Italië, Venetico
...Wij produceren en verpakken, In olie, Olijven, Kappertjes, Siciliaanse pesto's. Groothandelsleveranciers voor typische winkels, delicatessen, wijnwinkels, pubs, bars, restaurants. Neem contact met ons op voor speciale prijzen. GIURBA Siciliaanse conserven, opgericht in 1995 in Rometta, voortgekomen uit familiale agrarische en gastronomische tradities, en recepten die van generatie op generatie...
Italië, Napoli
Ceriellolive s.r.l heeft een jarenlange ervaring die voortkomt uit een sterke familiale traditie, die van vader op zoon is doorgegeven, inmiddels al drie generaties lang. Het bedrijf is in 1911 opgericht uit de liefde en toewijding die grootvader Giuseppe altijd aan de olijven heeft gegeven. De organisatorische structuur en het uitgebreide verkoopnetwerk van Ceriellolive s.r.l stellen ons vandaag in staat om aan elke behoefte van de klant te voldoen... van de klassieke wederverkoper tot de grootdistributie.
De Antico Frantoio Tavian is een van de oudste oliemolens van Italië. Sinds 1724 heeft onze familie de kennis en tradities doorgegeven die voortkomen uit eeuwenlange ervaring in de verwerking van producten uit de natuur. Het hart van de activiteit bevindt zich in Segno, in het binnenland van Vado Ligure, in een kleine kom aan de oevers van de Torrente Segno. Tot 1982 maakte de molen gebruik van...
Italië, Calatafimi Segesta
... olijfolie met zijn uitstekende nutraceutische en organoleptische eigenschappen, terwijl we het gebied waarderen en het landschap en de natuur beschermen. Olio Angimbe NATURES wordt verkregen uit geselecteerde olijven, met de hand geoogst in de olijfgaard van Calatafimi Segesta. Het wordt binnen dezelfde dag gemalen en de olijven worden geselecteerd voordat ze volledig rijp zijn, wanneer er nog...
Portfolio (3)
...Giarratana en Cerasuola. Onze olijven, koud geperst, produceren zowel een 'pure' olie als een 'Blend'. De fasen van teelt, oogst, persing, opslag en botteling van de olie worden allemaal uitgevoerd volgens de strikte normen die zijn vastgesteld door de Europese regelgeving voor biologische producten. Al gewaardeerd door uitmuntendheden in de lokale horeca, is onze bedoeling om onze producten in heel Nederland en internationaal bekend te maken.
Portfolio (6)
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... omstandigheden voor de teelt van wijnstokken en olijfbomen. Vandaag de dag vervullen 35 medewerkers specifieke taken binnen het bedrijf. Tijdens de oogstperiode van de druiven en de olijven verdrievoudigt het aantal arbeiders.
Ik ben Ferdinando Pappalardo, afkomstig uit een familie van ondernemers in de agrovoedingssector die al generaties lang actief is. Ik maak gebruik van de dertig jaar ervaring die ik heb opgedaan in de olijvenverwerking. Mijn extra vierge olijfolie wordt verkregen uit de eerste persing van zorgvuldig geselecteerde, met de hand geplukte olijven, die op het juiste rijpingsniveau zijn, van twee...
Italië, Cerignola
... bedrijf, wat de logistiek van de verwerking bevordert en vooral de absolute garantie van de traceerbaarheid van onze conserven waarborgt. Ons assortiment is breed en compleet, met een productie die vooral gericht is op: artisjokken, olijven, knoflook, kappertjes, tomaten en andere groenten in verschillende verwerkingsvormen. We beschikken over de meest erkende internationale kwaliteitscertificeringen.
Italië, Silvi
Een familie traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven. De familie Corneli is al meer dan 4 decennia actief in de olijfolie sector en produceert met de grootste ernst en de ervaring van degenen die weten hoe ze een uitstekend product moeten verkrijgen. Verkregen uit olijven van uitstekende kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd uit de verschillende cultivars die in het Abruzzen gebied...
... olijventelers van Farnese deze oude traditie voortzetten. De Coöperatie heeft altijd de volgende doelen voor ogen gehad: De gezamenlijke verwerking van alle olijven die door de leden worden aangeleverd, volgens de beste olijfolie-technieken, en het opzetten van de benodigde installaties en apparatuur; De gezamenlijke bewaring en verkoop van het product dat voortkomt uit de verwerking van de olijven...
Portfolio (1)
Italië, Rovigo
Oliq levert de olijfolie-industrie de industriële hulpmiddelen die nodig zijn om concurrerend te blijven op de markt. De machines en installaties die oliQ aan de Italiaanse industrie aanbiedt, komen voor het grootste deel uit Spanje, een land dat alleen al meer dan 40% van de tafelolijven ter wereld verwerkt. De noodzaak om te industrialiseren om deze grote hoeveelheden olijven te verwerken...
... verschillende fasen van elk productieproces, om de eindconsument te voorzien van een kwaliteitsproduct in elke uithoek van de wereld. Olijven voor olie en tafel, tomaten voor saus en gedroogde tomaten, verwerkt in een reeks typische gastronomische specialiteiten, van crèmes tot ingelegde producten; en ook tomatensaus en gedroogde paprika's. Kwaliteitsgarantie voor brandstoffen: brandhout en pitten van extra vierge olijfolie, met levering aan huis gedurende het hele jaar; snoeiservice voor olijfbomen en openbaar groen volgens de regels van de kunst, met speciale apparatuur die aan de wet voldoet.
