Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
... dat uitsluitend voortkomt uit de mechanische verwerking van de onbewerkte olijfpulp, een product dat we los of verpakt verkopen. VERHANDELD OLIE: Extra Vierge Olijfolie - Extra Vierge Olijfolie uit biologische landbouw - Vierge Olijfolie - Olijfolie - Pulpolie - Lampante olie, enz. Het landbouwbedrijf Tota houdt zich, naast de commercialisering van zijn olijf- en olieproducten, ook bezig met de...
Italië, Grottaglie
...Feudi Valle d'Itria is een "klein" maar gemotiveerd en dynamisch bedrijf dat geïnspireerd is door de traditie, zonder de moderniteit uit het oog te verliezen. Onze wijnen en onze olie worden uitsluitend geproduceerd met druiven en olijven uit de gebieden van de Valle d'Itria en het Alto Salento, om onze klanten alleen uitstekende producten te bieden. Ons werk, onze passie, onze inzet zijn gericht op het enige doel om de goedheid en schoonheid van onze geschiedenis te verspreiden.
Sapori Verde produceert en verkoopt hoogwaardige voedingsproducten: extra vierge olijfolie, olijfolie van Taggiasche-olijven uit Ligurië, Ligurische Pigato-wijn, Ligurische Vermentino-wijn, en Genovese pesto DOP volgens een oud Genovese recept. De producten zijn te bestellen via internet, telefoon en bij thuisproeverijen. Betaling kan met creditcard of bij ontvangst van de goederen, zonder verzendkosten.
Italië, San Gennaro-Lucca
... nieuwe continue apparatuur. Momenteel ligt de productie op 500 quintalen per dag, na de invoering van nog modernere machines en instrumenten. De extra vergine olijfolie uit Lucca is het typische product van Frantoio Lenzi. Daarnaast wordt er een DOP extra vergine olijfolie geproduceerd en een olijfolie met citroensmaak, de "Limonolio".
Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Italië, Cerignola
Ons bedrijf is opgericht in 1995 en is een marktleider in de ambachtelijke productie van Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli en andere lokale specialiteiten. We gebruiken hoogwaardige grondstoffen uit onze regio. Ons assortiment omvat verschillende smaken, namelijk: Traditionele Scaldatelli, met olie, met chili, met ui, met pizzaiola, met sesam, met rozemarijn, met olijven, met oregano, met aardappelen en vele andere smaken, typische Pugliese Mostaccioli met gekookte wijn, en Biscotti in verschillende vormen en smaken.
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
Dedica Design biedt een beperkte serie unieke handgeblazen flessen aan, gemaakt door meester-glazenier Pietro Viero. Het ontwerp van de flessen is van Matteo Cibic, die de productie zorgvuldig heeft begeleid, van het idee tot het eindproduct. Elke fles bevat 0,5 liter puur Italiaanse extra vierge olijfolie (uit de regio Salento), geproduceerd volgens de oude methode van koude persing. De olijven...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play