Italië, Lumezzane
...Gemaakt van 18-10 roestvrij staal met een dikte van 1,2 mm, een serie tangen voor elk gebruik, in de keuken en in de eetkamer.
Portfolio (10)
Italië, Trieste
... : 250 ongeveer volgens product De potten voor de conserven van WECK ® worden in dik glas gedaan om zich tegen het koken en de sterilisatie te verzetten . Aangezien de deksels in glas zijn , kunnen niet roesten . Hun voordeel : zij kunnen gebruikt en opnieuw gebruikt worden , nog en nog ! De Weck ® - verbindingsstukken zijn rubberen natuurlijk . Wanneer uw conserven worden gedaan en juist gesteriliseerd , buigt languette van het verbindingsstuk naar voorover daar . Het is de natuurlijke visuele indicator die uw WECK ® - conserven zich goed hebben gesteriliseerd . Alle potten van de WECK ® - reek...
Portfolio (49)
Italië, Quartu Sant'elena
...Barbecue met gootsteen. Bedekt met Trani-kalksteen, gemakkelijk schoon te maken en van grote esthetische schoonheid. Een ideale keuze, vooral voor degenen die gezonde voeding verkiezen en graag buiten koken.
Portfolio (9)
Italië, Trieste
... product De WECK ® conservepotten zijn gemaakt van dik glas om bestand te zijn tegen koken en sterilisatie. De deksels zijn van glas en kunnen niet roesten. Hun voordeel: je kunt ze gebruiken en hergebruiken, keer op keer! De Weck ® ringen zijn van natuurlijk rubber. Wanneer je je conserve goed steriliseert, buigt de rand van de ring naar binnen. Dit is de natuurlijke visuele indicator dat je WECK ® conserve goed is gesteriliseerd. Alle potten uit de WECK ® serie zijn gegarandeerd BPA-vrij, loodvrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.
... dranken. Bovendien wordt johannesbroodsiroop al lange tijd gebruikt als een natuurlijk middel om hoest en keelpijn te verlichten. Voor de productie van MACUBA heeft ILCAR ervoor gekozen om sous-vide te koken, een techniek die, in vergelijking met traditionele kookmethoden, het mogelijk maakt om de gewenste concentratie te bereiken terwijl de temperatuur lager blijft, zodat alle organoleptische en aromatische eigenschappen van de johannesbrood behouden blijven, wat resulteert in een hoogwaardig product, rijk aan vitamines, mineralen en polyfenolen, krachtige antioxidanten.
Portfolio (3)
Italië, Mortara
...De keuze van de korrels gaat gepaard met een zorgvuldige selectie die, dankzij de daaropvolgende 24 maanden rijping, zorgt voor een betere kookvastheid en minder plakkerigheid, zodat de kwaliteit van je risotto toeneemt met mooi losse korrels op het bord en de intense smaak van de rijst op de tong. De gerijpte korrel is niet alleen beter bestand tegen koken, maar kan ook de smaken van je recept...
Portfolio (3)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
...Solide en volledig gemaakt van roestvrij staal. Werkwijze: - Melk verwarmen en koken op elke snelheid en met grote delicatesse. - Geleidelijke en zachte wrongel snijding, zeer vergelijkbaar met handmatig snijden dankzij de speciale strapdoorn. - Reiniging van de dubbele bases met een speciale reiniger. - Verkrijgbaar met elektronische snelheidsvariator (inverter) of mechanische...
Portfolio (47)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Scarlino
... wordt volledig ter vervanging van gewoon zout gebruikt. Het is de smaakmaker voor zowel koken als het direct op smaak brengen van voedsel. Doseringen: 2,5 ml Sale in Gocce komt overeen met 1 g gewoon zout.
Portfolio (7)
...zoals de traditie voorschrijft, in grote stukken van 25 kg, binden we het met de hand, en koken we het lang (minimaal 20 uur) in droge luchtovens. Bij het snijden is onze mortadella geurend, fluweelachtig, met een schone smaak.
Portfolio (10)
...5100 Horizontale Stroom Thermostatische Ovens van Galli, geschikt voor uw toepassingen: precieze thermostatisering, verwarming, drogen, polymerisatie, expansie, koken, stabilisatie, temperen, fixeren, hechten, warmtebehandeling, versnelde veroudering, steriliseren, burn-in, behandelingen in een inert gasomgeving. Gemaakt in Italië Temperatuurbereik van T.Amb. +10°C tot +120°C, +260°C, +350°C Standaard maten en volumes van 300L tot 3000L Aangepaste maten en BiSpoked volumes om aan uw specifieke vereisten te voldoen.