... schoonste en meest ongerepte zeeën van het noordwesten van Sicilië, aan de Golf van Castellamare. Een gebied dat van nature is voorbestemd voor de teelt van olijven, citrusvruchten, wijnstokken en groenten van uitstekende kwaliteit met een respect dat zich weerspiegelt in de kwaliteit van zijn agrarische producten.
Italië, Bernalda
... geleerd. De kwaliteiten van onze olijven zijn een perfecte samensmelting van voedingsstoffen die onze Extra Vergine Olijfolie, vitamines en ongeëvenaarde voedingsstoffen geven, waardoor het uniek is. We produceren en selecteren zorgvuldig vijf verschillende soorten olijven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Door de originaliteit en de bijzondere kenmerken van het...
Italië, Viale N. Machiavelli 65/67
... put uit het enorme artistieke erfgoed dat door onze voorgangers is achtergelaten. De originaliteit waarmee Toscaanse bedrijven nog steeds produceren, is uniek in het wereldwijde landschap waar alles de neiging heeft om te uniformeren. Elke fase van het productieproces wordt met ambachtelijke meesterlijkheid en aandacht voor de kleinste details uitgevoerd. De stijl, de verfijning en de zorg voor...
Portfolio (8)
Italië, Bagno a Ripoli
Zeventig jaar ervaring, altijd gericht op de bouw van machines en complete installaties voor de extractie van olie uit olijven, stelt ons in staat om flexibele, betrouwbare en technologisch geavanceerde oplossingen te bieden. OMT opereert niet alleen in het hele nationale grondgebied, maar ook in de landen rond het Middellandse Zeegebied en met opkomende landen op het gebied van...
Italië, Marsala
...biancolilla, nocellara en cerasuola. De olijven worden uitsluitend met de hand geoogst, vervolgens ontdaan van bladeren en dagelijks overgebracht naar de molen voor verwerking binnen 24 uur. De olie wordt koud geëxtraheerd en onmiddellijk overgebracht naar roestvrijstalen containers die een perfecte conservering garanderen om het erfgoed van onze regio te verbeteren.
Portfolio (1)
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
Italië, Vasto
Verkoop van extra vierge olijfolie en Leccino-olijven uit de productie in Abruzzen.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italië - Biologisch - Glutenvrije Salumi, Kaas, Extra Vergine Olijfolie, Biologische Producten, Glutenvrije Producten in Olie, Conserven, Pasta van oude granen, Hazelnoten uit Giffoni, Zoetigheden, Likeuren, Ambachtelijk Bier, Panettone, Fragolino, Tonijn in extra vergine olijfolie, ansjovisfilets, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Worst, Soppressata...
Italië, Grumo Appula
... 300%! De Coratina-olijf wordt voor 100% gebruikt in onze "Smeraldo" olijfolie "intens groen fruitig". Het totale aantal fenolische verbindingen en van α-tocoferol is het hoogst in de jonge, groene olijven, zoals wij ze verwerken. Hierdoor dragen oliën die uit deze olijven worden geproduceerd, aanzienlijk bij aan de opname van olijfolie-polyfenolen. Onze extra vergine (extranatief) biologische olijfolie vindt zijn oorsprong in Apulië (de hak van Italië) op de plantages die liggen tussen de zee en het nationale park van de "Hoge Murgia" en al 5 generaties door onze familie worden beheerd.
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, San Martino Buon Albergo
... producten op basis van extra vergine olijfolie. Het bedrijf is ontstaan uit de verwerving van 30 hectare, waaronder een olijfgaard, wat het bedrijf ertoe heeft aangezet in 2010 te investeren in de bouw van een olijfperserij, inclusief een gedeelte voor verkoop en logistiek, naast botteling en interne opslag, alles met als doel een specifiek product zoals extra vergine olijfolie te waarderen.
Italië, Massafra
...Perrini, een dynamische speler in de agrovoedingssector van tafelolijven, extra vierge olijfolie en citrusvruchten, stelt zich op als synoniem voor betrouwbaarheid, waarbij de hoogste kwaliteit in de agrovoedingsprocessen wordt gegarandeerd. Het bedrijf biedt de beste 'Smaken van Puglia': van extra vierge olijfolie tot Leccino-olijven in pekel in verschillende verpakkingen - voor detailhandel en groothandel - tot aan clementines en sinaasappels, allemaal afkomstig uit eigen productie, made in Italy.
Italië, Nicosia
... tot 30 quintalen olijven per uur te verwerken, samengevat in drie maten: S, M en L. Het belangrijkste voordeel van BioSpremi® is dat het de maximale kwaliteit van olie uit olijven verkrijgt zonder toevoeging van water en met een lager energieverbruik. We richten ons op olijfoliemolens en landbouwbedrijven die eindelijk de hoogste kwaliteit van Extra Vergine Olijfolie willen behalen.
Italië, Diano San Pietro
De olijfoliefabriek bestaat uit 3 bottellijnen en verwerkt ongeveer 7200 quintalen Taggiasca-olijven, wat resulteert in een productie van ongeveer 1600 quintalen extra vierge olijfolie. Ongeveer 30% van de verwerkte Taggiasca-olijven op onze productielocatie komt van de ongeveer 30 hectare olijfgaard (gelijk aan 9.000 eeuwenoude bomen) die volledig in ons bezit is. Naast de productie van...
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play