...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Italië, Foggia
...is klaar om te worden gebruikt om gekookte of gegrilde vis op smaak te brengen...
Portfolio (7)
Italië, San Casciano Dei Bagni(si)
Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Paterno'
...Onmisbaar ingrediënt in de Siciliaanse keuken. CONSERVE CONTI produceert ze ambachtelijk, zoals vroeger, met dezelfde passie en ervaring. Ideaal om salades te verrijken, om gerechten met vis op smaak te brengen, maar ook om fantasierijke pastasalades te maken.
Portfolio (9)
Italië, Crotone Kr
...De verwerkingsprocessen van myiafood zorgen ervoor dat het aromatische en evenwichtige profiel van Italiaanse citroenen, die uitsluitend in Calabrië en Sicilië worden geoogst, behouden blijft. Hierdoor kunnen we onze klanten de onmiskenbare sensatie van versheid, genot en natuurlijkheid van deze citrusvruchten overbrengen. Met het Succo di Limone Myiafood voeg je een perfecte en evenwichtige citrus smaak toe aan dranken, marinades voor vlees & vis, zeevruchten, salades en desserts! Formaat: 1lt...
Portfolio (4)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Villa San Giovanni
...Synthetisch gel-ijs in zakken met een lange houdbaarheid voor de verzending van verse producten zoals vlees, vis, groenten, medicijnen en temperatuurgevoelige cosmetica. Het ijs in de zakken van FrostPac is het resultaat van 20 jaar ervaring in de productie van koelmiddelen, waarbij een geoptimaliseerde formule is ontwikkeld om de versheid te verlengen. Synthetisch ijs voor verzending blijft meer dan 48 uur goed als het wordt gecombineerd met de juiste isothermische container. Veilig en niet-toxisch, het is de perfecte oplossing voor de verzending van elk voedingsproduct.
Portfolio (2)
Italië, Controguerra
Vittoria Tomatoes is een van de grootste tomatenproducenten in Sicilië. Al meer dan 20 jaar telen we cherrytomaten, tros- en datterinatomaten, en piccadilly-tomaten. De teeltoppervlakte voor tomaten bedraagt meer dan 80 hectare. Onze focus ligt op de productie van premium variëteiten van tros-cherrytomaten. We produceren tomaten zowel in de volle grond als in kassen. De tros-cherrytomaten worden h...
Portfolio (8)
Italië, Bigolino Di Valdobbiadene
Favrin S.r.l. is opgericht in de vroege jaren '70 voor de verwerking van plaatmateriaal en de bouw van veeteeltinstallaties. Daarna heeft het bedrijf zich ontwikkeld in de verwerking van roestvrij staal en de bouw van machines voor agrarisch en voedingsgebruik, zowel op eigen ontwerp als volgens tekeningen van derden. Vandaag de dag opereert het in de groente- en fruitsector en de wijnindustrie,...
Portfolio (10)
Italië, Pescara
LUMACA ITALIA is een Italiaans bedrijf dat zich uitstrekt binnen de velden van de prachtige stad Sant'angelo, dat is geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Italië (pe), en respectvol is ten opzichte van de omgeving waarin het zich bevindt. Ons bedrijf houdt zich bezig met de volledige cyclus van de kweek van gastronomische slakken, buitenshuis. We zijn gespecialiseerd in de productie en...
Portfolio (5)
Italië, Roma
Hallo, ik ben Roberto Ugolini, oprichter van het bedrijf TrufflEat SRL, dat al meer dan 10 jaar actief is in de verkoop van verse truffels en exclusieve Italiaanse producten van hoge kwaliteit, met en zonder truffel. De truffelmarkt groeit sterk, met een jaarlijkse groei van minstens 12%. Ons bedrijf levert gastronomische producten voor de Horeca- en Retailsector: kruiden, zout, sauzen, snacks, ...
Portfolio (9)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
Italië, Trieste
... sterilisatie en de pasteurisatie om het even welke van product , vruchten groenten maar zelfs van vlees , vis , vette lever of producten van varkensslagerij . De Weck -glazen in glas worden aangegeven om van de jam en de begeleidingssausen te dienen : zij zijn zelfs bijzonder mooi om op de tafel te zien .
Portfolio (49)
Italië, Conegliano
... aanbevolen. Combinaties: Het kan zowel tijdens aperitieven worden genoten, gecombineerd met hartige focaccia's en koekjes, als geserveerd worden met groentegerechten of met tweede gangen van gegrilde vis of geroosterd wit vlees.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Italië, Massa Lombarda
... specifieke kenmerken zoals gladheid, lasbaarheid en hoge weerstand tegen lage temperaturen. De folie kan gelamineerd of niet-gelamineerd zijn, met of zonder metallisatie, neutraal of bedrukt tot 10 kleuren, in flexografie en rotatiedruk. Ons bedrijf biedt oplossingen voor de verpakking van groenten, vis, pasta en bakproducten.
Portfolio (11)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties Balsamico azijn uit Modena is geschikt voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrilde witte vleesgerechten, gekookte vis, omeletten, pinzimoni, en marinades. Inhoud: 500 ml Code: 03160 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Dello
...BCS Autonegozi, een sector van het bedrijf Bresciaclima Service, houdt zich bezig met de inrichting van autonegozi voor de ambulante handel. Wij volgen elk aspect van de inrichting van een autonegozio: de materialen voor het realiseren van de interieurs, de installatie van elektrische en hydraulische systemen, de benodigde apparatuur en huishoudelijke apparaten, de verlichtings elementen. Wij zijn gespecialiseerd in het bijzonder in de voedingssector: wij realiseren autonegozi voor kaas en vleeswaren, vis, warme maaltijden, fruit en groenten, zoetigheden, en broodjes.
Portfolio (10)
Italië, Carovigno
...EXTRA VIRGIN OLIE Blik 1L *BEPERKTE EDITIE 100% Italiaanse olie van superieure kwaliteit extra virgin EVO Monocultivar Olie Cima di Melfi Het heeft een sterke fruitige smaak, licht prikkelend en intens, wat de unieke en authentieke smaak van de puurste olijfvrucht geeft. Koudgeperst met mechanische middelen. Ideaal om te combineren met gegrilde vis, maar ook voor winterse groente- en...
Portfolio (8)
Italië, Giugliano In Campania
...De dubbele gietijzeren grillplaat Glad/Geribbeld RM2 Beckers is een veelzijdig hulpmiddel dat de mogelijkheid biedt om op twee verschillende oppervlakken te koken. Met een gladde en een geribbelde kant is deze plaat perfect voor het grillen van vlees, vis en groenten, waarbij een authentieke smaak en een gelijkmatige garing worden gegarandeerd. De kracht en robuustheid maken het ideaal voor...
Portfolio (4)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Arquà Petrarca
...Geselecteerde extra vierge olijfolie, koudgeperst, met een groene kleur en gouden reflecties. Intense smaak met tonen van artisjok en amandel, met aangename bittere en pittige hints. Past perfect bij gerechten met sterke smaken, vlees en vis.
Portfolio (3)
Italië, Noci
... een herkenbare smaak. Deze specialiteit is perfect om pizza's of gourmet salades mee te vullen, maar kan ook worden gecombineerd met verse vis of met een rokerige smaak, of met confituren en jam, zelfs met een intense smaak.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play