende oogst en verwerking van 100% Taggiasca DOP olijven, waaruit in beperkte hoeveelheden een uitstekende Extra Vergine Olijfolie, olijven in pekel, ontpitte olijven in olie en Taggiasca-paté wordt verkregen. Het verkoopt zijn producten zowel in bulk als aan particulieren, zowel via directe verkoop als via de eigen e-commerce website.
landbouwbedrijf, gespecialiseerd in de productie van kruiden (Siciliaans oregano en saffraan), oregano in bossen met stelen en los oregano, mogelijkheid van verschillende verpakkingsformaten. pellen en verwerking van Siciliaanse amandelen, gepelde amandelen, geblancheerde amandelen, geroosterde amandelen, amandelmeel, amandelcrèmes, extra vierge olijfolie en granen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play