Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Firenze
Op een steenworp afstand van de belangrijkste artistieke bestemmingen van het Renaissance Firenze, in het hart van het historische centrum, biedt Restaurant La Martinicca, geschikt voor zowel de Florentijn als de toerist, al meer dan 30 jaar de typische smaken van de Toscaanse keuken. In een gezellige en intieme omgeving kunt u genieten van traditionele gerechten zoals huisgemaakte pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa en seizoensgebonden producten.
Italië, Villafranca
... authentieke en traditionele smaak. Hoge kwaliteit -Strenge selectie van durumtarwegries en pure ingrediënten. Authentieke innovatie -U combineert traditionele technieken met moderne technologieën. Overeenstemming tussen verse pasta en gedroogde pasta: Maak kwaliteit de keuze voor een beter leven. 270 kcal/100g voor verse pasta 350 kcal/100g voor gedroogde pasta Vers is beter! Verse mediterrane pasta uit Italië "Napoli" Eerst met Stef koeltransport.
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
Italië, Roma
...100% kwaliteit, en verleidelijke verse truffels verkocht per kilo. Ons bedrijf verzendt verse truffels via DHL, zorgvuldig verpakt met respect voor de versheidketen. Gelabeld met kwaliteits- en herkomstgarantie. Lijn CAVIAREAT – Het ontmoetingspunt voor caviarliefhebbers: Onze selectie van hoogwaardige kaviaar. Lijn UGOLINI – Exclusieve traditionele Italiaanse lekkernijen: Een breed scala aan 100% Italiaanse producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en unieke kenmerken, bereid volgens de regionale traditie.
Portfolio (9)
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Benevento
... “Leader del Commercio” in de jaren '70. Vandaag, met de derde generatie aan het roer, hebben de erfgenamen, die ook de bewakers van die pastatraditie zijn, naast de traditionele en gevestigde productie van klassieke pasta, de speciale auteurspasta van “Cavalier Vincenzo®” toegevoegd, een selectie van speciale formaten typisch voor Campania. Bij deze innovatie komt de gewilde productie van verse...
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn de waarden die ons dagelijks inspireren in wat vandaag de familie missie is.
Wij verzenden door heel Europa de beste typische producten uit Sardinië: Schapenkaas; Koeienkaas; Wijnen (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Mirte likeur; Traditionele snoepjes; Traditionele pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Onze klanten zijn particulieren en wederverkopers. Snelle verzending!!
Onze pastafabriek, hoewel recent opgericht, heeft een decennialange ervaring in de sector van traditionele diepvriesverse pasta, met een sterke focus op kwaliteit en productinnovatie, wat ons heeft geleid tot een leidende positie in enkele nicheproducties. In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan de marktvraag, waarbij we de principes van traditie en innovatie als fundamenteel hebben...
Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Italië, Pordenone
... onze producten. De kunst van het maken van pasta drijft het bedrijf om de productie naar de provincie Modena te verplaatsen, waar, naast PASTA 1 MINUTO, een nieuw product ontstaat dat het merk VECCHIA MODENA zal voortbrengen. Met dit merk wordt een lijn van verse diepvriespasta geïdentificeerd die, in vergelijking met traditionele verse pasta, als enige conserveermiddel de kou heeft. De lijnen...
... gasten een unieke sfeer te bieden. Restaurant Osteria Romana di Simmi biedt al meer dan 20 jaar goede keuken en specialiteiten van de traditionele Romeinse keuken. We hebben een privéparkeerplaats op slechts een paar stappen van het restaurant.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
Onze unieke en authentieke producten zijn het resultaat van nauwgezet werk, met bijzondere aandacht voor de selectie van hoogwaardige ingrediënten en een traditionele bereidingswijze, die volgt op de recepten van onze grootmoeders met een 100% handmatige productie van al onze gevulde pasta, sauzen en zoetigheden. Hoewel we een klein bedrijf zijn, streven we naar een hoogwaardige markt, daarom...
Italië, Salsomaggiore
... serviceniveaus en een breed scala aan artikelen aanbieden, zowel voor de detailhandel als voor de horeca. Het doel van ons werk is het constante zoeken naar innovatie, met respect voor de traditie; vandaag de dag is ons bedrijf een unieke entiteit in het Italiaanse landschap met een hoge mate van specialisatie in twee traditionele Italiaanse marktsegmenten: verse pasta en vleeswaren.
... produceren we uitstekende extra vergine olijfolie. Daarnaast gebruiken we onze olie ook om heerlijke aromatische dressings te maken, waarbij we uitsluitend Italiaanse en natuurlijke ingrediënten gebruiken, volgens de traditionele Toscaanse recepten. Onze productselectie is vervolgens uitgebreid met de productie van aromatische balsamico-dressings en de verkoop van pasta, sauzen en ambachtelijke crèmes. We bieden onze klanten, naast producten van uitstekende kwaliteit, ook de mogelijkheid om zowel verpakkingen als etiketten op maat te laten maken.
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Italië, Vasto
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Brienza
... producten tegenkomen, zelfs als ze uit de nabijgelegen gebieden komen (Apulië, Calabrië, Sicilië, Campanië), zullen we trots zijn om ze jullie te laten proeven! Ons doel is om nooit stil te staan: We zijn jong en geloven echt in dit "avontuur", op elk moment zullen we nieuwigheden aan onze productcatalogus toevoegen. Mis ze niet en... aarzel niet om contact met ons op te nemen!! Op onze website vind je: Ambachtelijke honing en confituren, Lucaanse taralli, ambachtelijke droge pasta, glutenvrije lijn voor coeliakiepatiënten, truffels, kazen, IGP-kazen uit Sarconi, de cruschi-pepers en vele andere specialiteiten.
Italië, Castelnuovo Magra
Palomita Blanca Ristorante bevindt zich in Castelnuovo Magra aan Via Borgolo 15, in de regio La Spezia. Wij zijn een visrestaurant dat traditionele gerechten herinterpreteert met alleen seizoensgebonden en hoogwaardige ingrediënten. Huisgemaakte pasta, smakelijke voorgerechten en hoofdgerechten, ervaringsgerichte keuken en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Alles met een uitstekende prijs...
Italië, Altamura
Geachte heer, Wij zijn een oude traditionele Italiaanse producent van lokale voedingsmiddelen. Onze onderneming is gespecialiseerd in de productie en distributie van gebakken goederen zoals zoete of zoute taralli, frize, croutons, koekjes en gebak, en zelfgemaakte of door middel van brons geëxtrudeerde droge pasta. We zijn ook begonnen met de productie van biologische koekjes gemaakt van speciale meelsoorten zoals kamut, rijst, soba, spelt en maïs, en de verpakking en distributie van droge internationale en Italiaanse peulvruchten.
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.
... Italian Quality Food opgericht, een klein familiebedrijf dat in Italië en het buitenland hoogwaardige traditionele Italiaanse levensmiddelen verkoopt. Producten waar Italië, en vooral onze prachtige regio Trentino-Zuid-Tirol, bijzonder rijk aan is. Koffiebonen, gemalen koffie, koffie pads, chocolade, honing, vruchtensappen, extra vierge olijfolie, wijnen, mousserende wijnen, prosecco, handgemaakte pasta, ambachtelijk bier, dat zijn slechts enkele van de producten die momenteel in de catalogus staan.
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play