Italië, Parma
...Gastronomische Specialiteit - Kastanjetortelli VERSE PASTA Alle voedselproductie van Greci wordt zowel in bulk als in detailhandel verkocht, zowel vers als bevroren.
Portfolio (4)
Italië, Castellammare Del Golfo
... wordt bovendien langzaam gedroogd op lage temperatuur, om de organoleptische eigenschappen en voedingswaarden te behouden. De Conchiglioni is een bronzen geëxtrudeerde pasta, met een ambachtelijke verwerking. Kooktijd 9 / 11 minuten...
Bijpassende producten
Conchiglione
Conchiglione
Andere Producten
Productbrochure
Productbrochure
Italië, Arezzo
...Zilver- en aluminium pasta voor de metallisatie van de achterkant van monokristallijne en polykristallijne siliciumzonnecellen.
Bijpassende producten
Pasta Ag
Pasta Ag
Andere Producten
Zilverpoeder
Zilverpoeder
Portfolio (2)
...Verkregen uit kleine, sappige tomaatjes met een langwerpige vorm. In tegenstelling tot de klassieke tomatensauzen is die van de datterino zoeter en leent zich met weinig toevoegingen voor de bereiding van vele recepten, of simpelweg om een smakelijk bord pasta op smaak te brengen. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Controguerra
...De unieke en originele kant-en-klare vissauzen voor het op smaak brengen van pasta of rijst.
Portfolio (4)
Italië, Torino
...Cod. MODI 02 U/M Kg Doos per Kg 2 Beschrijving Rumgevulde pasta gewikkeld in een schil van fijne 58% pure chocolade of 32% melkchocolade.
Portfolio (97)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen trays, schokbestendig, maat: 170x180x50 mm, geschikt voor voedselgebruik, vooral voor gepaneerde producten, kleine stukken vlees, kippenvleugels, verse pasta en kazen.
Portfolio (4)
Italië, Monterotondo
... gedroogd en met andere niveaus van ficocyanine. Oplosbaar en met een kenmerkende umami-smaak, dat wil zeggen hartig en vaag 'zeewaterachtig', is het geschikt voor gebruik in deeg en bereidingen, zowel zoet als hartig, van de zoetwarenindustrie tot bakkerijproducten, van ijs tot pasta en zelfs dranken.
Portfolio (10)
...Turbo Dryer werkt met elk type natte vaste stof, vloeistof of pasta, ongeacht het vochtgehalte, de viscositeit en de consistentie. Turbo Dryer wordt veel gebruikt voor gedeeltelijke of volledige droging in de aanwezigheid van water of oplosmiddelen. Een proefinstallatie is beschikbaar in de VOMM R&D-afdeling in Rozzano.
Portfolio (5)
... eigenschappen van de tomaatjes zeer goed te behouden, zonder extra suikers toe te voegen, dankzij het al hoge brix-niveau van deze bijzondere cherrytomaat. Bovendien is de saus, zodra deze is verwarmd, klaar om over de pasta te worden gegoten. Door de saus "Il Moro" aan ons productassortiment toe te voegen, bieden we niet alleen een symbool van de Siciliaanse culinaire traditie, maar garanderen we ook de herkomst van de ingrediënten en de traceerbaarheid van de tomaatjes, die worden gekweekt in gecertificeerde kassen en voortdurend worden gecontroleerd. Verpakking 300 gr...
Portfolio (8)
Italië, Oderzo
...De verwarmingsmat wordt vervaardigd met verschillende technologieën: geleidende pasta (thick film), chemische etsing (etched foil) en verwarmingskabels. Het verwarmingselement wordt geplaatst in een hoes gemaakt van materiaal (PVC, polyester, silicone) dat zorgt voor een adequate bescherming tegen elektriciteit, stof en water (IP67). Het wordt vervaardigd op specificatie van de klant en kan worden gepersonaliseerd op basis van de behoeften van de eindgebruiker.
Portfolio (10)
Italië, Massa Lombarda
... specifieke kenmerken zoals gladheid, lasbaarheid en hoge weerstand tegen lage temperaturen. De folie kan gelamineerd of niet-gelamineerd zijn, met of zonder metallisatie, neutraal of bedrukt tot 10 kleuren, in flexografie en rotatiedruk. Ons bedrijf biedt oplossingen voor de verpakking van groenten, vis, pasta en bakproducten.
Portfolio (11)
Italië, Trieste
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
Italië, Cassacco
Italië, Colonnata Carrara
...Verpakking met 100 gr. Lardo di Colonnata IGP Wit als de marmer die de rijping omarmt, geurig van specerijen, delicaat en zoet op de tong. Vroeger werd het bereid door de Lardo in de witte marmeren vijzel van de Canaloni di Colonnata te stampen en als basiscondiment gebruikt. Tegenwoordig wordt het niet alleen gebruikt in de basis voor soffritto voor minestrone, pasta en bonen, tomatensaus...