Portfolio (4)
Italië, Ponte Galeria
...Kookt tot 1 kg ongekookte rijst Inclusief in de verpakking: de maatbeker, een spatel lepel, stoommandje. Automatische rijstkoker voor sushi van 1,8 liter Kookt tot 10 maatbekers rijst. Inclusief in de verpakking: de maatbeker, een spatel lepel, stoommandje. Met de Konbini rijstkoker wordt het koken van sushi rijst echt eenvoudig. TECHNISCHE SPECIFICATIES: Gewicht: 2,7 kg Materiaal: Teflon...
Portfolio (8)
Italië, Trieste
... deksels van glas zijn, kunnen ze niet roesten. Hun voordeel: ze kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt! De Weck® afdichtingen zijn van natuurlijk rubber. Wanneer uw conserve is gemaakt en correct is gesteriliseerd, buigt de lip van de afdichting naar beneden. Dit is de natuurlijke visuele indicator dat uw Weck® conserve goed is gesteriliseerd. Alle potten uit de WECK®-lijn zijn gegarandeerd BPA-vrij, loodvrij, ftalaatvrij en PVC-vrij. De WECK® potjes zijn ook perfect voor presentatie op tafel en voor het koken in de pot.
...Het is de jongste Parmigiano Reggiano, die net 12 maanden oud is geworden. Dit is de minimale rijpingstijd zodat het Consortie de D.O.P.-benaming kan toekennen. De kaas is nog zacht en glad, bijzonder geschikt voor wie de zachtere en zoetere smaken van melk verkiest. Door experts wordt het 'vers' of 'voor het koken' genoemd, omdat het nog niet de korreligheid heeft die kenmerkend is voor meer gerijpte varianten.
Portfolio (3)
Italië, Pontecagnano Faiano
...Spinazie past goed bij zowel teelt in open veld als onder glas. Het kan zowel als baby leaf voor verse consumptie worden geoogst, als volwassen voor consumptie na koken. De vlezige bladeren hebben een kenmerkende smaak en zijn rijk aan vitamines en mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer. Variëteit baby leaf. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een gemengde salade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch verzegeld piepschuim van 500 gr. en 1 kg.
Portfolio (10)
Italië, Trieste
... product De glazen flessen voor conservering WECK ® zijn gemaakt van dik glas om te weerstaan aan koken en sterilisatie. De deksels zijn van glas en kunnen niet roesten. Hun voordeel: ze kunnen keer op keer worden gebruikt! De WECK ® rubberen ringen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Wanneer uw conservering is gemaakt en correct gesteriliseerd, zakt de strip van de rubberen ring naar beneden. Dit...
Italië, Scandiano
...uitgebreide reeks van trolley-vrieskasten. van 1 tot 10 trolleys met bakjes van 600x800 of GASTRONORM. Mogelijkheid tot maatwerk LANGZAAM KOKEN en andere functies inbegrepen u kunt het volledige assortiment bekijken op onze website. Snelvriezers en Vrieskasten: Ontworpen om temperaturen van -40°C/-60°C tot +120°C te ondersteunen en voor alle soorten voedingsmiddelen. De apparatuur is volledig...
Portfolio (1)
Italië, Gravina di Catania
...Klaar om te gebruiken voor pasta, alleen opwarmen, geen koken nodig. De "Salsa di pomodoro ciliegino Bio" is een product van hoge kwaliteit, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. De saus is gemaakt van perfect rijpe "pomodorini ciliegino", gekweekt met natuurlijke methoden. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
Italië, Lissone
...Om het volume van de ruimte visueel te vergroten, is er gekozen voor een glanzend 'verkeers' wit voor de afwerking van de deuren. In de keuken is een kleine snackzone ingericht met een werkblad van glanzend technisch marmer in grijstinten. Handgrepen met een geborsteld staalafwerking. Achter het fornuis is een plaat van technisch marmer geplaatst om de muur te beschermen tegen hitte en spatten tijdens het koken. De afwezigheid van tegels tussen de onder- en bovenkasten is duidelijk, waarbij gekozen is voor de toepassing van een glanzende, waterbestendige resin.