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
Italië, Forlì
... in verschillende delen van de wereld verbouwd vanwege zijn aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en bodems. Tegenwoordig is sorghum een veelgebruikt ingrediënt in de internationale keuken dankzij de ongelooflijke voedingswaarde. De Biologische Glutenvrije Sorghummeel is een rijke bron van vitamines en mineralen. Het kan worden gebruikt om een breed scala aan gerechten te bereiden, van pasta tot brood, van zoetigheden tot hartige gerechten. De zachte textuur en de lichtzoete smaak maken het geschikt voor het bereiden van heerlijke taarten, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
Portfolio (50)
Italië, Alberobello
... - ruwe gescheurde pasta met hoge hechting van room; - beperkt aantal onderdelen; - hoge betrouwbaarheid en productiecapaciteit; - hoog veiligheidsniveau; - gemakkelijke reiniging en desinfectie, gericht op het verminderen van het risico op contaminatie; - beperkte onderhoudsbehoefte. OPTIONEEL en ACCESSOIRES - ONDERSTEUNINGSSTRUCTUUR MET WIELEN - DETECTEERBARE ROLLEN - BOVENSTE PLAAT MET DRIE GLAZEN - CONFIGURATIE en INRICHTING INDUSTRIE 4.0...
Portfolio (3)
Italië, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitief, tartines, antipasti, vissoepen, vis met uitgesproken smaak, gekookte groenten, op smaak gebrachte pasta, risotto. Note Bevat sulfieten. Capaciteit: 1,5 ltl Code: 08295 Categorie: Spumanti Alcoholpercentage: 11% Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Blend van druiven van witte druivenrassen, in balans. Kleur: Licht strogeel. Aroma: Delicaat van veldbloemen, karakteristiek. Smaak: Droog, hartig, fris en harmonisch.
Portfolio (46)
PODERI MORETTI, een historisch bedrijf uit Italië, is een natuurlijke transformatie van een familiebedrijf en het resultaat van de unie van de families Moretti en Occhetti, die al sinds de 17e eeuw in het Roero aanwezig zijn. De teelt van de grond, en in het bijzonder de hoogwaardige wijnproductie, is altijd een familietraditie geweest, met trots van vader op zoon door de eeuwen heen tot op de d...
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Paterno'
...Bedacht en gemaakt bij Conserve Conti, deze pesto omvat Siciliaanse tradities die door de tijd heen zijn doorgegeven. De "Finocchietto Selvatico", een wilde groente uit het Etna-gebied, heeft een unieke, sterke en karakteristieke smaak, ideaal als smaakmaker voor eerste gangen (pasta met sardines). Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een tweede gerecht van vis, maar is ook lovenswaardig als...
Portfolio (9)
...Candito in pasta samengesteld uit voornamelijk sucrose. Het bestaat uit microkristallen, met een gemiddelde grootte van 15 µm. Elke kristal is individueel bedekt met een dunne laag glucosestroop, waardoor het gemakkelijk door de bij wordt opgenomen. VOORDELEN: Gemakkelijk te gebruiken, heeft geen voorbereiding of toevoeging van water nodig. Goede opname door de bijen, speciaal ontworpen voor de...
Portfolio (200)
Wij zijn een bedrijf in de provincie Lecce dat hoogwaardige patisserieproducten aanbiedt, in het bijzonder amandelgebakjes die ambachtelijk worden geproduceerd met gezonde en eerlijke ingrediënten, zonder toevoeging van conserveermiddelen. Onze markt is nationaal en internationaal, aangezien we tot in Japan exporteren. We hebben een assortiment dat varieert van panettone tot koekjes, van duiven to...
Portfolio (8)
La Maistrello A. & Figli is een bedrijf dat al drie generaties actief is in de boomkwekerij. Ons doel is om de klant met professionaliteit, efficiëntie en snelheid te bedienen. Daarnaast is kwaliteitscertificering van onze producten voor ons essentieel. Wij zijn gespecialiseerd in planten voor professioneel gebruik (fruitboomgaarden en wijngaarden) en in planten voor hobbyisten.
Portfolio (95)
Italië, Trecastagni
...Pistachepesto, een uitstekende smaakmaker voor pasta. INGREDIËNTEN: Pistache 50%, zonnebloemolie, zout en peper.
Bijpassende producten
Pistachepesto - 190 Gr.
Pistachepesto - 190 Gr.
Andere Producten
Pistachecrème - 200 g
Pistachecrème - 200 g
Portfolio (2)
Italië, Viterbo
...Gerijpte guanciale, gemaakt van het beste gecertificeerde Italiaanse verse vlees. Perfect voor de beste amatriciana, carbonara en gricia pasta. Minimaal 2880 uur gerijpt om de beste smaak aan uw gerechten te geven. Uniek en onvergetelijk.
Portfolio (7)
Italië, Trieste
...X-tra is een monocomponentenmix van cement, zeer fijne kwarts, actieve chemicaliën en katalysatoren; gemengd met water vormt het een pasta die, aangebracht op beton, de actieve chemicaliën en katalysatoren in staat stelt om binnen te dringen en te reageren met de componenten ervan om onoplosbare kristallen te vormen die de porositeit en micro-scheurtjes afsluiten. Het osmotische cement X-tra...
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play