Portfolio (10)
Italië, Maruggio
...Olijfolie Extra Vergine De intense gouden kleur wordt verkregen door het koude persproces. Het heeft een unieke, uitgebalanceerde en fluweelachtige smaak. Beschikbaar in een verpakking van 5,00 lt. En op aanvraag in flessen: 0,75 lt. De Extra Vergine olijfolie is geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten: voor het knapperig bakken op hoge temperatuur, of voor het langzaam en langdurig koken van gerechten zoals vleesstoofschotels en groenten. Bij veel recepten vervangt het boter in de oven, waardoor een nieuwe toets ontstaat in huisgemaakte zoetigheden zoals taarten en appeltaart.
Portfolio (8)
Italië, Altivole
... zorgt voor een gelijkmatige garing van het voedsel. Binnenin de grill is de schuifbare en verwijderbare kolenbak, die op drie hoogten kan worden geplaatst, afhankelijk van de behoeften. Voor de veiligheid van de grillmeester zijn er uitschuifbare interne kappen voorzien die de verspreiding van hoge temperaturen beperken. De zijdeuren bieden toegang tot de kolenbak, de spiesenhouder en de...
... Kookset Premium 3502 19-delig Koken wordt gemakkelijker en comfortabeler met deze complete kookset van Bravissima Kitchen, van hoge Duitse kwaliteit. Je kunt het gebruiken om heerlijke gerechten voor het hele gezin te bereiden in keramiek. Deze uitstekende anti-aanbakpannen en -potten van keramiek geven je keuken een vleugje stijl en elegantie. Gemakkelijk schoon te maken (veilig in de vaatwasser). Het is de perfecte partner in de keuken en een van de beste cadeau-ideeën ooit.
Italië, Ferrara
... het verzamelen van resten: één voor de oven en één voor de plaat. Het is uitgerust met een tweede rooster van verchroomd staal dat in plaats van de stalen plaat kan worden geplaatst om te grillen in plaats van te bakken; deze oplossing stelt ons in staat om ook gevogelte of zeer vette vleeswaren te bereiden. Gasapparaat voor droog of olie koken. Constructie in roestvrij staal AISI 304. Gladde kookplaat in staal, ontworpen om de afvoer van kookvet te bevorderen. Voeding op aardgas of GPL (bij bestelling opgeven). Gas aansluiting rechts of links (bij bestelling opgeven).
...Professionele combi oven convectie/stoom merk UNOX model XEVC 0311-E1R ONE "GEBRUIKT voor een demonstratie in de winkel" Chef Top Mind Maps lijn Capaciteit 3 bakplaten maat GN 1/1 distantie tussen roosters mm. 67 Voeding elektrisch enkel/fase driefase Vermogen 5 kW. Convectie koken stoom koken temperatuur 35/260°C Geavanceerde en automatische kookprogrammering Hartsonde Ingebouwd...
Portfolio (1)
Italië, Modena
...Het FESSMANN TURBOMAT-systeem is het meest effectieve universele systeem voor het automatisch verwarmen, drogen, ontdooien, koken, braden, roken en koelen van een breed scala aan producten. Volledig van roestvrij staal, waterdicht tegen damp. Voorzien van een gecentraliseerd stoomreinigingssysteem.
Italië, Montano Lucino
De meest complete en nauwkeurige systemen voor identificatie, verwijdering en contaminatie in de textielindustrie. Loptex, als toonaangevende producent van kwaliteitsbewakingssystemen, biedt de markt geschikte en duurzame oplossingen voor contaminatieproblemen in de spinning, non-woven, technische textielen en recycling. Het maakt gebruik van de meest complete en nauwkeurige systemen voor identificatie, verwijdering en contaminatie in de textielindustrie.
... conservenindustrie. Vandaag de dag is de productie van het bedrijf enorm: het omvat installaties en apparatuur voor de verwerking en het roken van vlees en vleeswaren, voedselmachines zoals mixers voor de zoetwarenindustrie, voor bakkerijen en voor de voedingsmiddelenindustrie in het algemeen, installaties en apparatuur voor het koken voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, en apparatuur voor dierenvoeding. Velati srl Tecnologie Alimentari opereert op internationaal niveau.
Portfolio (8)
Italië, Bottanuco
Al meer dan 50 jaar is het bedrijf CB Srl gespecialiseerd in de productie van gereedschappen en accessoires voor professionele keukens, winkels en supermarkten. In het bijzonder produceert het kookapparatuur zoals elektrische en gasgestookte draaigrills, warme en koude ventilatiedraaigrills, lavasteengrills en elektrische pizzaovens, gyros op gas of elektrisch voor kebab. Onder de artikelen voor...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play